• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: to jsi :-) Můj nejmladší syn v deseti měsících dle mého konečně leze, chodí kolem nábytku a tak, ti starší v tomhle věku už chodili sami.
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    IORETH: uzivej si to, matej jako malej miloval mazani, masaze a celkove bylo oblikani krasny, ted mu nesmim utrit ani nudli.))
    IORETH
    IORETH --- ---
    Díky bohu za děti pohybově "opožděné" :-)))). První syn se točil až v deseti měsících, dcera to v půl roce zatím taky neumí a točí se jen na bok. Oblékání, přebalování, mazání pupínků, cokoliv... já vím, že jsem klikař :-))))
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    IVKEE: zrovna včera jsem si říkala, esi to ostatní děti taky dělají:)) můj 7m syn nedokáže ležet jinak na přebalováku než na břiše, samozřejmě se perem, protože já také chci aby ležel na zádach, vříská, ale co, mam zatim navrch..prostě doufám, že to časem pochopí a souhlas s SINSEMILLA:
    dávám mu taky dospělácký věci jinak ho nic na zádech neudrží nebo ho přebaluju na posteli, ale tam už se taky přetáčí
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    IVKEE: to u nas jede tak 3 mesice, ze zacatku peklo, ted uz je to lepsi, prebaluju misto na zemi na pracce, prze se nemuze otocit a v ruce ma taky neco na zabaveni, casto i tuba s kremem, coz je nekdy kontra, prze pak meju krem...)) ve stoje to jde na okne!.)
    HANUMA: ja na sucho, ale mam to na balkone, prze to po 2 dnech smrdi jak stado opic..)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    HANUMA: Skladuj dle libosti, s tím, co dítě do plíny koná, to nemá moc co dělat :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HANUMA: mám dojem, že je tady většina skladuje na sucho.
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    tak jsem prave aplikovala prvni latkovku:)

btw kdyz uz malej nekaka do plinky, muzu plinky skladovat na sucho nebo radeji na mokro..?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    RYBKA: to je fakt doma na přebalováku hračky nemám a vždy dítěti strčim něco "dospěláckého" co mám v kapsáři s kosmetikou. a jelikož to mrňous vídí více méně poprvé v životě a má dovolo si s tím nějakou tu minutu hrát ač to má třeba nějaké hrany. tak je z toho paf a poslušně leží.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    IVKEE: Je to normální, neznám dítě, které by to nedělalo :-) Záleží, jak si to pak nastavíte. Já nejsem schopná nandat plenu jinak, než když dítě leží na zádech, takže na tom trvám, zabavuju hračkama, krémama, kartáčkama na zuby..., občas se peru, ale mám kamarádky, co to neřešily a plínu klidně nasazovaly, když dítě stálo/lezlo. Je fakt, že to byly většinou jednorázovky nebo AIO pleny.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: ale souhlasím s tebou, přes některé věci nejde vlak - sem řadím ležení na zádech při přebalování, nekousání při kojen či to, že se jí u stolu a při tom se s ničím nehraje.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    IVKEE: spíš jsem líná chodit ven několikrát. takže když jdu ven s dětmi či se psem tak beru i milion dalších věcí co je potřeba někam odnést/vynést :oD

SINSEMILLA: taky si myslím, že u něčeho má mít matka navrch a mrňous má poslechnout, zlvášť kdyš se jedná jen o nějakou tu minutu. a né aby to bylo opačně, že je matka otrokem a dítě se jí spíš vysmívá, že poslechnout není potřeba
    IVKEE
    IVKEE --- ---
    SINSEMILLA: tak samozrejme ze ji zatim nehonim po byte, nekolikrat ji polozim a domlouvam, jen me ten boj unavuje.. a je takova svehlava takze radsi bude rvat a mit nastvanou mamu nez aby se ji podvolila a chvili si hrala na zadech. Snad to casem trochu zmirni
    VERONIKA22: tyjo, doufam ze ty nakupy netahas taky v zubech ;o) musis byt superzena:)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    IVKEE: taky jsem pokus o vzpouru řešila - tak 3 - 5 jsem prostě důrazně položila přetočené dítě na záda a přísně pravila ne ne ne, ležet musíš, začal strašně vřískat, ale protože mám chlapečka, co se nezvládá vztekat a vřískat najednou, tak už pak normálně ležel za vřískotu.. celkově asi usoudil, že je lepší si s něčím tři minuty hrát, než mít naštvanou a zakazující mámu.

já nevím, u mě přes to nejede vlak, protože nechodí na záchod, přebalit se musí a já nehodlám dítě s holým zadkem desetkrát honit s plenkou po bytě, takže bude ležet. já tohle třeba zrovna považuju za nevychovanost a za zlobení a za něco, co ale není nutné při troše přísnosti..

(ale samozřejmě je legitimní namítnout, že u některých exemplářů to nejde, to já neposoudím)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    IVKEE: cha málou rukou :oD. představ si jak já venčím psa, vedu hl.kočárek, odnáším odpadky, tahnu 2leté dítě na motorce a zpátky místo odpadků nesu nákup. hádej kolik mám rukou ? :oD
    IVKEE
    IVKEE --- ---
    VERONIKA22: aha, no vidis, do zubu jsem to jeste nezkousela :) si stezuju ze mam malo rukou, to vyzkousim vzit do zubu :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    IVKEE: já když přebaluju 12měsíční majdu tak si do zubů dám tu nejoblíbenější hračku a mávám jí s tím nad obličejem a ona si to bere do rukou a začne si s tím hrát a okusovat a zapomene na to, že se chce přetáčet.
    patřím totiž k těm co nedokážou ani jednorázovku pořádně nasadit hejbajícímu se dítěti natož ve stoje - to mi nejde ani u 2letého mrňouse.
    IVKEE
    IVKEE --- ---
    Takovej hloupej dotaz - posledni dobou se mi majda (10m) vzteka pri prebalovani. Vubec nechce lezet a uz vubec ne na zadech. Stoupa si a pretaci se a leze pryc a ja s ni fakt bojuju. Mam dny kdy proste nemam silu na to ji natahovat plenu a jeste svrchnaky a rezignuju a davam jednorazovku, jelikoz se da jakz takz natahnout i vestoje/na brise. Snazim se ji zabavit aby lezela ale uz zabira cim dal min veci. Resily jste to nektera? Prejde to nebo si mam zvykat prebalovat behaci dite?
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    PAVLINKA: tak to je jasný:)
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    PSICHE23: blizi se leto, muze byt nahac! na to se tesim ja.)
    JESTERKA_NA_ZDI: ja z ni nam sama strach...)) a proto ji nabizim, nechcete nekdo?

a jeden exot dotaz? - protekaji mi haipa daipa, asi ty flees gumicky? mam je naimpregnovat nebo co se to s tim dela? diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam