• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVVoňavý život - parfémy, parfuméři, historie, teorie
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    tak jsem vcera zkousela florame, a musim rict ze takovej puch uz jsem dlouhonezazila....brr, to byla sila. prislo mi to jako takovy ty silny byliny extrakty co mivali v botanicusu, takovy horko kysely, stiplavy a hrozne neprijemny. a musim rict ze pet vuni a vsechny takovehle. brr.

udelala jsem tu blbost ze sem neco strikala na ruku a neslo to poradne smyt.
    SHI
    SHI --- ---
    Be Delicious
    Je nová orientální, květinová vůně DKNY.
    Parfém Be Delicious Night vás zavede do nočního New Yorku, plného tajemství, svádění a možností.
    Pod značkou DKNY představuje Donna Karan řadu parfémů, kterými se snaží vyjádřit to, co ženy potřebují a co hledají. Energii. Opojení. Smyslnost. Možná se vám to bude zdát jako klišé, ale parfém DKNY Be Delicious Night tak opravdu funguje. Pokud tomu nevěříte, zeptejte se někoho, kdo s ním má zkušenosti.
    Be Delicious Night DKNY oslavuje jedinečnost nechte se svést tímto kouzelným parfémem .
    Be Delicious je žena. Její láska. Její vášeň. Její touha po poznání. Vyzkoušejte i vy první ženino pokušení. Staňte se Evou. Sáhněte po svém jablku. Zakousněte se.
    Stačí se podívat na překrasný fialový flakon a pochopíte, že veškeré tajemství může být přivoněním odhaleno.
    Doplňte svůj nevinný výraz provokativní a smyslnou vůní. Donuťte své okolí, aby se vás chtělo dotknout, přivonět si. Ukousněte si svůj kus svůdného života a žijte s DKNY Be Delicious naplno.
    SHI
    SHI --- ---
    ZARA:
    fakt neumim popisovat vune :D, me to pripada takove korenene a unisex

Složení parfémové vody Donna Karan Be Delicious Night:

Hlava: Červené jablko, zázvor, borůvka, fialová frézie Srdce: Orchidej, jasmín, fialový iris Základ: Ambra, kadidlo, extrakt z myrhy, pačuli, vetiver

ZARA
    ZARA --- ---
    SHI: popis ake to je :)
    SHI
    SHI --- ---
    Dneska jsem si poridila :) jupí

ETINA
    ETINA --- ---
    ENTENTYKY: jj uz sem se na to divala...btw ta barva vubec neni od veci protoze treba moji mamce voni jen vune jsou modre!!:)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ETINA: tady muze vyhledavat podle jednotlivejch slozek - nebo i treba podle barvy .)))
    http://www.fragrantica.com/
    ETINA
    ETINA --- ---
    CNV: to bude nejlepsi!:) miluju zvlastnost Flower by Kenzo, dost mi voni Jadore! jo a aktualne Emporio she od G.Armaniho...sem zvedav co z toho vyleze:)
    CNV
    CNV --- ---
    ETINA: Taky by ti mohl vonět santal, ten je taky ve všem :) Řekni, jaké vůně ti voní a já ti povím, co to je.
    ETINA
    ETINA --- ---
    CNV: aha, ja to brala podle toho ze se uvadeji tri ctyri ingredience v zakladu v tech popisech dycky vis, takze sem predpokladala ze tam maji vetsi zastoupeni a proto mi voni...nejsem odbornik na vune;) bohuzel:(
    CNV
    CNV --- ---
    ETINA: Pižmo je skoro ve všem, výsledek by nebyl moc relevantní.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    ETINA: viz nastenka, myslim ze tuhle moznost maji nektere z tech zahranicnich webu (ale ted nevim ktery to byl a hledat to znovu nebudu, projdi si to)
    ETINA
    ETINA --- ---
    Mam dotaz jestli existuje na netu nejaka databaze vuni, kde se vyhledava podle slozeni. Me voni vune s pizmem v zakladu, tak zadam pizmo a ono mi to vyjede seznam....nechce se mi prohledavat kazdy parfem zvlast..:(...?
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    chci zkusit parfemy molinard, uz jsem nejake ocuchavala...mate s nimi nekdo zkusenost? nejaka oblibena konkretni vune?
    me by hodne zajimal habanitas,ale ten bohuzel nemeli tak jsem nezkousela...
    CNV
    CNV --- ---
    Nebojte se, pravá ambra se dnes používá naprosto minimálně. Buď je to syntetika, nebo - a to častěji - se ambrou myslí směs vonných pryskyřic. Proto se nachází nejvíc v orientálních parfémech. A v moderních pánských se ambrou často myslí ambroxan, taková syntetická slaďárna, byla by hezká, kdyby ji necpali všude.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    malem jsem umrel smichem tedka... este, ze by mi nevadil ani mrtvej vorvan, takhle s klidem snesu to, ze mam na sobe neco, co mu nechutnalo ;]
    ZARA
    ZARA --- ---
    KLAIR: jj ked nieco vorvane nevedia stravit, tvori sa im v zazivacom trakte specialy vylucok, ktory tie veci obaluje, to potom vygrcaju a pri kontakte s morskou vodou stvrdnu a zvycajne "To" vyplavi na plaz alebo to plava vo vode, kde na to este svieti slnko a to sa zbiera, cim starsie, tym vzacnejsie a drahsie
    vorvane ani nevedia...
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    KLAIR: hlavne tam budes mit syntetickou ambru, takze no worry .))) ta prava je draha jako prase
    ale i tak je nikdo nevrazdi (predpokladam), proste ji zvracej, kdyz se zadari, je to proste vzacnost
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Hele, přečetla jsem si, že v mém parfému je ambra. tak jsem si našla, co to je... Že se jenom sbírá...? Že kvůli tomu nikdo nevraždí vorvaně?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Hrozně dlouho jsem pátrala po vůni. Zkoušela jsem všechny možné typy a druhy, nakonec jsem skončila u toaletní vody Puma urban Motion. Líbí se mi kombinace květin a ovoce. Navíc je svěží, nevtíravá. Až zpětně jsem vyhledala, že je vytvořená pro trendy ženy, co tančí. Jestli jsem trendy, to nevím, ale tanec miluju :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam