• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    KEYA:
    VERONIKA22: se jim nedivim, pro me slastny okamziky!.)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    vlastním exemplář potomka - který mi i donese krabičku s uchošťouchama a vzorně si sedne a nakloní hlavu a užívá si čištění uší - popř. chce taky tyčku a čistí si druhé.
    :oDD
    KEYA
    KEYA --- ---
    OLIFFKA: Prokop ještě dostává plínu na spaní a je naučený, kam přesně si na ni más sednou (aby tam byl zadeček) a následně lehnout... :) Jinak mě i opravuje, že takhle to nepatří. Ale myslím, že kdybych mu to povolila, tak se taky nechá klidně přebalovat za běhu.

PAVLINKA: Obě naše děti milují čištění uší :) - občas si o to i sami řeknou a když čistím jednomu, tak přijde druhý, že chce taky :).

Ale jinak to nejsou žádní andílci, spíš slušně akční děti a umí pořádně zlobit (jen aby to nevypadalo tak idylicky...)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    PAVLINKA: Spíš si hraje na kolibříka ;-) Ale trochu pomáhá, když jí táta nebo ségra něco vyprávěj nebo ukazujou, v nestřeženém okamžiku stihnu šmiknout. Horší jsou nohy, je děsně lechtivá, ale tam jí ty nehty rostou pomalej, a navíc mě s nima neškrábe při kojení ;-)
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    RYBKA: taky diriguje?...)) ja uz ted jen ve spanku, sice ma nehty s roztodivnymi tvary, prze ma vzdycky zatazeno, ale je to kratky!...)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ZEGA: Když tam vidím kuličku mazu, vytáhnu ji nehtem. Dr. nám říkala, že uchošťourama rozhodně nemáme šťourat do ucha ;-) Očistit jen to vnější ucho, dovnitř vůbec nezasahovat.
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    ZEGA: snazim se vatovym tamponkem smotanym do rulicky - dostanu se vzdycky ke kraji ucha..)) mama orl rika, ze to neni treba, ze mu to nemam delat vubec...ze ucho maz potrebuje, ale na me ten zluty poklad desne sviti..d
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    PAVLINKA: Vytírání uší? Bože chraň, do toho se radši vůbec nepouštím :-) stříhání nehtů není v oblibě, ale dá se bez řevu, z toho jsem špatná spíš já, protože se bojím, že ty kmitající se prstejčky zkrátím o víc než o nehet ;-)
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    jo to me zajima,, jak cistite usi? cistite vubec ? a cim?
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    RYBKA: a co vytirani usi a strihani nehtu?..))
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    PAVLINKA: Utírání nudle patří mezi nejhorší mučení dětí - aspoň podle naší mladší ;-)
    OLIFFKA
    OLIFFKA --- ---
    IVKEE: ani jedno z dětí nebylo ochotný při přebalování ležet, jakmile se začly hejbat. tkže jsem přebalovala na břiše, teď už ve stoje. v leže opravdu nehrozí. nedávno jsem nevěřícně koukala, byli jsme na horách a kamarádka přebalovala 2letou holčičku, která si na akci poslušně lehla na záda a v klidu a pohodě se nechala přebalit..
    IORETH
    IORETH --- ---
    ANNAWA: Štěstí se ke mě obrátilo čelem, malá původně vypadala dost urychleně. Hlavu držela ukázkově už ve čtyřech týdnech a začínala zvedat zadek... Naštěstí toho nechala a teď, když to zkouší, tak ji brzděj kila :-)))
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: to jsi :-) Můj nejmladší syn v deseti měsících dle mého konečně leze, chodí kolem nábytku a tak, ti starší v tomhle věku už chodili sami.
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    IORETH: uzivej si to, matej jako malej miloval mazani, masaze a celkove bylo oblikani krasny, ted mu nesmim utrit ani nudli.))
    IORETH
    IORETH --- ---
    Díky bohu za děti pohybově "opožděné" :-)))). První syn se točil až v deseti měsících, dcera to v půl roce zatím taky neumí a točí se jen na bok. Oblékání, přebalování, mazání pupínků, cokoliv... já vím, že jsem klikař :-))))
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    IVKEE: zrovna včera jsem si říkala, esi to ostatní děti taky dělají:)) můj 7m syn nedokáže ležet jinak na přebalováku než na břiše, samozřejmě se perem, protože já také chci aby ležel na zádach, vříská, ale co, mam zatim navrch..prostě doufám, že to časem pochopí a souhlas s SINSEMILLA:
    dávám mu taky dospělácký věci jinak ho nic na zádech neudrží nebo ho přebaluju na posteli, ale tam už se taky přetáčí
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    IVKEE: to u nas jede tak 3 mesice, ze zacatku peklo, ted uz je to lepsi, prebaluju misto na zemi na pracce, prze se nemuze otocit a v ruce ma taky neco na zabaveni, casto i tuba s kremem, coz je nekdy kontra, prze pak meju krem...)) ve stoje to jde na okne!.)
    HANUMA: ja na sucho, ale mam to na balkone, prze to po 2 dnech smrdi jak stado opic..)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    HANUMA: Skladuj dle libosti, s tím, co dítě do plíny koná, to nemá moc co dělat :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HANUMA: mám dojem, že je tady většina skladuje na sucho.
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    tak jsem prave aplikovala prvni latkovku:)

btw kdyz uz malej nekaka do plinky, muzu plinky skladovat na sucho nebo radeji na mokro..?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam