• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Zalohu jsem koupil. Fernandez sel za 16k a DeBruyne za 30k. Ale je pravda, ze ted prodavam uplne vsecko co neni PL. A mel sem nejakou barevnou bundesligu a tu sem bouchl za 20k sabitzer myslim. No a 25k sem vydelal.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jojo jsou pekne drahy. Tu zalohu jsi kupoval nebo neco padlo?
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak tedy do obrany zatim nejsou zadny poradny hraci. utok taky dost prestrel...je tam SON a Halland. Son se prodava 3x draz nez Halland...ten je asi za 90k (son za 300k)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Trochu sem s tim pohnul zase. Ale teda jako ty taktiky jsou dle me momentalne horsi nez v FC24. Ja jsem se v tom trochu pohrabal a mam dojem, ze to je ted skoro nehratelny :-)

MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Vubec. Tam je to tak cely trochu predelany i jednotlive role a taktiky hracu...zatim do toho moc nehrabu.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: peklo jsou obcas ty nabehy, nahravky a braneni, holedbaj se AI ale je tam na cem pracovat no. Zkousel sis nastavit ty taktiky?
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Sehnal sem ho za 17k, takze cajk.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Ani ne clovece. Spis me mrda nastaveni UI u tech asistenci, kdy ti to nahraje mic spoluhraci treba v uplne jinym smeru nez ty chhces. U strel to porad pali mimo branu atd. Takze si s tim nastavenim zase budu muset pohrat. Zatim to mam v defaultu a je to neco hroznyho. Musim se v tom pohrabat, plno toho povypinat a podobne.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: dvacka ujde. Zatim ho ale asi jeste nevezmu. Mimochodem taky vam letos prijdou golmani dost slabi? z dalky poustej fakt shitky. Pak zase udelaj nakej ultra zakrok
    MELDA
    MELDA --- ---
    A teda ted sem koupil jeste Edersona do brany :-) Jako celkem ani nebyl tak moc drahej :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    A Nunez vpredu je proste pecka..na to ze ma jen 82 hodnoceni, tak sazi goly jak nic :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja to mam zatim takhle...

MELDA
    MELDA --- ---
    Je tam balik za 10 coinu

ROENICK
    ROENICK --- ---
    Recenze EA Sports FC 25 – pozlacený stolní fotbálek | Zing
    https://zing.cz/article/recenze-ea-sports-fc-25-pozlaceny-stolni-fotbalek
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Na tohle jsem hodne zvedavej, jestli a jak dopadne

x.com
    https://x.com/dexertofgb/status/1845878399614480500?s=46&t=DNXDCPv67fB5wKMH0xqIfw

“They’re [EA's team] building unique, new experiences. [And] virtual open world playground space, where you, your friends and the fan community can come together to experience avatar-based collective play – both competitive and casual.”

Jestli to chápu dobre tak chtej ea vystavět virtualni open world, kde lidi budou hrat na ruznejch venues za svy avatary?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    kliknete tady pls "me too"

AFK Players in Rush EAFC25 FC 25 - Answer HQ
    https://answers.ea.com/t5/General-Discussion/AFK-Players-in-Rush-EAFC25-FC-25/m-p/14154073
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: tak nejak neresim souperovu formaci, asi se to od nejake urovne musi. Hraju 4-3-3(4) s CAM a ST
    Hrajes FUT nebo karieru?

ten Rush me fakt bavi, vybornej napad. Pokud je stesti na spoluhrace tak je to zabava. Neprislo mi pak uz ani ze by to melo lag
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jak hrát proti 5-3-2?
    Standardně hraju 433 s inverted attackerem, ale ty pozice který dokážou exploitovat proti souperi co hraje 5-3-2 nejsou
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jojo. On teda stoji 300k takze to byla od zacatku picovina, ze by ho dali zadarmo ;) ale ja se na cenu nekoukal

Fc 25 season rewards son is loan - Answer HQ
    https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/Fc-25-season-rewards-son-is-loan/td-p/14159981
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    no jasne, bug v mobilni apce, tady na nem chybi cislo 10 s poctem zapasu, na konzoli to je. To potesi. Ja si rikal, jestli jsem uz debil, ze jsem si toho nevsiml

ROENICK
    ROENICK --- ---
    omg ten Son v season zebricku je jen loan. OMG fakt ;) rikal jsem si, ze jsou nejak stedri
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam