• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RENFRI: Fakt? Ti by bylo super!! Tak ja bych o vikendu nekam dorazila za vama..
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ZARZAROSA: hele jak který, některý jsou papírový (třeba Disana, co mám ráda, nejsou jednorázový), a popoliny jsou myslim taky papírový, ty Kiko se mi pod obalem fakt zdály takový "perlanovitější", ale v ruce jsem je nikdy neměla ...
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    BONEMINA: já viděla v sobotu v arkádách na pankráci, měli minimálně dvě role
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    BONEMINA: Ja ted objednavala velkej balik vybavy k latkovani v Brane a tam je taky maji na sklade. Nevim ale, jestli nejsou nejak vyrazne drazsi nez v drogerii.
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    BONEMINA: Tak u nas (na Brevnove) je maji furt...
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    prozraďte mi, z čeho jsou ty separačky? Je to netkaná textilie? Já totiž (trochu OT, ale třeba někomu dám tip) místo vlhčených ubrousků používám perlan, který namáčím do vody (je to pak uplně bez parfému a můžu si to podle potřeby namočit).
    Když jsem viděla ty separačky, tak mi přišlo, že to je totéž, ale nevím-nepoužívám.
    Každopádně velký balík čtvecových kusů perlanu se dá objednat v lékárně a stojí asi 400,-kč... třeba by se to dalo použít místo toho...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SINSEMILLA: Mám doma hodně separacek různých značek, co neuziju, muzu věnovat... ale teď jsme na dovolené, zpět budeme o víkendu.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    BONEMINA: tak yjsem sháněla v každém dm, které jsem potkala a nic.. mám jich posledních pár a jsme teď dost bez peněz, tak bych chtěla pořídit nějaké levnější.. kolik ty DM/lékárenské stojí?
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Nakonec neměli v žádném DM, ale prý mají spoustu nového zboží ve skladu, co půjde tento týden ven. Ale nevzdala jsem to a ve 13. lékárně ulovila poslední kousek. Prý za měsíc bude nějaký nový model a do té doby budou jen dojíždět staré zásoby.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    MERTLI: Tak v DM na Chodově neměli. (v tamní lékárně taky ne)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    MERTLI: Díky. Tak když nepochodí ani muž cestou z práce, ulovím je zítra, dvě DM mám nedaleko.
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    BONEMINA: Ja taky nepochodila, prej je nemaji ani v centralnim skladu.
    Le v DMku maji nove Kiko separacky...
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Nevíte, jestli není nějaký problém se separačníma plínama? Pomalu mi docházejí, dnes jsem byla v pěti lékárnách a nikde nic (z toho ve třech je dřív vždycky měli).
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CHANA: já si to ale u vložek v praxi představit nedokážu, protože nevím, kde bych je prala atd., plus teda se bojím, že bych se s nimi necítila tak bezpečně (to bylo jak z reklamy na always, co? )
    CHANA
    CHANA --- ---
    SELLIGAN: Kvůli pohodlí dítěte. Když srovnám svůj vlastní pocit při nošení jednorázových menstruačních vložek a pocit při nošení látkových, tak látkové jednoznačně vítězí. Ekologie také hraje velkou roli.

ANNAWA: Mám také hodně silnou a první dva dny musím vylévat po hodině až dvou.
    MAYAM
    MAYAM --- ---
    Dle prostudovani mistnich doporuceni jsem koupila svrchnacky Thirsties a jsou super! Fakt to jsou nejlepsi svrchnaky, co jsem zatim mela v ruce. :)

Jinak kalisek jsem taky poridila a ceka ho v dohledne dobe premiera... tak jsem sama zvedava a doufam, ze to pujde.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Je to uplne jiny level s kaliskem...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RYBKA: tak to je dobrá zpráva, já právě tampony taky nemusím.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    TABBY: :-D Přesně, z tampónu jsem měla vždycky pocit, jak kdybych byla odřená, kalíšek vůbec nevadí, fakt o něm nevím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam