• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVVoňavý život - parfémy, parfuméři, historie, teorie
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ENTENTYKY: no u parfemu je zasadni problem, ze jako "bezny uzivatel" vubec netusim, jak to bude vonet, kdezto treba u komponent do pocitace vim vse presne a neni problem si danou vec koupit odkudkoliv. Na tom netu je to ale dobre, kdyz clovek vi, co chce, nebo pokud je dost drzy, tak si to vyzkouset v kamennem obchode a potom koupit na netu :)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    NECROMAN: a ještě vune-parfemu.cz je taky OK (a společně s ketonem v hodně věcech nejlevnější, ale na druhou stranu tam plno věcí nemají na skladě).
    CNV
    CNV --- ---
    NECROMAN: A) je správně, FAnn je nejdražší obchod v ČR.
    KAREN
    KAREN --- ---
    NECROMAN: mne prijde skoro zbytecny nakupovat parfemy v kamennejch kramech, pokud sou k dispozici na e-shopech... veci z parfums.cz sou naprosto v poradku, a jinak jak pise ententyky
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    :))))))
    no to te natahli tak o pulku tipuju .) i kdyz tohle je novinka, tak mozna jen o tretinu

parfums neprodava buhvi co, stejne jako naprosta vetsina jinejch online shopu v CR (resp. jeste jsem nanarazila na nejakej, kterej by byl nesolidni, co se kvality tyka)

doporucuju jeste treba keton, xparfemy (ty maj ted nove i kamennou prodejnu), akcni-parfemy ... je toho spousta, staci vyborat jen podle ceny
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Mate tip na solidni poctivy e-obchod s parfemy v CR?
    Divam se treba sem http://www.fann.cz/e-obchod/katalog/parfemy/Lancome/Tresor
    a sem http://www.parfums.cz/lancome/lancome-tresor-100-ml-parfemovana-voda/
    a nestacim se divit, bud je ten prvni predrazeny, nebo ten druhy prodava buh vi co :-|

Konkretne hledam, jak moc me natahli, kdyz jsem na Vaclavaku kupoval Lancome - Tresor IN LOVE jako darek v kamennem obchode :)
    CNV
    CNV --- ---
    MICA_MICOVA: A značka?
    AGOG
    AGOG --- ---
    ENTENTYKY: Děkuju za tipy
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ale voni tak - zajdi nekam zkusit ;)

mandarinka: Aqua Allegoria Mandarine Basilic, ale nevim, jestli ji ted jeste nekde sezenes (kazdopadne zkus, je fakt uzasna)
    Mandarine Tout Simplement (L´Artisan) - v cerny ruzi by ji meli mit
    Alien Eau Luminescente

treba jeste nekdo poradi neco jinyho ..
    AGOG
    AGOG --- ---
    ENTENTYKY: Skvele a tak ještě mandarinku nějakou?... :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    novej viktor a rolf :) krome melounu to ma uplne paradni flakon :)

AGOG
    AGOG --- ---
    Holky, doporučily byste mi pro slečnu něco s melounem, nebo mandarinkou?
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    CNV: chapu no :))) tak to bych snad mohla prezit ... kalkuluju s tim, ze to pak snad zesladne

ZARA
    ZARA --- ---
    CNV: pisu ze black truffle...lanýž hm, mozno to je ta okurka :)
    CNV
    CNV --- ---
    ENTENTYKY: Není to kyselá okurka, ale salátová, a je tam ze začátku, takový zvláštní melounově okurkový tón. Poněvadž vůně od Forda nemůže být jen tak přímočará a obyčejná, pochop :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ZARA: tak to by se mohlo libit :))
    CNV: tak to by se mi libit nemuselo :D snad neni aspon kysela
    CNV
    CNV --- ---
    ZARA: A s okurkou k tomu...
    ZARA
    ZARA --- ---
    ENTENTYKY: aaaah, co si nepovedala, mohla som ti poslat vzorek :)
    je to sladke....ako vanilkovy kolac s cokoladou! som zvedava co povies.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    objednala jsem si naslepo black orchid, tak jsem na to zvedava ..

a dneska jsem dosla k tomu, ze krom angelique noire budu potrebovat i iris ganache, ach ouvej :D
    jesteze guerlani ohledne net objednavky nekomunikujou, tahle si budu muset pockat na jarni vejlet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam