• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    IORETH
    IORETH --- ---
    JESTERKA_NA_ZDI: safra, zrovna před týdnem jsem kupovala nové :).
    JESTERKA_NA_ZDI
    JESTERKA_NA_ZDI --- ---
    prodávám nové Grovie se sovama pokud byste měl někdo zájem (viz tržiště) :-)
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    SINSEMILLA: tak sem to taky pochopila.) nebezplenkuju, ale zaujalo me to, kdyz ste resily ty bodycka a patentky...
    IBERIA: nee, ale Tul ti je urcite usije.)

btw kdo s sijete plenky, nemate tip na ten nejjemnejsi fleec? na koupi? diky
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    PAVLINKA: super, budeš objednávat?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    PAVLINKA: ty jsou krásný, ale nebezplenkujeme no a pochopila jsem to správně, že se to tam rozhrne, takže mezi nohama nejsou sešitý?
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    pro bezplenkovacky.)
    Červené a fialové rychloprdky | Ekozahrada - Blog Petry Macháčkové / Caramilla
    http://ekozahrada.blog.cz/1204/cervene-a-fialove-rychloprdky
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: potvrzuji, že vůbec.
    Moje blueberry jsou právě velké, pojmoui objemné pleny bez potíží a jsou takové igelitovější, realtivně, protože grovie působí spíše jako látka, navíc mají uvnitř takovou síťovinu.

To už, jak tu myslím zaznělo, jsou blueberry podobné thirsties.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    IORETH: Grovie super, to jo, ale teda blueberry se fakt nepodobaji...
    Ani střihem, ani materiálem, ani zapinanim...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    BLANCHE1: já mám patentkový, on totiž B umí sucháče rozepnout :-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    BLANCHE1: Erik mel v roce 9,4 kg a neni to zadny puclik, ale je fakt, ze je vetsi nez v pulroce. na ven ted na sebe davam dva ctverce, protoze neni jeste vetsinou tak uplne teplo, abych prebalovala co hodinu na lavickach a jak bydlime dal, tak cesta zabere vic casu. na jeden ctverec grovii narvu s plencli pod ni nejak schovam, ale neni to pohodlny.. Skoda, jinak se mi moc libi.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Grovie se dost podobají těm blueberry, hurá, už jsou objednané, nerůžové, krásné, zase bude to látkování radost :). ANNAWA, díky za tip :-)
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    SINSEMILLA:
    ANNAWA: Tak je možný, že je to velikostí mimina (jr. má půl roku), já frčím panentkový i sucháčový Grovie na čtvercovky s novorozeneckým skladem... A dobrý, nikde nic nečouhá, neteče. Je ale fakt, že na vícevrstvé to jde taky dobře.
    A místo snapky dělám vepředu uzel :-).
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: taky bych neměnila. Teď jsm ebyli od pátku do neděle pryč a nebyl s nimi jediný problém.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KEYA: Ja bych fakt latkovky nemenila, diky nim me to prebalovani nestve..
    KEYA
    KEYA --- ---
    SINSEMILLA: Já to už dlouho skládám z plen 80x80 a fakt to stačí.

SINSEMILLA: Nejsme - mám už několik kamarádek, které začaly látkovat a teď chce i sestra až se jim narodí miminko :).
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Jo a mimochodem, mam radost, dve moje spoluzacky pojedou taky v latkach!!! Nejsme vyhynuly druh !!
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KEYA: Super slyset, ze to jde takhle dlouho, ja pouzivam snappi sponku, takze kdyz jsou nektere pleny uzsi, drzi i tak. V brane sice tvrdi, ze na ctvercovky snappka nejde, ale me funguje skvele.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Ja proste naskladam vzdycky celou pracku do zasoby - neco delam, eri zacne byt zraly na slofika, strcim ho na zada do manducy, srovnam si plenky a on u toho vytuhne, presunu se ke kompu, kyvu se a pisu diplomku.. Problem ale je, ze uz neumim skladat v sede, hihi. Takze muz nemusi skladat nic, jen vesele prebaluje. Nejak mi to vyjovuje vic slozit to najednou. Driv jsem u toho koukala na bednu, ted nemame televizi, tak posloucham tikot hodin a premitam...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CHANA:
    SINSEMILLA: já věděla, kde jsou moje limity, na novorozenecký bych neměla trpělivost, navíc nepřebaluju jen já.
    Grovie úzké jsou, určitě, doporučuju je právě na ty vícevrstvé nebo tedy asi na t osminky, na ty jsou bezva.

SINSEMILLA: B má taky plínu od osmi tak do šesti, sedmi a nestěžuje si. Jsou to pankáči :-)
    KEYA
    KEYA --- ---
    SINSEMILLA: Taky to tak dělám - používáme "novorozenecký" sklad až do teď :) (cca 2 a 3/4 - teď už tedy jen na spaní...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam