• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    SINSEMILLA: my mame osvedcene tesco pliny. jako ony nesmrdi vubec, to ne (fuuuj, nesnesla jsem pach pampersek:-) ale to, jak ta plina vypada, to je humus. ze bych se premohla a dosla do alberta vyzkouset i jine? ale Renfri vi, jak alberta nesnasim:-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ZABITULKA: A jaky jednorazky na noc pouzivas? Me renfri doporucila ty neparfemovany z alberta a jsou v pohode, nesmrdi nijak extra, cena nejak 250/ 50 ks, coz pri spotrebe jedna v noci jde..
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    Tak prvni zkusenost s grovia - jsou uzasne stihle!!! Ale po dvou hodinach teda nemuzu menit jen savou vlozku,ale i svrchnaky,bo jsou mokry taky. No mozna to bude tim, ze panacek dnes nespolupracuje na nocnik vubec a mel rano 2 mlika, co sly rovnou do pliny. Tak ted ma fuzzybunz jen s jednou vlozkou,originalni a uvidim,kolik toho zvladne pobrat ta. Menime taktiku - na noc jednorazovka(bleeee,to je humus rano), pres den latkovky. Zda se, ze vcerejsi plina v pradle nesmrdi,mozna to je fakt tim, ze jK ji mel na noc,tak to zašradlo jakoby na nem.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    HADE: výborně! díky moc za odkaz, to je pro mě teď akorát aktuální! syn přechází na normální postel, něco takového se nám hodí.
    HADE
    HADE --- ---
    Omlouvám se za trochu odbočení od tématu, ale už se tu kdysi řešilo, kde sehnat nepropustná prostěradla. Přidávám tedy jeden link na českou firmu, kde jsou nepropustná prostěradla všech velikostí. Třeba se to někomu bude hodit. http://www.nepropustne-prosteradlo.cz/
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: No to by bylo super! Tak at mu to vydrzi.. Byt tebou, tak ja bych uz to nevyspani asi fakt nevzladala a musela odstavit..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: tak uvidíme. B se taky v noci budí, ale plenama to není, zkoušela jsme přebalovat v noci, látkovky, budil se furt. Ale! Byla jsem teď tři dny, nebo tedy dvě noci pryč bez B a co myslíš, noci s tatínkem v klidu. Vrátila jsem se včera odpoledne a dítě se hned vrhlo na prsa, že kojit, trochu jsem doufala, že na to zapomene... ale noc perfektní. Poprvé se vzbudil až asi v půl 6!
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Ja zacala davat jednorazovky na spani v lete, kolem roka a pul, budil se totalne durch uprostred noci.. Do ty doby v pohode..
    KEYA
    KEYA --- ---
    ZU_22: Tyjo, tak gratuluju... mám jen jedny svrchňáky, tak je při praní víc šetřím a jsem zvědavá, jak dopadnou...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZABITULKA:
    CASTROL: Bartovi je 17m a má furt látkovky, ve dne v noci a řekla bych, že furt čůrá hodně často.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    CASTROL: :-)) tak jo, kristian ted taky vyprodukuje o neco malo min plen, ale vylozene velky rozdil v tom mnozstvi neni, pze je takovej prostatik malinkej, ucurava po malych troskach. ale pres den jedeme v jednorazovkach, mame latkovky akorat na spani, pze jich mam jen malo. resp mam jich hafo, ale tech, ktere vyhovuji mne, je malo:-)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    Zprava pro vsechny, kterym protekaji Grovia - moji reklamaci uznali a vraci mi penize!! huraaa, doporucuji dat si tu praci a vyreklamovat take :)
    MONIA
    MONIA --- ---
    CHANA: tak z mé zkušenosti ti to za pár dní určitě nezplesniví...spíš si nedokážu představit,je mít volně na hromadě. ale u nás je to i tím,že máme psa a tomu všechno co já schledávám smrdutým velmi voní,takže by v tom byl pořád vlezený :))
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ANNAWA: no moje zkušenost je, že starší dítě čůrá méně často - objem moči je samosebou větší, ale není to tak často. Mohu srovnávat, protože mám doma teď 2 měsíce staré mimino a 2,3 kluka - ten počůrá za den max 5 plen, zatímco mimino...to snad ani nemusím řikat. třeba mám nějaké výjimečné dítě.
    Taky to může být zkreslené tím, že jsem cca od 1 roku začala doplňovat jednorázovkama kvůli snadnějšímu pohybu....
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    Tak v množství plen a době skladování problém nebude,bo moje dítko vyprodukuje tolik prádla,že prostě pliny šoupnu zrovna k tomu,co peru. Ale už jsem přemýšlela,že věkem a stravou to možná být může,pže první rok jsem s tím neměla problém vůbec.ale taky musím říct,že dnes jsem dávala vkládacky,které už prošly vypránim s dezinfekci miofresh a pokrok,po vypráni pěkně voní!takže přeperu pliny všechny.a před tím pěkně naprázdno vyperu pračku,to je dobrý tip. Jo a dneska došly grovia,tak jsem zvědavá:)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LANTHAL:
    CASTROL: ne-li horší, protože dítě, momentálně 17m, krom pití mléka propadlo ještě pití čaje a i objem je jaksi větší.
    CHANA
    CHANA --- ---
    Nu tak já to tedy házím v koupelně na hromadu, nasucho samozřejmě, ale s příkrmy teprve začínáme. Do budoucna plánuji pořídit na pleny toto nebo podobné http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/80182237/
    Líbí se mi, že to větrá a že tam ty pleny (snad ) nezaplesniví. U té Ikey mi vadí, že má jen 10 litrů a bojím se, že to bude malé na takové množství plen, co zaplní pračku a tak bych ráda našla v nějakých domácích potřebách něco podobného trochu většího zavěsitelného na zeď. Kdyby jste o něčem věděly, budu vděčná, když mi dáte vědět.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    CASTROL: Vypláchnu kýbl (jednou za čas dezinfikuju) a jak roste dítě (a ne vždy se povede dodržet tři dny - ale to je fakt málokdy), tak jsem schledala, že by to ovonět chtělo - takže na dno kyblíku a na víko fouknu ze spreje olejíček ředěný vodou... zatím super...uvidím, jak dál v čase...
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    CASTROL: to je zajímavý, mě vůbec nepřišlo, že čím je dítě starší, tím méně plen potřebuje ... přišlo mi to celou dobu celkem konstantní
    MONIA
    MONIA --- ---
    já kapu (teda v létě jsem kapala) olejíček na víko krabice,takže když se otevřela vonělo to a ne páchlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam