• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: tak tak. eri si to teď začal uvědomovat, takže třeba doma hlásí "kaka", ukazuje si mezi nohy a znamená to, přebal mě (a nejen, když je posranej, ale i když je jen durch). ale není to jen ucmrdnutí, většinou tam má pěkný nadělení. už se těším na fázi, že mu dojde, že se mu chce. ale i z tohodle mám radost. když je mezi dětma, tak to si samozřejmě ani náhodou nezvpomene. i tak to beru jako pokrok..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: to naši chlapci jsou jinačí pankáči, co?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SELLIGAN: taková jsem byla já, když jsem byla malá. a máma neměla žádné svrchňáčky. nedivím se, že se mě snažila dostat brzy na nočník
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    nebo teda slecna asi uz poslala penize, kdyztak se ozvu, ale uz se mi ozvala jeste jedna slecna :)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    ZABITULKA: nemam :(
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    ZU,ty charlie banana prý už nemáš?
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    SELLIGAN: jj fleece separacky bych doporucila, to je zadecek fakt v suchu, ja mam kdyztak i na prodej asi patnact fleece separacek a mam i separacky grovia kdyz bys mela zajem (ty viskozove nebo z ceho to je:)) dala bych ti to za nejakou milou cenu, ja koncim s latkovanim
    HC_
    HC_ --- ---
    TAPINA: hih
    HC_
    HC_ --- ---
    SELLIGAN: a pouzivas nakou separacku? treba z flisu - ta by mela odvest vlhkost, neuziti svrchnaku bych se teda bala
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SELLIGAN: Separačky používáš? Ty by měly částečně vlhkost odvést.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    mam dotaz na plenky
    pouzivam PUL svrchnacky, normalni plenku v novorozeneckem skladu a pak jeste frote vkladacku. Jenze moje precitlivela princezna pokazde kdyz se pocura tak dostane zachvat breku a musime okamzite menit (vetsinou aspon tu vkladacku) a to je treba kazdou pul hodinu.Kdybych misto PUL svrchnaku pouzila vlnene, melo by to vetsi savost? nebo to proste neovlivni a nevytahne to z te vkladacky? to jsou ty deti porad takhle v mokru? nebo mam zkusit vkladacky z bambusu?
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ZU_22: Mě přijde (ač mě nikdy jméno Matylda nezaujalo), že jste pro tu svou princeznu lepší jméno nemohli vybrat... Děsně se k ní hodí... :-)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    ZABITULKA: jee diky diky, to potesi:) prijde nam, ze jsme jmenem i Matyldu zvolili spravne, ze je to takova lumpice, na druhou stranu se furt smeje, coz mi jmeno Matylda oboji evokuje :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CASTROL: mám mimo jiné ještě Matouše :-) Ale bude mu už patnáct.

CASTROL:
    ZABITULKA: moje velíc kluci si začali na nočník říkat až ve dvou a dvou a půl letech, protože to ještě u B neřeším, občas se zeptám, komentuju to, ale řekla bych, že moc neví, která bije.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    CASTROL: jee a vy mate bernarda? to je taky super jmeno" ja mam rada ta neobvykla:-) i kdyz, kdyz budeme mit holcicku, asi to bude natalka a tech je vsude taky plno:-)))
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    CASTROL: a to si zacal rikat uplne sam, ze chce na nocnik? no prave se te regrese trochu bojim, ze cim dyl se to nauci, tim spis k tomu pocuravani zas sklouzne. no ale mozna taky mylna teorie a mozna by k tomu sklouzl/nesklouzl, i kdyby to uz ted umel:-)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ZABITULKA: jojo Bartolomej je super :) já jsem ho taky moc chtěla, do páru k Bernardovi. ale dostala jsem stopku a máme Matyáše...celý svět je momentálně plný Matyášů :(
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ZABITULKA: já používám qualt excel koncentrát a pere skvěle i posraný plíny - nikdy jsem nemusela předpírat. Kvalita praní z mé zkušenosti dost závisí taky na pračce...

jinak náš kluk začal chodit na nočník v podstatě přesně ve dvou letech - měsíc byl bez jediné nehody, pak se nám narodilo mimino a od té doby je to jen horší a horší (2 měsíce). Snažím se ho motivovat tak, že dostane 2 lentilky, když si vzpomene a jde sám na nočník, ale stejně na to prdí a často klidně běhá s počůranýma slipama.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZABITULKA: děkuju :-) Však tvoje taky.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    ANNAWA: diky moc!

a jen tak btw: jak jsem si tak stihla vsimnout, maji tu vase ditka krasna jmena! Bartolomej, Matylda...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZABITULKA: čistě qalt. A tahle pračka skvrny nedělá, takže proto prášek. Momentálně máme tenhle
    Qalt EXCEL Profesional - 10 kg | qalt.cz
    http://www.qalt.cz/praci-prostredky-a-avivaze/qalt-excel-profesional-10-kg

Už druhý pytel a pere dobře a Bartoloměj žádnou reakci nemá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam