SINSEMILLA: to je zajímavé téma - zrovna řeším jaké svrchňáky na čtvercovky na rovno a vv. První 3 měsíce jsem jela na novosklad a to se mi dost osvědčily haipy (narozdíl od imse, který protékaly - přes haipy nikdy nic mimo svrchňáky neprošlo). Začala jsem ale dávat více vv a čč na rovno (skládám teda celkem na úzko) a jak se malá začíná víc hejbat (5m) tak v těch haipách větších to už děsně jezdí (jsou takové dost široké). Máš nějaké ozkoušené, padnoucí vhodné právě na rovno? Ty grovie totiž třeba na látkovkách docela doporučovali - jestli se jich chceš zbavit, možná bych je ráda vyzkoušela :-)
případně někdo další používáte taky čč a vv a co se vám osvědčilo u "pohyblivých" dětí - předpokládám, že to bude čím dál náročnější.
jinak mám pak pár kalhotkových plín - takovou směs totsbots, babylucy, disana, pastelka a příjde mi, že na nich můžou bejt svrchňáky v podstatě libovolný, žádný nehody jsem nezaznamenala, ale nevyhovují mi jak jsou všechny dost masivní a suchý zipy mi přijdou nepohodlný a dlouhý schnutí...no prostě se moc nekamarádíme a sahám po nich většinou až naposled