• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RENFRI: Fakt? Ti by bylo super!! Tak ja bych o vikendu nekam dorazila za vama..
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SINSEMILLA: Mám doma hodně separacek různých značek, co neuziju, muzu věnovat... ale teď jsme na dovolené, zpět budeme o víkendu.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    BONEMINA: tak yjsem sháněla v každém dm, které jsem potkala a nic.. mám jich posledních pár a jsme teď dost bez peněz, tak bych chtěla pořídit nějaké levnější.. kolik ty DM/lékárenské stojí?
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Nakonec neměli v žádném DM, ale prý mají spoustu nového zboží ve skladu, co půjde tento týden ven. Ale nevzdala jsem to a ve 13. lékárně ulovila poslední kousek. Prý za měsíc bude nějaký nový model a do té doby budou jen dojíždět staré zásoby.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    MERTLI: Tak v DM na Chodově neměli. (v tamní lékárně taky ne)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    MERTLI: Díky. Tak když nepochodí ani muž cestou z práce, ulovím je zítra, dvě DM mám nedaleko.
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    BONEMINA: Ja taky nepochodila, prej je nemaji ani v centralnim skladu.
    Le v DMku maji nove Kiko separacky...
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Nevíte, jestli není nějaký problém se separačníma plínama? Pomalu mi docházejí, dnes jsem byla v pěti lékárnách a nikde nic (z toho ve třech je dřív vždycky měli).
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CHANA: já si to ale u vložek v praxi představit nedokážu, protože nevím, kde bych je prala atd., plus teda se bojím, že bych se s nimi necítila tak bezpečně (to bylo jak z reklamy na always, co? )
    CHANA
    CHANA --- ---
    SELLIGAN: Kvůli pohodlí dítěte. Když srovnám svůj vlastní pocit při nošení jednorázových menstruačních vložek a pocit při nošení látkových, tak látkové jednoznačně vítězí. Ekologie také hraje velkou roli.

ANNAWA: Mám také hodně silnou a první dva dny musím vylévat po hodině až dvou.
    MAYAM
    MAYAM --- ---
    Dle prostudovani mistnich doporuceni jsem koupila svrchnacky Thirsties a jsou super! Fakt to jsou nejlepsi svrchnaky, co jsem zatim mela v ruce. :)

Jinak kalisek jsem taky poridila a ceka ho v dohledne dobe premiera... tak jsem sama zvedava a doufam, ze to pujde.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Je to uplne jiny level s kaliskem...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RYBKA: tak to je dobrá zpráva, já právě tampony taky nemusím.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    TABBY: :-D Přesně, z tampónu jsem měla vždycky pocit, jak kdybych byla odřená, kalíšek vůbec nevadí, fakt o něm nevím.
    TABBY
    TABBY --- ---
    RYBKA: Tak. Mne prislo, ze tampon drhne, kdezto kalich, jak je namocenej, tam vklouzne jako nic (jsem chtela napsat "jako rybka", a pak jsem si to rozmyslela ;)
    TABBY
    TABBY --- ---
    ANNAWA: Joho, povestna scena ze Saturnina s holcickou v miminecim veku focenou na kozesince, ukazovana napadnikovi? Chapu :-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    SELLIGAN: Já tampóny taky nemohla a kalich je v pohodě, doporučuju vyzkoušet ;-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TABBY: mně by tahle fotka neprošla z jiného důvodu, zabránili by mi v tom Bartolomějovi sourozenci, kteří říkají, že by sami byli nešťastní z toho, kdyby někde taková jejich fotka vyplula na povrch a asi i vcelku rozumně mi nedovolují B v různých intimních chvílích fotit :-) Tvrdí, že by mě B pak za podobné fotky neměl rád :-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    RENFRI: styděla? vždyť to je naprosto roztomilé dítko!! :)

SINSEMILLA: děkuju...já mám problém, že mám nejaký blok či co..už od puberty...nemůžu ani tampóny, napíná mě z toho na zvracení..ale třeba se to po porodu srovná a něco tam dovnitř dostanu :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    RENFRI: Jo. Z toho by tvou tchyni ranila mrtvice, pocitam...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    TABBY: Super! :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam