• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    RENFRI: pro sebe? :-))

HC_: ty jsou kouuuzelnyyy!! ja takhle zkusila do slipku strcit tu nejmensi vkladacku z popin, ale je stale moc velika a neforemna, tohle je skvele!
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    HC_: Ty jo, to bych asi desne potrebovala!!
    HC_
    HC_ --- ---
    tak sem usila minivkladacky na ucuravani, sou hrozne roztomily:)) (tri vrstvy bambusovy cesky flis)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    SELLIGAN: Moje anicka nesnese nikdy mokrou plenku a vlnacky to nijak neovlivnuji:)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    Taky jsme používají umyvadlo u takhle malýho miminka.
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    SELLIGAN: ja u takhle maleho miminka pouzivala umyvadlo - prislo mi to pohodlnejsi, ze se nemusim hrbit. A pozice tak nejak intuitivni - klubicko zady ke mne.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TAPINA: Primárně jsem zkoušela na mokro (přišlo mi to tak nějak lepší) a to teda smrdělo pekelně... Takhle nee... Separačka letí do záchoda celá a nebo jen bobek, když je v takovém stavu, že se odloupne zcela sám.... Jinak přemáchnu z nejhoršího
    IORETH
    IORETH --- ---
    SELLIGAN: S nočníkem fandím :-)! Já jsem se posadila do křesla, nočník jsem usadila mezi stehna (mírně nakloněný k sobě) a dítě v klubíčku na ten nočník tak, aby se váha dítěte rovnoměrně rozložila mezi moje břiho a ten nočník. Záda tedy ležela na mně a zadek na nočníku. Nožičky jsem skrčila a občas je mačkala kolínkama na břicho, abych vytačila prdy, pokud bylo potřeba. Nebo jsem je jen podpírala pod stehny, pokud s nimi dítě zrovna chtělo mávat. Jde to snadno vychytat. Hlavně, aby se dítě neklátilo a mělo oporu pod zády. Držím palce :-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    TAPINA: no separacky pouzivam, takove ty prusvitne gazovinove, to nemuze vlhkost odvest ani nahodou

ZU_22: flis jsem si prave nakoupila abych mohla separacky usit, jen mi to prislo takove no...proste stejne na to budu davat ty gazovinove, at to muzu rovnou hodit do zachoda :)

mala ma zatim stolici pravidelne kazdy vecer kolem 19te - 21hodiny..a navic to na ni poznam, kdy ot na ni jde. premyslim, ze zacnu pouzivat nocnik, jen nevim jak u tak maleho ditete drzet ten nocnik (7tydnu)
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    diky moc za rady ... taky mam pocit, ze ta pevnost je fakt treba ... staci to lovit po vic kusech:)
    HC_
    HC_ --- ---
    LAMIA: ja si vyrabela pytel ze stare zaclony, s gumickou a takovym tim cuflikem na uzavreni (nevim jak se to jmenuje :) ..bylo to raz dva usity
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LAMIA: Kupovala jsem ho, když jsem pořizovala základní výbavu, tak se v tom už ta položka ztratila :o) Kdybys ho vyráběla, tak dej pozor na pevnost, ona ta sbírka mokrých plen za pár dní umí být nečekaně těžká.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LAMIA: já mám taky tenhle, zhruba, koupený.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    TAPINA: a kupovalas ho nebo mas neco DIY ci napodobu?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak já ten síťovaný pytel mám už teď, ono je to pohodlnější vytáhnout v kuse a nepřicházet už s jednotlivýma plenama do kontaktu, byť i jen s počůranýma.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    no to u nás je to vetsinou na vsem - separacka,frote,ctverec a dost casto vnitrek svrchnaku...tak radsi macham s octem, ale vytahovat to a davat do pracky je fakt kentus
    MONIA
    MONIA --- ---
    smrdí,ale řeším to stejně jako ANNAWA: jen tak narychlo přemáchnu z nejhoršího a letí do kýble.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TAPINA: většinou se trefí :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ANNAWA: Tak zkusíme a uvidíme. Počítala jsem, že kýbl s vodou budu muset zavést, ale jestli se už potom trefí do separačky (zatím je vždycky půlka bokem), tak by to asi šlo.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TAPINA: no, smrdí. Ale já to většinou i se separčkou hodím do záchoda. Pokud to nejde ne, lehce přeperu, ale nějak extra to neřeším. Když má kýbl dobré víko, není problém.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ANNAWA: To mě zrovna taky zajímalo - i po pevné stravě, nesmrdí to?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam