• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LAMIA: vlastně mám dojem, že pokaděný plen tady všechyny skladujeme na sucho, bez namáčení.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    ahoj, převeluji dotaz z kontaktního rodičovství sem.
    Prosím máte některá nějaký tip na jednoduché vyřešení pytle na plenky do kýble na odmačující se posrané plenky co se pak rovnou šoupne celý do pračky?
    zde jsem našla variantu ke koupi http://www.latkovky.cz/pece-o-plenky-a-doplnky/sitka-do-kose-na-pleny-bm/
    (Potřebuji do 10l kýble od barvy, kde je voda na posrané plenky). díky
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: tak tak. eri si to teď začal uvědomovat, takže třeba doma hlásí "kaka", ukazuje si mezi nohy a znamená to, přebal mě (a nejen, když je posranej, ale i když je jen durch). ale není to jen ucmrdnutí, většinou tam má pěkný nadělení. už se těším na fázi, že mu dojde, že se mu chce. ale i z tohodle mám radost. když je mezi dětma, tak to si samozřejmě ani náhodou nezvpomene. i tak to beru jako pokrok..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: to naši chlapci jsou jinačí pankáči, co?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SELLIGAN: taková jsem byla já, když jsem byla malá. a máma neměla žádné svrchňáčky. nedivím se, že se mě snažila dostat brzy na nočník
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    nebo teda slecna asi uz poslala penize, kdyztak se ozvu, ale uz se mi ozvala jeste jedna slecna :)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    ZABITULKA: nemam :(
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    ZU,ty charlie banana prý už nemáš?
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    SELLIGAN: jj fleece separacky bych doporucila, to je zadecek fakt v suchu, ja mam kdyztak i na prodej asi patnact fleece separacek a mam i separacky grovia kdyz bys mela zajem (ty viskozove nebo z ceho to je:)) dala bych ti to za nejakou milou cenu, ja koncim s latkovanim
    HC_
    HC_ --- ---
    TAPINA: hih
    HC_
    HC_ --- ---
    SELLIGAN: a pouzivas nakou separacku? treba z flisu - ta by mela odvest vlhkost, neuziti svrchnaku bych se teda bala
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SELLIGAN: Separačky používáš? Ty by měly částečně vlhkost odvést.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    mam dotaz na plenky
    pouzivam PUL svrchnacky, normalni plenku v novorozeneckem skladu a pak jeste frote vkladacku. Jenze moje precitlivela princezna pokazde kdyz se pocura tak dostane zachvat breku a musime okamzite menit (vetsinou aspon tu vkladacku) a to je treba kazdou pul hodinu.Kdybych misto PUL svrchnaku pouzila vlnene, melo by to vetsi savost? nebo to proste neovlivni a nevytahne to z te vkladacky? to jsou ty deti porad takhle v mokru? nebo mam zkusit vkladacky z bambusu?
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ZU_22: Mě přijde (ač mě nikdy jméno Matylda nezaujalo), že jste pro tu svou princeznu lepší jméno nemohli vybrat... Děsně se k ní hodí... :-)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    ZABITULKA: jee diky diky, to potesi:) prijde nam, ze jsme jmenem i Matyldu zvolili spravne, ze je to takova lumpice, na druhou stranu se furt smeje, coz mi jmeno Matylda oboji evokuje :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CASTROL: mám mimo jiné ještě Matouše :-) Ale bude mu už patnáct.

CASTROL:
    ZABITULKA: moje velíc kluci si začali na nočník říkat až ve dvou a dvou a půl letech, protože to ještě u B neřeším, občas se zeptám, komentuju to, ale řekla bych, že moc neví, která bije.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    CASTROL: jee a vy mate bernarda? to je taky super jmeno" ja mam rada ta neobvykla:-) i kdyz, kdyz budeme mit holcicku, asi to bude natalka a tech je vsude taky plno:-)))
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    CASTROL: a to si zacal rikat uplne sam, ze chce na nocnik? no prave se te regrese trochu bojim, ze cim dyl se to nauci, tim spis k tomu pocuravani zas sklouzne. no ale mozna taky mylna teorie a mozna by k tomu sklouzl/nesklouzl, i kdyby to uz ted umel:-)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ZABITULKA: jojo Bartolomej je super :) já jsem ho taky moc chtěla, do páru k Bernardovi. ale dostala jsem stopku a máme Matyáše...celý svět je momentálně plný Matyášů :(
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ZABITULKA: já používám qualt excel koncentrát a pere skvěle i posraný plíny - nikdy jsem nemusela předpírat. Kvalita praní z mé zkušenosti dost závisí taky na pračce...

jinak náš kluk začal chodit na nočník v podstatě přesně ve dvou letech - měsíc byl bez jediné nehody, pak se nám narodilo mimino a od té doby je to jen horší a horší (2 měsíce). Snažím se ho motivovat tak, že dostane 2 lentilky, když si vzpomene a jde sám na nočník, ale stejně na to prdí a často klidně běhá s počůranýma slipama.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZABITULKA: děkuju :-) Však tvoje taky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam