• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    DALEEN: Ja ve firme, ktera provozuje lekarnu pracovala, takze tam nenakupuju, ale me fakt vyhovujou a pomer cena vykon super, tak snad ti taky poslouzi
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SINSEMILLA: Díky za recenzi, koupila jsem si je náhodou na www.lekarna.cz jen tak na zkoušku a ještě jsem neměla šanci je vyzkoušet (dítko ještě není na světě) :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Jednou jsme se s Annawou bavily o separackach, objevila jsem tyhle, 150 ks za 125 a maji fajn format a po vyprani jsou super a nemackaj se.. Kupuju je ve stary lekarne na ladvi v Buresove ulici, kdyby mel nekdo zajem. V pripade nedostatku objednaji a jsou tam moc fajn..

TAPINA
    TAPINA --- ---
    Inspirována zdejší debatou jsem zakoupila vonný olejíček a je to super. Peru jednou za tři dny a i třetí den se po otevření kýble na pleny vyline příjemná vůně místo smradu :o)
    KEYA
    KEYA --- ---
    CASTROL:
    SHARIE:
    Souhlas taky mám dobré zkušenosti s plenami z DM eko i normálními - dávám je na noc a většinou je Erik nepročůrá a to čůrá fakt hodně...
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    CASTROL: Taky na noc davam jednorazovky z dm, jak obyc tak ty eko jsou vyborny. Pampers strasne po pocurani pachnou a huggies nejak zahadne protekaji.
    MONIA
    MONIA --- ---
    CASTROL: na ty jejich eko se chystam,ale vetsinou do DM chodim pesky a nechce se mi je pak tahat :/

RENFRI: vsak to je jasne,ja treba ty tesco asi ani nikdy nevyzkousim,protoze do tesca skoro vubec nechodim :)) ale treba jednou .)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZABITULKA: To byly ty zelené, Tesco Essences, nebo jak se to jmenuje. Teď máme Pampers, já si jich vždycky pár vyndám na poličku, takže stihnou vyčichnout, než na ně dojde řada :o)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    SINSEMILLA: kupuju plíny v DM - mají tam i ekologické, pokud jednorázovek nepoužíváš moc a za celkem přátelskou cenu (zvlášť když přidáš nějakou 25% slevu)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    RENFRI: :-PPP hypernova, albert, stejnej brak:-))) nee, delam si legraci samo, kazdemu vyhovuje neco jineho:-)))
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ZABITULKA: No, ja taky Albert nemusim, ani tam nechodim, tohle je totiz Hypernova :-D A tu mam celkem rada. Jo, jsou plusminus stejny, trochu rozdily jsou asi ku prospechu Albert plen, jsou takove jako mekci, poddajnejsi, ale jinak je to skoro to same, takze tam nemusis ;-)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    RENFRI: takze albert/tesco nastejno, jo? nemusim tam pachnout kvuli plinam:-))) tos me uklidnila:-)))
    SINSEMILLA: :-)) ja mam totiz specialne averzi jen k albertu:-) treba tesco mi nevadi, na lidl nedam dopustit.. ale neptej se me proc, proste averze:-))
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    TAPINA: A ty patrne myslis ty nejlevnejsi tesco pliny, ktere nepouzivam ani ja ani Zabka, ty jsou fakt hnus. Ty, co mame me (zelene) pruzi a jsou celkem v pohode, mne prijdou uplne stejne jako albert pliny.

MONIA: Ty zas jako jedine z nesmrdicich nevyhovovaly mne, ani balik jsem nedobrala, jak byly desny :-D

Na tohle fakt neni univerzalni rada..
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    TAPINA: Tapino, tesco pleny jsou 2 druhy, tak zalezi, na ktere jsi padla (byvaly jeste nedavno tusim dokonce 3). My kupujeme baby essential v zelenem obalu a nemela jsem s nima problem nikdy. zato gaga nebo jeste se obcas jmenuji jinak (ty nejlevnejsi), jsou naprosto otresne! material jak igelit, nepoddajne, okamzite zapareno, nesedi... ty teda vubec nedavam. nedavno jsme meli helen harper kupovane v tescu a ty byly teda taky hrozny.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ale vy vlastně řešíte Albert, nevím, kde jsem byla na Tescu. Tak nic :o)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já jsem ty Tesco pleny měla s tím, že když máme primárně látkovky, tak můžu jednorázovky koupit jakékoli, a několikrát způsobily pokaděné body až za krkem. Nepruží, tudíž netěsní, ten materiál je takový moc rigidní.
    MONIA
    MONIA --- ---
    já občas jednorázovky taky používám a docela v pohodě jsou Háppy od Bella )tuším,že ty značky jsou správně) nejsou všude já je kupuju v Globusu a nesmrdí (ted alespn me)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ZABITULKA: on existuje někdo, kdo ma alberta rád? každý řekne, že ten nejbližší supermarket je ten nejhorší, ale supermarkety jsou prostě hrozné asi všechny.

já nikdy jednorázovky nepoužívala, takjsem dost tápala a když se mi osvědčily tyhle, už jsem jiné nezkoušla. tak jestli ti tesco nesmrdí a fungují, tak asi není proč zkoušet jiné, protože je to prostě jednorázovka, na které v podstatě nejde nic vymyslet..
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    SINSEMILLA: my mame osvedcene tesco pliny. jako ony nesmrdi vubec, to ne (fuuuj, nesnesla jsem pach pampersek:-) ale to, jak ta plina vypada, to je humus. ze bych se premohla a dosla do alberta vyzkouset i jine? ale Renfri vi, jak alberta nesnasim:-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ZABITULKA: A jaky jednorazky na noc pouzivas? Me renfri doporucila ty neparfemovany z alberta a jsou v pohode, nesmrdi nijak extra, cena nejak 250/ 50 ks, coz pri spotrebe jedna v noci jde..
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    Tak prvni zkusenost s grovia - jsou uzasne stihle!!! Ale po dvou hodinach teda nemuzu menit jen savou vlozku,ale i svrchnaky,bo jsou mokry taky. No mozna to bude tim, ze panacek dnes nespolupracuje na nocnik vubec a mel rano 2 mlika, co sly rovnou do pliny. Tak ted ma fuzzybunz jen s jednou vlozkou,originalni a uvidim,kolik toho zvladne pobrat ta. Menime taktiku - na noc jednorazovka(bleeee,to je humus rano), pres den latkovky. Zda se, ze vcerejsi plina v pradle nesmrdi,mozna to je fakt tim, ze jK ji mel na noc,tak to zašradlo jakoby na nem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam