• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    pro bezplenkovacky.)
    Červené a fialové rychloprdky | Ekozahrada - Blog Petry Macháčkové / Caramilla
    http://ekozahrada.blog.cz/1204/cervene-a-fialove-rychloprdky
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: potvrzuji, že vůbec.
    Moje blueberry jsou právě velké, pojmoui objemné pleny bez potíží a jsou takové igelitovější, realtivně, protože grovie působí spíše jako látka, navíc mají uvnitř takovou síťovinu.

To už, jak tu myslím zaznělo, jsou blueberry podobné thirsties.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    IORETH: Grovie super, to jo, ale teda blueberry se fakt nepodobaji...
    Ani střihem, ani materiálem, ani zapinanim...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    BLANCHE1: já mám patentkový, on totiž B umí sucháče rozepnout :-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    BLANCHE1: Erik mel v roce 9,4 kg a neni to zadny puclik, ale je fakt, ze je vetsi nez v pulroce. na ven ted na sebe davam dva ctverce, protoze neni jeste vetsinou tak uplne teplo, abych prebalovala co hodinu na lavickach a jak bydlime dal, tak cesta zabere vic casu. na jeden ctverec grovii narvu s plencli pod ni nejak schovam, ale neni to pohodlny.. Skoda, jinak se mi moc libi.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Grovie se dost podobají těm blueberry, hurá, už jsou objednané, nerůžové, krásné, zase bude to látkování radost :). ANNAWA, díky za tip :-)
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    SINSEMILLA:
    ANNAWA: Tak je možný, že je to velikostí mimina (jr. má půl roku), já frčím panentkový i sucháčový Grovie na čtvercovky s novorozeneckým skladem... A dobrý, nikde nic nečouhá, neteče. Je ale fakt, že na vícevrstvé to jde taky dobře.
    A místo snapky dělám vepředu uzel :-).
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: taky bych neměnila. Teď jsm ebyli od pátku do neděle pryč a nebyl s nimi jediný problém.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KEYA: Ja bych fakt latkovky nemenila, diky nim me to prebalovani nestve..
    KEYA
    KEYA --- ---
    SINSEMILLA: Já to už dlouho skládám z plen 80x80 a fakt to stačí.

SINSEMILLA: Nejsme - mám už několik kamarádek, které začaly látkovat a teď chce i sestra až se jim narodí miminko :).
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Jo a mimochodem, mam radost, dve moje spoluzacky pojedou taky v latkach!!! Nejsme vyhynuly druh !!
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KEYA: Super slyset, ze to jde takhle dlouho, ja pouzivam snappi sponku, takze kdyz jsou nektere pleny uzsi, drzi i tak. V brane sice tvrdi, ze na ctvercovky snappka nejde, ale me funguje skvele.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Ja proste naskladam vzdycky celou pracku do zasoby - neco delam, eri zacne byt zraly na slofika, strcim ho na zada do manducy, srovnam si plenky a on u toho vytuhne, presunu se ke kompu, kyvu se a pisu diplomku.. Problem ale je, ze uz neumim skladat v sede, hihi. Takze muz nemusi skladat nic, jen vesele prebaluje. Nejak mi to vyjovuje vic slozit to najednou. Driv jsem u toho koukala na bednu, ted nemame televizi, tak posloucham tikot hodin a premitam...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CHANA:
    SINSEMILLA: já věděla, kde jsou moje limity, na novorozenecký bych neměla trpělivost, navíc nepřebaluju jen já.
    Grovie úzké jsou, určitě, doporučuju je právě na ty vícevrstvé nebo tedy asi na t osminky, na ty jsou bezva.

SINSEMILLA: B má taky plínu od osmi tak do šesti, sedmi a nestěžuje si. Jsou to pankáči :-)
    KEYA
    KEYA --- ---
    SINSEMILLA: Taky to tak dělám - používáme "novorozenecký" sklad až do teď :) (cca 2 a 3/4 - teď už tedy jen na spaní...)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    CHANA: To bude tim, ja vzdycky pri prebalovani ty sikmy zahnu kolem nohou, ze to neplanda, ale tu nohu mu to obepina, ale grovie jsou stejne uzke.. Takze tak, tot vse..
    CHANA
    CHANA --- ---
    SINSEMILLA:
    ANNAWA:
    Děkuji, už chápu. Tak to možná bude důvod, proč jsem ten novorozenecký sklad vůbec nezačala používat. Začínala jsem se svrchňákama bambino mio a u novorozeneckého skladu z nich vyčuhovaly "nohavičky" z té čtvercovky, kterými všechno prosáklo do oblečení. A nebo jsem to jen špatně složila, nevím. Tak tentokrát až se dítě narodí učiním další pokus se svrchňáky baby lucy. Díky za naději:)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Presne, na novorozenecky sklad jsou grovie moc uzke, na vicevrstevne ouzke nebo ctverec na osminy by to slo. Jako me se ten svrchnak moc libi, i ten suchy zip je reseny dobre, material taky, jen jsem proste zvykla na ten novo. sklad. A na noc mame fakt silne vicevrstevne a pres to jeste velky ctverec, erik cura hodne i v noci a kdyz mu nerostou zuby, tak v tomhle baleni vydrzi 12 hodin spat..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CHANA: takže je skládám jen na třetiny, jak vyžaduj typy, co mám doma, žádné složité sklady právě.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CHANA: navazovala jsem na Sinsemillu, která psala, že se jí se čtvercovkama vůbec neosvědčily. Já je nepoužívám, takže tu zkušenost nemám, ale řekla bych, že vícevrstvé jsou po složení užší a proto to s nimi jde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam