• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    TABBY
    TABBY --- ---
    LANTHAL: Takze BabyLucy svrchnaky + cc jdou, jo? Mi prislo, ze kdyz jsou delate na tyhle kalhotkove pleny, tak tam bude cc cvachtat. Prima!

Jo, a tyhle kalhotkovy zazraky jsou nejak savejsi, kdyz je tam ten extra material na bocich, nez vv?
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    TABBY: mám babylucy tyhle bambusový, na chodící mimino mi to moc vhodný nepřišlo, má to hodně široký ten pruh mezi nohama, a trochu ho dřely ty stehenní gumičky ... mám tedy poměrně pohybově nešikovný dítě, a s těmahle plínama a ještě v teplákách to bylo dost neštěstí. Když začal chodit, tak jsem pak tyhle kalhotky přestala používat a jeli jsme už jen na čtvercovkách a babylucy svrchňákách.
    TABBY
    TABBY --- ---
    Diky za vsechny postrehy. Zeptam se jeste na tohle:
    Ty GroVia s vv jsou realne i pro chodici dite, nebo tam je lepsi nejaka tvarovana plenka + svrchnaky, napr. BabyLucy?

+

(Jak mam ty bezplenkovane deti, tak v tomhle tapu.)
    KEYA
    KEYA --- ---
    TABBY: Já je teď dávám na noc většímu jako jistící plenku s bambusovou vkládačkou a jsou skvělé - moc se mi líbí, dobře drží a neprotékají... Koupila jsem je právě s tím, že je hned za pár měsíců zmenším nejmladšímu :).
    TABBY
    TABBY --- ---
    ANNAWA: Aha. A ty kapsovky davas na noc, nebo jak?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TABBY: Grovia jsou skvělé, ale jsou a priori určené na skládací vícevrstvé plenky nebo na vložky, ne na kapsovky. Protože mezi nohama a na bocích je nepokryjou. Já je mám a používám právě takhle, na kapsovky mám jiné.
    TABBY
    TABBY --- ---
    Zaujaly mne svrchnaky GroVia, a to tim, ze jsou jednovelikostni (davam dohromady plenkovou vybavu pro kamaradku, co ma napnuty rozpocet). Jestli si to vybavuji dobre, tak se tu objevily hlasy, ze svrchnaky nemaji moc mista mezi nohama?
    TABBY
    TABBY --- ---
    ZU_22: cc a vv susicka naprosto nevadi, jak je to u tech luxusnejsich, to nevim.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    otazka - nevadi latkovkam susicka ?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RENFRI: Fakt? Ti by bylo super!! Tak ja bych o vikendu nekam dorazila za vama..
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ZARZAROSA: hele jak který, některý jsou papírový (třeba Disana, co mám ráda, nejsou jednorázový), a popoliny jsou myslim taky papírový, ty Kiko se mi pod obalem fakt zdály takový "perlanovitější", ale v ruce jsem je nikdy neměla ...
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    BONEMINA: já viděla v sobotu v arkádách na pankráci, měli minimálně dvě role
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    BONEMINA: Ja ted objednavala velkej balik vybavy k latkovani v Brane a tam je taky maji na sklade. Nevim ale, jestli nejsou nejak vyrazne drazsi nez v drogerii.
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    BONEMINA: Tak u nas (na Brevnove) je maji furt...
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    prozraďte mi, z čeho jsou ty separačky? Je to netkaná textilie? Já totiž (trochu OT, ale třeba někomu dám tip) místo vlhčených ubrousků používám perlan, který namáčím do vody (je to pak uplně bez parfému a můžu si to podle potřeby namočit).
    Když jsem viděla ty separačky, tak mi přišlo, že to je totéž, ale nevím-nepoužívám.
    Každopádně velký balík čtvecových kusů perlanu se dá objednat v lékárně a stojí asi 400,-kč... třeba by se to dalo použít místo toho...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SINSEMILLA: Mám doma hodně separacek různých značek, co neuziju, muzu věnovat... ale teď jsme na dovolené, zpět budeme o víkendu.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    BONEMINA: tak yjsem sháněla v každém dm, které jsem potkala a nic.. mám jich posledních pár a jsme teď dost bez peněz, tak bych chtěla pořídit nějaké levnější.. kolik ty DM/lékárenské stojí?
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Nakonec neměli v žádném DM, ale prý mají spoustu nového zboží ve skladu, co půjde tento týden ven. Ale nevzdala jsem to a ve 13. lékárně ulovila poslední kousek. Prý za měsíc bude nějaký nový model a do té doby budou jen dojíždět staré zásoby.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    MERTLI: Tak v DM na Chodově neměli. (v tamní lékárně taky ne)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    MERTLI: Díky. Tak když nepochodí ani muž cestou z práce, ulovím je zítra, dvě DM mám nedaleko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam