• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVVoňavý život - parfémy, parfuméři, historie, teorie
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    me pobavilo ;)))
    si pamatuju, jak jsem ho jako fakan kdysi mela :))

http://www.drostra.cz/?pid=12586&PN=Impulse+Magic+Moschus+100ml
    WASSABI
    WASSABI --- ---
    holky, PROSIM, nemohly byste poradit, kde muzu na netu sehnat LANVIN ARPEGE?
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    mam pocit, ze jsem to jednou testovala a prislo mi to strasne silny
    ale zkusim jeste jednou na kuzi
    ZARA
    ZARA --- ---
    ENTENTYKY: skus trussardi inside woman, je tam sice kava miesto cokolady, ale voni to tak cokoladovo-kavovo, velmi pekne!
    "... the scent is built upon a coffee teak wood accord. Femininity is brought by the floral notes of freesia and rose-bay. Perfumer : Daphné Bugey, Firmenich."
    head:
    Bergamot, Nut Leaf, Rose-Bay
    heart note:
    Coffee, Freesia, Heliotrope
    base note:
    Teak, Amber, Musk
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    tak po tech par hodinach a nekolika umytich rukou to ted voni moc pekne cokoskove
    skoda, ze to nejde od zacatku ..
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    tak testuju ten charnel a na me to bude asi moc sila .. sice to neni rozhodne prisernost jako angel, ale sladky strasne .. bohuzel cokoladu necitim, spis neco jako karamel .. asi by me z ni zacala po delsi dobe bolet hlava
    na jednu stranu je to dobre :))
    CNV
    CNV --- ---
    HELLENKA: Zkoušela jsi googlovat podle názvu olejíčku?
    Pokud vím, tak k nám to opravdu nikdo nedováží - prolezu ledacos, ale orientální parfémové oleje jsem tu nikdy neviděla. Ostatně tady je trh sotva pro běžné parfémy, natož pro takovéhle specialitky.
    Těm čistým esencím moc nevěř... ne že by je neměli, ale turistům je nedávaj :)
    CNV
    CNV --- ---
    Jestli to byly vůně z nějakého tamního krámku, tak je tady asi těžko seženeš. Leda že by šlo o známější značku, třeba Ajmal, Al Haramain, ty se dají koupit i přes net.
    CNV
    CNV --- ---
    Mám dojem, že tyhle drahé limitky u nás nevedou :(
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    myslis, ze by se to dala nekde zkusit? (treba v guerlain institutu v dlouhe?) ale asi ne, co :)
    CNV
    CNV --- ---
    ENTENTYKY: Celkem jo, čím lehčeji se navoníš, tím víc vynikne jemnost.
    Znám i druhé dvě z téhle řady, Chypre Fatal a Oriental Brûlant, ale Gourmand mi přijde nejlepší. Chypre je na tu cenu příliš obyčejná a Brûlant mi nepřijde tak zajímavá.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    tak to jsem docela zvedava .. mam na ceste vzorek, nejdriv jsem chtela odstrik, ale pak me to prirovnani s angelem vydesilo, aby to nebyly vyhozene prachy ..

pocitam, ze to bude ten typ, kde bude uplne stacit par tupek, aby vonel, co?
    CNV
    CNV --- ---
    ENTENTYKY: Ne, není to cukrová vata s karamelem. Je gurmánská, ale nejde v ní jen o to žrádlo :) Špetka marcipánu, hořká čokoláda, sametový kosatec, vanilka, je hodně sladká, ale nepřekračuje hranici. A je taková luxusní, ta cena z toho je fakt cítit...
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    :))
    a je to tedy jako angel?
    CNV
    CNV --- ---
    Jo, já vím, bohužel. Protože ji teď chci a ona je pěkně drahá.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    nevite nekdo, jak voni ELIXIR CHARNEL GOURMAND COQUIN od Guerlain?

to slozeni (černý pepř, čokoláda, rum, kakao, koření, růže, vanilka) me laka, ale
    bojim se, aby z toho nevylezla prisernost jako angel ..
    ZARA
    ZARA --- ---
    dovolim si pastnut link na vybornu e-parfumeriu, ktoru vlastni sympaticka zienka sara a snazi sa do nasich koncin dotiahnut hlavne niche veci (frapin, parmus d'empire, parfumerie generale, parfums de rosine, parfums MDCI, atd. ved pozrite sami). okrem niche veci ma samozrejme aj zopar "klasickych" vonaviek (napr. takych co sa tazsie zhanaju). co je vyborne, posiela vzorky snad zo vsetkeho. doporucujem.

http://www.parfemy-exclusive.sk/inshop/scripts/shop_NF.asp
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ZARA: ja vim :)))
    ale pobavilo me to, jako ta velikost
    ZARA
    ZARA --- ---
    ENTENTYKY: to je factice, teda velka verzia flase naplnena farebnou tekutinou, nie vonavkou, preto je taka draha
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam