• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZABITULKA: To byly ty zelené, Tesco Essences, nebo jak se to jmenuje. Teď máme Pampers, já si jich vždycky pár vyndám na poličku, takže stihnou vyčichnout, než na ně dojde řada :o)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    SINSEMILLA: kupuju plíny v DM - mají tam i ekologické, pokud jednorázovek nepoužíváš moc a za celkem přátelskou cenu (zvlášť když přidáš nějakou 25% slevu)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    RENFRI: :-PPP hypernova, albert, stejnej brak:-))) nee, delam si legraci samo, kazdemu vyhovuje neco jineho:-)))
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ZABITULKA: No, ja taky Albert nemusim, ani tam nechodim, tohle je totiz Hypernova :-D A tu mam celkem rada. Jo, jsou plusminus stejny, trochu rozdily jsou asi ku prospechu Albert plen, jsou takove jako mekci, poddajnejsi, ale jinak je to skoro to same, takze tam nemusis ;-)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    RENFRI: takze albert/tesco nastejno, jo? nemusim tam pachnout kvuli plinam:-))) tos me uklidnila:-)))
    SINSEMILLA: :-)) ja mam totiz specialne averzi jen k albertu:-) treba tesco mi nevadi, na lidl nedam dopustit.. ale neptej se me proc, proste averze:-))
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    TAPINA: A ty patrne myslis ty nejlevnejsi tesco pliny, ktere nepouzivam ani ja ani Zabka, ty jsou fakt hnus. Ty, co mame me (zelene) pruzi a jsou celkem v pohode, mne prijdou uplne stejne jako albert pliny.

MONIA: Ty zas jako jedine z nesmrdicich nevyhovovaly mne, ani balik jsem nedobrala, jak byly desny :-D

Na tohle fakt neni univerzalni rada..
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    TAPINA: Tapino, tesco pleny jsou 2 druhy, tak zalezi, na ktere jsi padla (byvaly jeste nedavno tusim dokonce 3). My kupujeme baby essential v zelenem obalu a nemela jsem s nima problem nikdy. zato gaga nebo jeste se obcas jmenuji jinak (ty nejlevnejsi), jsou naprosto otresne! material jak igelit, nepoddajne, okamzite zapareno, nesedi... ty teda vubec nedavam. nedavno jsme meli helen harper kupovane v tescu a ty byly teda taky hrozny.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ale vy vlastně řešíte Albert, nevím, kde jsem byla na Tescu. Tak nic :o)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já jsem ty Tesco pleny měla s tím, že když máme primárně látkovky, tak můžu jednorázovky koupit jakékoli, a několikrát způsobily pokaděné body až za krkem. Nepruží, tudíž netěsní, ten materiál je takový moc rigidní.
    MONIA
    MONIA --- ---
    já občas jednorázovky taky používám a docela v pohodě jsou Háppy od Bella )tuším,že ty značky jsou správně) nejsou všude já je kupuju v Globusu a nesmrdí (ted alespn me)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ZABITULKA: on existuje někdo, kdo ma alberta rád? každý řekne, že ten nejbližší supermarket je ten nejhorší, ale supermarkety jsou prostě hrozné asi všechny.

já nikdy jednorázovky nepoužívala, takjsem dost tápala a když se mi osvědčily tyhle, už jsem jiné nezkoušla. tak jestli ti tesco nesmrdí a fungují, tak asi není proč zkoušet jiné, protože je to prostě jednorázovka, na které v podstatě nejde nic vymyslet..
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    SINSEMILLA: my mame osvedcene tesco pliny. jako ony nesmrdi vubec, to ne (fuuuj, nesnesla jsem pach pampersek:-) ale to, jak ta plina vypada, to je humus. ze bych se premohla a dosla do alberta vyzkouset i jine? ale Renfri vi, jak alberta nesnasim:-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ZABITULKA: A jaky jednorazky na noc pouzivas? Me renfri doporucila ty neparfemovany z alberta a jsou v pohode, nesmrdi nijak extra, cena nejak 250/ 50 ks, coz pri spotrebe jedna v noci jde..
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    Tak prvni zkusenost s grovia - jsou uzasne stihle!!! Ale po dvou hodinach teda nemuzu menit jen savou vlozku,ale i svrchnaky,bo jsou mokry taky. No mozna to bude tim, ze panacek dnes nespolupracuje na nocnik vubec a mel rano 2 mlika, co sly rovnou do pliny. Tak ted ma fuzzybunz jen s jednou vlozkou,originalni a uvidim,kolik toho zvladne pobrat ta. Menime taktiku - na noc jednorazovka(bleeee,to je humus rano), pres den latkovky. Zda se, ze vcerejsi plina v pradle nesmrdi,mozna to je fakt tim, ze jK ji mel na noc,tak to zašradlo jakoby na nem.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    HADE: výborně! díky moc za odkaz, to je pro mě teď akorát aktuální! syn přechází na normální postel, něco takového se nám hodí.
    HADE
    HADE --- ---
    Omlouvám se za trochu odbočení od tématu, ale už se tu kdysi řešilo, kde sehnat nepropustná prostěradla. Přidávám tedy jeden link na českou firmu, kde jsou nepropustná prostěradla všech velikostí. Třeba se to někomu bude hodit. http://www.nepropustne-prosteradlo.cz/
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: No to by bylo super! Tak at mu to vydrzi.. Byt tebou, tak ja bych uz to nevyspani asi fakt nevzladala a musela odstavit..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: tak uvidíme. B se taky v noci budí, ale plenama to není, zkoušela jsme přebalovat v noci, látkovky, budil se furt. Ale! Byla jsem teď tři dny, nebo tedy dvě noci pryč bez B a co myslíš, noci s tatínkem v klidu. Vrátila jsem se včera odpoledne a dítě se hned vrhlo na prsa, že kojit, trochu jsem doufala, že na to zapomene... ale noc perfektní. Poprvé se vzbudil až asi v půl 6!
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Ja zacala davat jednorazovky na spani v lete, kolem roka a pul, budil se totalne durch uprostred noci.. Do ty doby v pohode..
    KEYA
    KEYA --- ---
    ZU_22: Tyjo, tak gratuluju... mám jen jedny svrchňáky, tak je při praní víc šetřím a jsem zvědavá, jak dopadnou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam