• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: tak nejak neresim souperovu formaci, asi se to od nejake urovne musi. Hraju 4-3-3(4) s CAM a ST
    Hrajes FUT nebo karieru?

ten Rush me fakt bavi, vybornej napad. Pokud je stesti na spoluhrace tak je to zabava. Neprislo mi pak uz ani ze by to melo lag
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jak hrát proti 5-3-2?
    Standardně hraju 433 s inverted attackerem, ale ty pozice který dokážou exploitovat proti souperi co hraje 5-3-2 nejsou
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jojo. On teda stoji 300k takze to byla od zacatku picovina, ze by ho dali zadarmo ;) ale ja se na cenu nekoukal

Fc 25 season rewards son is loan - Answer HQ
    https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/Fc-25-season-rewards-son-is-loan/td-p/14159981
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    no jasne, bug v mobilni apce, tady na nem chybi cislo 10 s poctem zapasu, na konzoli to je. To potesi. Ja si rikal, jestli jsem uz debil, ze jsem si toho nevsiml

ROENICK
    ROENICK --- ---
    omg ten Son v season zebricku je jen loan. OMG fakt ;) rikal jsem si, ze jsou nejak stedri
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: Aha, koukam ze jsem ten mail rychle a bblbe přečet, to jsou jebky tvl :))
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: haha tak to neni Bellingham a evoluce, ale jen ta evoluce, "inspirovana" Bellinghamem.. a nedostanes 90 rated hrace, muzes tam dat max 82 a dostanes z toho 84. Takze shit by EA as usual

EA SPORTS FC™ 25 - FC Founders & Club Membership
    https://www.ea.com/en/games/ea-sports-fc/fc-25/news/fc-25-club-membership

tu Evo asi Meldo mas, jmenuje se "Club Member Reward"

ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak vcera jsem dostal 9000 bodu za jeden rush zapas :) naklikali jsme totiz v tymu skoro vsechny ty bonusovy requirements co jsou vpravo na obrazovce vyberu hracu

jeden nas hrac byl parkrat AFK tak to smrdelo pruserem, pretahovalo se to o gol do posledni minuty a pak souper dvakrat dostal modrou kartu za nesmyslny kosy zezadu a dali jsme jim tri kousky a cau :)

nebyl ani lag nebo neco, dal jsem tri goly a to jsem vetsinu casu branil a nechodil za pulku
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    a nesejdem se nekdy vecer 4 na rush? :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: driv jsem ji kupoval po novym roce ve sleve nebo z druhy ruky, 24 i 25 hned na launch
    MELDA
    MELDA --- ---
    On dycky kupoval az v nejaky sleve.

Kazdopadne kdyz by bylo mozno overit, kde si muzu zjistit ze jsem nejsem founder, tak by se lecos vyresilo :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja mel rozhodne fifu driv nez Roe :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ja to v predprodeji nemel (24) a founder status jsem mel. Tam stacilo mit to nak prvni mesic
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAKIHARA: Ja taky nevim... a je me to jedno.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MELDA: Uz jsem se v tom ztratil :) měl jsem za to, ze Erlinga dostali ti z predprodeje. Ten ale konci vydáním hry, coz je konec zari… loni jsem to teda predkoupeny mel (a Erlinga táhl celou sezonu, nez prisli futties), tak nevim

EA SPORTS FC™ 24 - Founder Status - EA SPORTS Official Site
    https://www.ea.com/en-gb/games/ea-sports-fc/fc-24/founder-status
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAKIHARA: Jo pockej, jako ti co to meli zakoupeno v predprodeji?? No tak to ja nevim covece...
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MELDA: Nekupovals to fc24 nejak pozdejs nebo si to vymejslim?
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: No jako zajimalo by mne to, podle jakeho kriteria to vybiraji, rozdavaji a podobne. Me teda zatim chodi uplny hovno. Stale me padaji jen packy 75+ 🤦‍♂️Coz si mohou nacpat do spic. Kdyz prijde neco zajimaveho, tak je to povetsinou nejaka pralesni liga (Saudi, Tur a podobny sracky)

Jako sem z toho nasranej :-)

Ale jinak ted jedu ty SQB a mohu ti rict, ze je idealni odehrat jen dva zapasy denne. Krasne se drzim v gold 1 - diky tve rade hraju vse co je >82 na svetovou tridu. To ostatni na profesionala. A docela clovek najednou sbira bodiky.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ja jsem taky founder tak uvidim, jestli to prijde
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAKIHARA: Mno tak to ja taky a dostal sem velky hovno
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MELDA: Nn, founders byli afaik ty co hrali EA FC pred prvnim listopadem ‘23 (proste behem lonskyho rijna)
    Ja mam ut od rijna ‘22 a founder jsem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam