• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    TAPINA: tyhle schvrchňáky jsme používaly se ségrou s oblibou hlavně pro menší mimina. Na ty starší jsou pak už trochu naprd. Ale za tu cenu samozřejmě super. Teď jsem je od ségry dostala po druhým dítěti zpátky, tak jsem zvědavá, jestli ještě něco vydržej
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    IORETH: jasne, ona ta kapsa je prave zevnitr z PULu a zvenku - kde normalne doleha na kuzi z naprosto jemne latky, takze je to ok...

btw zajimave plenky: http://en.hamac-paris.com/s/11477_69069_the-diapers
    IORETH
    IORETH --- ---
    MERTLI: Spíš jde o to, jestli je ten materiál příjemný dítku, citlivější by se v tom místě možná osypalo. Jestli je v pohodě, je v pohodě :-)
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    ANNAWA: to je mozny, ale zasunuju tam pliny od zacatku a jeste nikdy v tomhle miste neprovlhla... a to byly obcas naprosto nacucany.navic je prakticky, ze diky tomu ta plina nevyleze z kalhotek...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MERTLI: no ale ta kapsa tam není proto, aby se tam strkaly plíny, ale spíš proto, aby tam neprovlhla, když jsou tam švy a patentky, kde by to asi teoreticky mohlo proniknout. Ale Flipy podobné jedny mám taky a máš pravdu, jsou fajn.
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    TAPINA: Ja jsem s tema flipama fakt hodne spokojena. maj kapsu na obou koncich, takze vepredu i vzadu lze ctvercovka dobre "zaparkovat". Material je opravdu hodne prijemnej... Mam ale vsechny s patentkama, protoze naopak na suchac jsem mela jedny a reklamovala je - drely tim suchacem dite na brichu.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MERTLI: Od téhle značky mám jednovelikostní svrchňáky Econobum (http://www.latkovky.cz/nepropustne-PUL/econobum-svrchni-kalhotky-bumgenius-na-patentky/), jsou to takové levné jednoduché a já jsem s nima hrozně spokojená. Teď jsem koupila navíc dvouvelikostní Imse Vimse a nějak se s nima zatím nemůžu sžít, najít v té záplavě patentků zapínání, které by úplně sedělo.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    IORETH: to ja nevim, ale asi to protece kolem, protoze to ma na bocich i mokre body a kalhoty...
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    IORETH: Ani já doteď nic nepozorovala, zaměřím se na to. Mně teda občas protečou, ale je to volšovýma rukama, když je špatně nasadím a stává se mi to jen s tím savým jádrem, to je pak potopa... Jinak zatím ok.
    Peru na 40 v pračce.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: B zánovní sandálek se naštěstí našel kousek od přejezdu, ona jedna bota se nikomu moc nehodila :-)
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    Doporucuju Flipy na patetnky. Davam ctverce a velka spokojenost. Jsou krasne mekky a prijemny... Je to od vyrobce BumGenius.

FLIP kalhotky OneSize, patentky | Nepropustné PUL | Látkovky.cz
    http://www.latkovky.cz/nepropustne-PUL/flip-kalhotky-os-patentky/
    IORETH
    IORETH --- ---
    ANNAWA: tak tak, sucháč je zdroj velké legrace, teď zrovna na botách. Už dvakrát jsem se vracela ve svých stopách a doufala v nevšímavost lidí :).

ZU_22: A vyteče to ven KOLEM těch svrchňáků, nebo to prosákne durch? Já mám na mysli to prosáknutí... teď jsem to znovu zkoumala a podezírám švy. Jak je tam prošití přes tu separační vrstvu, tak jestli ten šev nenadělal dírky do zátěru a materiál nitě neslouží jako knot :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: navíc sucháčový si B umí sundat, patentkový zatím ne, i to hraje roli.
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    IORETH: ne, BM jsou myslím jen sucháčový ...
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    IORETH: mne neprotekaji, jako protecou obcas kdyz se spatne mala pretaci nebo kdyz se hoodne pokadi, ale pouzivam jen je, peru na 50 i 60 a neprotekaji, jsem s nima spokojena!
    IORETH
    IORETH --- ---
    LANTHAL: Jedny jsem měla, z druhé ruky, ale odešly jim sucháče. Mám raději ty na patentky, umožňují zapnout vždycky stejně, i když dítě leze pryč :). Nebo se dělají i s patentkama?
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    IORETH: bambino mio znáš? Ty jsou poměrně "štíhlé" a já je mám vcelku ráda ... vydržely teda hodně na prvnim dítěti
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: :-)))
    IORETH
    IORETH --- ---
    ANNAWA: Tak to mě mrzí, i když za to nemůžu :).
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: a víš co? Teď jsem B přebalovala a měl ty starší Grovie navlhlé... asi si to tady přečetly .-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam