• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    IVKEE: taky jsem pokus o vzpouru řešila - tak 3 - 5 jsem prostě důrazně položila přetočené dítě na záda a přísně pravila ne ne ne, ležet musíš, začal strašně vřískat, ale protože mám chlapečka, co se nezvládá vztekat a vřískat najednou, tak už pak normálně ležel za vřískotu.. celkově asi usoudil, že je lepší si s něčím tři minuty hrát, než mít naštvanou a zakazující mámu.

já nevím, u mě přes to nejede vlak, protože nechodí na záchod, přebalit se musí a já nehodlám dítě s holým zadkem desetkrát honit s plenkou po bytě, takže bude ležet. já tohle třeba zrovna považuju za nevychovanost a za zlobení a za něco, co ale není nutné při troše přísnosti..

(ale samozřejmě je legitimní namítnout, že u některých exemplářů to nejde, to já neposoudím)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    IVKEE: cha málou rukou :oD. představ si jak já venčím psa, vedu hl.kočárek, odnáším odpadky, tahnu 2leté dítě na motorce a zpátky místo odpadků nesu nákup. hádej kolik mám rukou ? :oD
    IVKEE
    IVKEE --- ---
    VERONIKA22: aha, no vidis, do zubu jsem to jeste nezkousela :) si stezuju ze mam malo rukou, to vyzkousim vzit do zubu :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    IVKEE: já když přebaluju 12měsíční majdu tak si do zubů dám tu nejoblíbenější hračku a mávám jí s tím nad obličejem a ona si to bere do rukou a začne si s tím hrát a okusovat a zapomene na to, že se chce přetáčet.
    patřím totiž k těm co nedokážou ani jednorázovku pořádně nasadit hejbajícímu se dítěti natož ve stoje - to mi nejde ani u 2letého mrňouse.
    IVKEE
    IVKEE --- ---
    Takovej hloupej dotaz - posledni dobou se mi majda (10m) vzteka pri prebalovani. Vubec nechce lezet a uz vubec ne na zadech. Stoupa si a pretaci se a leze pryc a ja s ni fakt bojuju. Mam dny kdy proste nemam silu na to ji natahovat plenu a jeste svrchnaky a rezignuju a davam jednorazovku, jelikoz se da jakz takz natahnout i vestoje/na brise. Snazim se ji zabavit aby lezela ale uz zabira cim dal min veci. Resily jste to nektera? Prejde to nebo si mam zvykat prebalovat behaci dite?
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    PAVLINKA: tak to je jasný:)
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    PSICHE23: blizi se leto, muze byt nahac! na to se tesim ja.)
    JESTERKA_NA_ZDI: ja z ni nam sama strach...)) a proto ji nabizim, nechcete nekdo?

a jeden exot dotaz? - protekaji mi haipa daipa, asi ty flees gumicky? mam je naimpregnovat nebo co se to s tim dela? diky
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    JESTERKA_NA_ZDI: jo, to jsou pop-in, v tom odkazu. a Baby Lucy jsou neco jako Popolini frote, ale menší, náplní nevím, co myslíš, dávám normální vkladacku, co k nim patří a prodává se rovnou s nimi...
    CHANA
    CHANA --- ---
    SINSEMILLA: k bezplenkovemu spani
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    JESTERKA_NA_ZDI: jo, v pohode. Chodi spat plus minus v osm, prebaluju plus minus v sedm rano.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ANNAWA: hele ale to máš docela štěstí. hlavní věc co si o chlapečkách pamatuju - že když se rozbalí a změní se ta teplota v plence tak to okamžitě teče :oD
    JESTERKA_NA_ZDI
    JESTERKA_NA_ZDI --- ---
    ANNAWA: taky díky za reakci. takže tyhle kalhotky spolu s tou vkládačkou tedy zvládnou celou noc (pokud se tedy prcek nepokadí, že ano)?nebo přebaluješ v půlce noci?
    JESTERKA_NA_ZDI
    JESTERKA_NA_ZDI --- ---
    RENFRI: díky moc za reakci. ty pop-in jsou AIO?je to toto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=48819090&tab=0 ? a baby lucy kapsovky jsem nějak nevygůglila, ale předpokládám, že když je to kapsovka, tak je důležitá ta náplň - a to dáváš co?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: já má na přebalováku tu nejlevnější nafukovací podložku z ikea, dostala jsem ji, a na tom složenou osušku. Venku přebaluju na ledasčem, většinou jen tak.

VERONIKA22: B při přebalování prostě nečůrá, nikdy.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RENFRI: VERONIKA22: aha, tak to já doma přebaluju na přebalováku a když jinde tak prostě bez podložky, na trávě, na lavičce přebaluju taky jen tak
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SINSEMILLA: k prebalovani na zemi, na gauci, na lavičce, na trávě... prebalovak nevedeme.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SINSEMILLA: já to budu používat k přebalování na gauči a pak k přebalování na přebalováku, i na tom gumovém přebalováku mám ráda něco co mi neproteče až na něj.

RENFRI: asi jsem ti to loni nepsala. jen oproti madlence jsem už stará vykopávka :oD
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Ja funguju bez takovehle podlozky, mam je takovou platovou z chicca se zvysenymi okraji a tu mam na prebalovaku, k cemu to vyuzivate?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    VERONIKA22: VY jste takhle o den? To ja asi ani netusim, nebo mam deravou pamet, tak mam aspon darek ;-)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    RENFRI: no ta ikea na obrázku je zcela něco jiného než to co máš. to tvoje asi nějaké tekutiny vsákne viď? a pak to hodim do pračky.
    tak jestli se můžu hlásit jako zájemce :o) ale zadarmo to vůbec být nemusí!!!
    a nebo poprosím i o mašličku - mám narozeniny ve čtvrtek :oD
    a kdy bude mít madlenka mejdan?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam