• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA:
    TAPINA: jo, B často kadil rovně, ale teď jako Erik.

Takže mně dneska dorazily další svrchňáky a jinak je teda peru a peru.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SINSEMILLA: A oni někdy kadí rovně? :o) Já peru svrchňáky prakticky po každé stolici, naštěstí je to tak 1 - 2x denně.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Tak uz mam solidni latkovaci krizi, 4 x denne mam posrane svrchnacky a uz me to fakt nebavi. Tak nevim, jestli zacit tvrde jet nocnik nebo se na to vykaslat a jednorazovkovat, coz se mi ale moc nechce, dvoje svrchnacky mame relativne dobre, ten zater drzi, ale stejne je to furt posrany. Pritom v separacce casto ani nic neni, erik proste kadi nejak stranou.. Co poradite?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    náhodou jsem našla a hezké
    Kvaliltní látkové plenky a doplňky - U Hanky
    http://www.uhanky.cz/
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Az na jeden tyden ted taky full time provoz
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TAPINA: 14 mesicu, posledni dva uz je to celkem krize, tocila jsem pet svrchnacku, pak mam nejaky dva, ktery jsou dost nepouzitelny, takze jako zaloha
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ANNAWA: Tak to jde.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TAPINA: Bartolomějovi je 14 měsíců, já původně měla nějaké i poděděné, některé po pár měsíc tedy šly do háje.
    Ty, co se mi zdají, že ho opouštějí teď, dostal v listopadu ke křtinám a další jsem koupila tak nějak v té době taky, ale obojí jsou velice oblíbené, takže se pořád perou (Thirsties a Blueberry - není to zatím fatál, jen mám dojem, že prostě už tak netěsní vždy).
    Dobře naopak stále těsní Haipa Daipa z druhé ruky, které moc ráda nemám, jsou takové neelegantní :-)) a dávám mu je jen na noc.

A látkuju prakticky pořád, jedinou výjimkou bylo prá dní v únoru a deset dní v létě, takže full time provoz.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    A jak dlouho vám ten zátěr tak vydržel v použitelném stavu?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA:
    NIENNA: nějak se mi toho sešlo hodně v práci a do to jsem vařila, tak jsem to blbě napsala, bála jsem se o zipy, když jsem je kupovala, ty drží, zátěr je v háji, ano ano....
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA:
    SINSEMILLA: Taky si myslím, že problém bude v zátěru... U nás teda všechno OK (zatím), ale právě když jsem projížděla diskuse, tak říkali, že ten pul zátěr nevydrží na věky...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: já je taky většinou zapínám, ale přijde mi, že problém není v zipech, navíc mám i patentkové, ale že zátěr už minimálně u jedněch není to, co býval.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: já jsem prala na 40 se zapnutými zipy, ale je fakt že by možná býval stačil nějaký kratší program třeba na 30 minut, kdybych je předtím opláchla od nejhoršího.. no co se dá dělat, budu muset koupit nové..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA: taky beru na celodenní výlet látkovky, i na víkend někam, asi úchylka, ale mě to až baví.

SINSEMILLA: mám u některých našich svrchňáků stejný dojem, docela mě to mrzí, ale už jsem právě objednala jedny další grovie, protože mám dojem, že některé víc provlhají kolem nohou, například. Ale je fakt, že je třeba neperu nijak šetrně, tak nevím, jestli to není i tím?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: ano, demence, měla jsem stejnou :-D
    Ale protože jsme byli týden pod stanem a byl to vlastně takový náš obvyklý letní puťák, každou noc jinde, fakt nebylo možné prát látkovky.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TAPINA: Přestala jsem v noci přebalovat, když jsem zjistila, že spí tak tvrdě, že se prostě před kojením nepočůrá.... udělá to až po něm a to ji přebalovat nemůžu, neboť by se z ní vylilo, co vypila...
    Takže tak jak ANNAWA - až na zřídkavé výjimky v noci nepřebaluji, látkuji. Ráno je celkem durch, ale nestěžuje si... Neproteče....ale dávám o plenu navíc... Ale malé jsou zatím necelé čtyři měsíce, tak uvidíme, jak to půjde dál...
    TAPINA: To mi připomnělo manžela, jak se teď v sobotu vyděsil, že balím do tašky k miminku látkovky...že přeci jedeme na celodenní výlet... Tak jsem ho uklidnila, že my dvě jsme zvyklé a on to uvidí holt poprvé.... :-))) a bylo to super (výlet a látkování v pohodě)

TABBY: není to plenama... Je to souhra pleny- dítěte-produkce-zabalení do dané pleny.... Lenka předvedla, že se dostane skrz jednorázovky stejně kvalitně jako skrz látkovky...Je to občasné, ale jde to... Jinak mě přijde v látkovkách výrazně spokojenější... A mě na dovolené bylo až divně, že jsem nelátkovala... Ono se to pak srovnalo...ale bylo to tak...jiné...Ač jsem z práce zvyklá na jednorázovky, tak jesm si na látkovky zvykla strašně rychle....
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Jinak my jsme s latkovyma na noc vydrzeli do cca 15 mesicu, pak uz ty vicevrstevne nestacily a erik se budil uplne durch a od te doby spi zase celou noc.

Jinak mam jiny problem, svrchnacky zrejme doslouzily a mame desnych nehod s kadenim, dneska to byl extrem, dvakrat behem hodiny to proteklo az na nohy a neco skoncilo i na podlaze. Fakt vopruz, erik musel dvakrat do vany a ja vytirat.. No des, fakt me to stve.
    TABBY
    TABBY --- ---
    LANTHAL: Vcera jsem tu mela novorozence a byla jsem prekvapena, ze byl v jednorazovce podelany az na zadech. To jsem myslela, ze jsou ty jednorazovky aspon bombenfest... takze o to min chapu, ze je lide pouzivaji ;)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Ja mam pytel s kosmonautama a je super. Ted na dovolene jsme byli bez pracky a pripadala jsem si hrozne divne s tema jednorazovkama na tyden, ale oni to spos vsichni povazuji za normalni nelatkovat, ale ja mela podivny pocit, ze vsichni vi, ze normalne mame latkovky a ja zrazuju.. No demence..
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ANNAWA: jojo, určitě to bylo i svrchňákama a dost i mou starostí, aby neměl ty gumičky kolem nohou moc natěsno ... prostě mi pak na noc ty jednorázovky vyhovovaly víc (i když i ty někdy dokázal "prosrat" až na postýlku) ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam