• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVVoňavý život - parfémy, parfuméři, historie, teorie
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    KLAIR: vždyt to obě píšeme:o)) xparfemy.cz
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    A kde sehnat odstřiky?
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    ZUZIPA: Ty vzorky z xparfémů jsou supr věc. Už jich mám doma asi 40:o)))) Přítele je dost těžký dostat do parfumerie, ale doma se pajcovat vzorkama nechává ochotně a i sděluje dojmy z jednotlivých vůní:o)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Jo a ještě mam Hugo Boss: Pure Purple, Eau de Parfum - to sem k tomu dostala jako vzorek...
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Takže děvčata nabízím odstřiky parfémů objednané přes x-parfemy.cz:
    1 x Odstřik Salvadore Dali Laguna Marvilla - dámská EDT 1 ml (NOVINKA 2010) (Salvadore Dali)
    1 x Odstřik Masaki Matsushima Masaki ART - dámská EDP 1 ml (NOVINKY 2010) (Masaki Matsushima)
    1 x Odstřik Rochas Poupee - dámská EDT 1 ml (Rochas)
    1 x Odstřik Guerlain Jardins de Bagatelle - dámská EDT 1 ml (Guerlain)
    1 x Odstřik Guerlain Samsara - dámská EDT 1 ml (Guerlain)
    1 x Odstřik Burberry Summer 2010 - dámská EDT 1 ml (Burberry)
    1 x Odstřik Guerlain Insolence Eau Glacée - dámská EDT 1 ml (Guerlain)

Budu ráda za nějakou drobnost (žvejky nebo tak;)

Jen tak pro zajímavost z odstřiků vyhráli:
    Elizabeth Arden Sunflowers, Moschino Glamour, Esteé Lauder Sensuous (ten mam s otazníkem) a Burberry Summer 2009. Ty jsem si nechala na další kolo celodenního nošení (aneb co to udělá) a potom objednávka;)

A obecně - tuhle "službu" strašně oceňuju... Ty vůně co mě nějak zaujali sem si prostě vzala domů a v klidu udělala další testovací kolo (v parfumerkách mě už po 3-tim vzorku bolí hlava a nemam tam na to potřebnej klid). Pak si můžu zkusit jak se v té vůni budu cítit celý den atp... A navíc do parfumerky nedostanu přítele, kterej je strašně rozmázlej a nic mu nevoní. Takhle to můžu nenásilně testovat a po roce snažení, kdy mu nevoní žádnej můj parfém se mu "docela" líběj hned 3! No neni to paráda;)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    KLAIR: vzorky parfemu se daji sehnat na xparfemy.cz - ale je to jen 1ml. Jinak zkus forum na arome.cz - bezne se tam prodavaji odstriky vuni (10ml), coz by asi nejvic odpovidalo tvym pozadavkum:o)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    no jedno je tester a jedno (to neoznacene "tester") je netester ;) co na tom nechapes?

a co myslis testovacim flakonkem? vzorky v karticce? to leda k nakupu, nebo koupit na ebay/perfumedcourt
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Pěkně prosím, proč je na http://www.prodejparfemu.cz/puma/ napsáno, že něco je 60ml tester a něco je jen 60ml?? Jaký je v tom rozdíl?

A prosím, jak je to s mícháním parfémů? já jsem si do starého flakonku nastříkala zbylých párkapek pumy urban motion a voní to naprosto božsky. tak jestli na sebe můžou složky nějak negativně reagovat, nebo jestli můžu experimentovat i dál....

A nevíte, kde by se daly sehnat takové ty malinkaté flakonky testovací? já mám pár vůní, které bych chtěla, ale stačilo b mi jen těchle pár mililitrů....
    EGGH
    EGGH --- ---
    Ahoj, můžu poprosit na nástěnku náš e-shop http://www.parfemgroup.cz :) A samozřejmě všechny zvu k návštěvě :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    no ony jsou dost podobny v zakladu, tak se ani nedivim ;) (akorat in love je lehci ze zacatku a tak nejak "modernejsi")
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Tak mamku k padesatinam Tresor in Love nadchl, a to jsem ani netusil, ze uz vlastni puvodni Tresor jako oblibeny parfem :) musim babce v obchodu za tento tip podekovat :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    NECROMAN: jak drzy? ;) vzdyt to se tak prece dela bezne :D (ale samozrejme otrlejsi nakupujou i naslepo, o tom zadna :D zvlast kdyz to neni kde ocuchat, a ze takovejch pripadu je)
    KAREN
    KAREN --- ---
    NECROMAN: do kamennejch obchodu chodit testovat, na e-shopech nakupovat. jasna vec;)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ENTENTYKY: no u parfemu je zasadni problem, ze jako "bezny uzivatel" vubec netusim, jak to bude vonet, kdezto treba u komponent do pocitace vim vse presne a neni problem si danou vec koupit odkudkoliv. Na tom netu je to ale dobre, kdyz clovek vi, co chce, nebo pokud je dost drzy, tak si to vyzkouset v kamennem obchode a potom koupit na netu :)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    NECROMAN: a ještě vune-parfemu.cz je taky OK (a společně s ketonem v hodně věcech nejlevnější, ale na druhou stranu tam plno věcí nemají na skladě).
    CNV
    CNV --- ---
    NECROMAN: A) je správně, FAnn je nejdražší obchod v ČR.
    KAREN
    KAREN --- ---
    NECROMAN: mne prijde skoro zbytecny nakupovat parfemy v kamennejch kramech, pokud sou k dispozici na e-shopech... veci z parfums.cz sou naprosto v poradku, a jinak jak pise ententyky
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    :))))))
    no to te natahli tak o pulku tipuju .) i kdyz tohle je novinka, tak mozna jen o tretinu

parfums neprodava buhvi co, stejne jako naprosta vetsina jinejch online shopu v CR (resp. jeste jsem nanarazila na nejakej, kterej by byl nesolidni, co se kvality tyka)

doporucuju jeste treba keton, xparfemy (ty maj ted nove i kamennou prodejnu), akcni-parfemy ... je toho spousta, staci vyborat jen podle ceny
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Mate tip na solidni poctivy e-obchod s parfemy v CR?
    Divam se treba sem http://www.fann.cz/e-obchod/katalog/parfemy/Lancome/Tresor
    a sem http://www.parfums.cz/lancome/lancome-tresor-100-ml-parfemovana-voda/
    a nestacim se divit, bud je ten prvni predrazeny, nebo ten druhy prodava buh vi co :-|

Konkretne hledam, jak moc me natahli, kdyz jsem na Vaclavaku kupoval Lancome - Tresor IN LOVE jako darek v kamennem obchode :)
    CNV
    CNV --- ---
    MICA_MICOVA: A značka?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam