• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    SELLIGAN: ja u takhle maleho miminka pouzivala umyvadlo - prislo mi to pohodlnejsi, ze se nemusim hrbit. A pozice tak nejak intuitivni - klubicko zady ke mne.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TAPINA: Primárně jsem zkoušela na mokro (přišlo mi to tak nějak lepší) a to teda smrdělo pekelně... Takhle nee... Separačka letí do záchoda celá a nebo jen bobek, když je v takovém stavu, že se odloupne zcela sám.... Jinak přemáchnu z nejhoršího
    IORETH
    IORETH --- ---
    SELLIGAN: S nočníkem fandím :-)! Já jsem se posadila do křesla, nočník jsem usadila mezi stehna (mírně nakloněný k sobě) a dítě v klubíčku na ten nočník tak, aby se váha dítěte rovnoměrně rozložila mezi moje břiho a ten nočník. Záda tedy ležela na mně a zadek na nočníku. Nožičky jsem skrčila a občas je mačkala kolínkama na břicho, abych vytačila prdy, pokud bylo potřeba. Nebo jsem je jen podpírala pod stehny, pokud s nimi dítě zrovna chtělo mávat. Jde to snadno vychytat. Hlavně, aby se dítě neklátilo a mělo oporu pod zády. Držím palce :-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    TAPINA: no separacky pouzivam, takove ty prusvitne gazovinove, to nemuze vlhkost odvest ani nahodou

ZU_22: flis jsem si prave nakoupila abych mohla separacky usit, jen mi to prislo takove no...proste stejne na to budu davat ty gazovinove, at to muzu rovnou hodit do zachoda :)

mala ma zatim stolici pravidelne kazdy vecer kolem 19te - 21hodiny..a navic to na ni poznam, kdy ot na ni jde. premyslim, ze zacnu pouzivat nocnik, jen nevim jak u tak maleho ditete drzet ten nocnik (7tydnu)
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    diky moc za rady ... taky mam pocit, ze ta pevnost je fakt treba ... staci to lovit po vic kusech:)
    HC_
    HC_ --- ---
    LAMIA: ja si vyrabela pytel ze stare zaclony, s gumickou a takovym tim cuflikem na uzavreni (nevim jak se to jmenuje :) ..bylo to raz dva usity
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LAMIA: Kupovala jsem ho, když jsem pořizovala základní výbavu, tak se v tom už ta položka ztratila :o) Kdybys ho vyráběla, tak dej pozor na pevnost, ona ta sbírka mokrých plen za pár dní umí být nečekaně těžká.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LAMIA: já mám taky tenhle, zhruba, koupený.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    TAPINA: a kupovalas ho nebo mas neco DIY ci napodobu?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak já ten síťovaný pytel mám už teď, ono je to pohodlnější vytáhnout v kuse a nepřicházet už s jednotlivýma plenama do kontaktu, byť i jen s počůranýma.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    no to u nás je to vetsinou na vsem - separacka,frote,ctverec a dost casto vnitrek svrchnaku...tak radsi macham s octem, ale vytahovat to a davat do pracky je fakt kentus
    MONIA
    MONIA --- ---
    smrdí,ale řeším to stejně jako ANNAWA: jen tak narychlo přemáchnu z nejhoršího a letí do kýble.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TAPINA: většinou se trefí :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ANNAWA: Tak zkusíme a uvidíme. Počítala jsem, že kýbl s vodou budu muset zavést, ale jestli se už potom trefí do separačky (zatím je vždycky půlka bokem), tak by to asi šlo.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TAPINA: no, smrdí. Ale já to většinou i se separčkou hodím do záchoda. Pokud to nejde ne, lehce přeperu, ale nějak extra to neřeším. Když má kýbl dobré víko, není problém.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ANNAWA: To mě zrovna taky zajímalo - i po pevné stravě, nesmrdí to?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LAMIA: vlastně mám dojem, že pokaděný plen tady všechyny skladujeme na sucho, bez namáčení.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    ahoj, převeluji dotaz z kontaktního rodičovství sem.
    Prosím máte některá nějaký tip na jednoduché vyřešení pytle na plenky do kýble na odmačující se posrané plenky co se pak rovnou šoupne celý do pračky?
    zde jsem našla variantu ke koupi http://www.latkovky.cz/pece-o-plenky-a-doplnky/sitka-do-kose-na-pleny-bm/
    (Potřebuji do 10l kýble od barvy, kde je voda na posrané plenky). díky
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: tak tak. eri si to teď začal uvědomovat, takže třeba doma hlásí "kaka", ukazuje si mezi nohy a znamená to, přebal mě (a nejen, když je posranej, ale i když je jen durch). ale není to jen ucmrdnutí, většinou tam má pěkný nadělení. už se těším na fázi, že mu dojde, že se mu chce. ale i z tohodle mám radost. když je mezi dětma, tak to si samozřejmě ani náhodou nezvpomene. i tak to beru jako pokrok..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: to naši chlapci jsou jinačí pankáči, co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam