• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    KEYA
    KEYA --- ---
    SINSEMILLA: Taky to tak dělám - používáme "novorozenecký" sklad až do teď :) (cca 2 a 3/4 - teď už tedy jen na spaní...)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    CHANA: To bude tim, ja vzdycky pri prebalovani ty sikmy zahnu kolem nohou, ze to neplanda, ale tu nohu mu to obepina, ale grovie jsou stejne uzke.. Takze tak, tot vse..
    CHANA
    CHANA --- ---
    SINSEMILLA:
    ANNAWA:
    Děkuji, už chápu. Tak to možná bude důvod, proč jsem ten novorozenecký sklad vůbec nezačala používat. Začínala jsem se svrchňákama bambino mio a u novorozeneckého skladu z nich vyčuhovaly "nohavičky" z té čtvercovky, kterými všechno prosáklo do oblečení. A nebo jsem to jen špatně složila, nevím. Tak tentokrát až se dítě narodí učiním další pokus se svrchňáky baby lucy. Díky za naději:)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Presne, na novorozenecky sklad jsou grovie moc uzke, na vicevrstevne ouzke nebo ctverec na osminy by to slo. Jako me se ten svrchnak moc libi, i ten suchy zip je reseny dobre, material taky, jen jsem proste zvykla na ten novo. sklad. A na noc mame fakt silne vicevrstevne a pres to jeste velky ctverec, erik cura hodne i v noci a kdyz mu nerostou zuby, tak v tomhle baleni vydrzi 12 hodin spat..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CHANA: takže je skládám jen na třetiny, jak vyžaduj typy, co mám doma, žádné složité sklady právě.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CHANA: navazovala jsem na Sinsemillu, která psala, že se jí se čtvercovkama vůbec neosvědčily. Já je nepoužívám, takže tu zkušenost nemám, ale řekla bych, že vícevrstvé jsou po složení užší a proto to s nimi jde.
    CHANA
    CHANA --- ---
    ANNAWA: mě přišlo dost podobné používat vícevrstvé a čtvercovky (složené na osminy). Jaký v tom vidíš rozdíl s těmi Groviemi? Nebo máš na mysli takové ty složité sklady ze čtvercovek jako novorozenecký nebo drak?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Hlásím již několik dní trvající nadšení ze svrchňáků Grovia.
    Na kalhotkové plen ani na čtvercovky se asi fakt moc nehodí, ale na vícevrstvé jsou super. Moc se mi líbí i materiál, z něhož jsou udělané. zatím jsem neobjevila žádnou slabinu.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RYBKA: No toho jsem se presne obavala, navic prvni mesice mi prislo, ze dite cura snad konstantne..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: tenká je a mnohým vyhovuje, ale je široká tak běžně.

Já si grovie objednala na vícevrstvé skládací plenky, tohoto typu:
    Vícevrstvé pleny Anavy - bambus - Eco Capart
    http://www.ecocapart.cz/product.php?id_product=659

Neskládám je do žádného skladu, používají se prostě složení na třetiny, většinou.
    HC_
    HC_ --- ---
    RENFRI: aha ja myslela, ze prave pastelka je tenka, a ze je to jedna z nejlepsich plenek na trhu, no jeste sem ani jedny nevidela nazivo
    co baby lucy plenky a na to grovii?:D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RYBKA: viděla jsem to taky v praxi a ano každá výmluva dobrá, ale na můj vkus to zabralo moc času a moc matčiny pozornosti.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Byla jsem nedávno na horách s bezplenkovací kamarádkou, celkem se jim to dařilo, bezplenkují asi od 6 týdnů, asi půl roku, ale musím říct, že mi přišlo, že celý den nedělá nic jinýho, než to dítě svlíká a oblíká, případně váže do šátku nebo ji z něj vyndavá. V kombinaci se starším sourozencem si to nedovedu představit. Jak jste to dělaly, že jste u toho zvládly dělat i něco jinýho?
    TABBY
    TABBY --- ---
    ZEGA: Ze by spatna bodycka?
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    SINSEMILLA: buď v klidu, taky mě to zajímá :) mýmu nedržela plena na osminy a přes to vlněný obdélník už od narození..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ELANORKA: A neber to prosim jako rejpani, nejspis jsou tohle prave ty informace, ktere mi chybely k tomu, abych to zkusila.. Takze diky moc, treba upotrebim u druheho..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ELANORKA: Aha a jak diteti na zadku drzi plena na osminy? To si dovedu predstavit prvi tri mesice, pak uz se mi dite celkem pinozilo..
    ELANORKA
    ELANORKA --- ---
    SINSEMILLA: Protože kalhoty se nesundávaj (maj díru - najdi si rychloprdky), svrchňáky se nesundáva (protože se nenosí), snapku u čtverce na osminky taky neužiješ, takže Ti zůstane skutečně jen rozepnout body, dát na stranu plenu a vzít dítě do klubíčka. ;-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    HC_: To se imho ani neda. Nedovedu si predstavit zabalit pastelku do uzkych grovii, ale treba je tu nekdo master na tohle, podle me je velke riziko proteceni a je to zbytecne.
    HC_
    HC_ --- ---
    kombinujete tu nekdo pastelky se svrchnakama od grovie?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam