• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    KATIA:
    RENFRI:

No jak nejsem ještě zaběhnutá,tak skladování jsem si představovala spíše v nepropustném pytli,ale nenapadlo mě,že by to mohl být argument proti kvůli hygieně.No v duchu doufám,že když ,tak ulovím nadstandart.Ale třebas do toho jdu dost najivně.
    snad si ale malé budu moc opečovávat a přebalovat hned sama,(je mi jasné že po akutním císaři je to něco jiného).
    KATIA
    KATIA --- ---
    EWICZZZKA: klidně i rozumný důvod, to dost dobře nemůže splnit nějaké hygienické nároky. museli by na to být zařízení - prádelna atp. - určitě to tak dřív bylo...
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    RENFRI: souhlas. To skladování jsem si tam nedokázala představit. Vlastně mě napadá, jestli by to nemohl být důvod/záminka pro to, aby prosazovali jednorázovky.
    KATIA
    KATIA --- ---
    RENFRI: přesně. plus člověk neví, jak na tom po porodu bude, takže dítě třeba i bude přebalovat někdo jiný atp.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    BERENIKEE: Hlavne si nemyslim, ze by te to tam nechali prat a treba ja rodila z nedele na pondeli a domu sla v patek a pokakane pliny smolkou by v ruce sly prat hodne blbe, nebyly by kde susit a pet dni starou hromadu pocuranych a pokakanych plen si hned privezt s prichodem z porodnice a nebo to posilat po rodine domu na vyprani by mne osobne za to nestalo...
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    BERENIKEE: řekla bych, že do jednorázovek tě nikdo nutit nemůže, jen se nepředpokládá, že někdo dneska bude látkovat hned po porodu, proto se píšou jednorázovky. Pokud bys zůstala v porodnici, tak přebalovat budeš před nebo po každém kojení, čili tak co tři hodiny. Podle toho bych si spočítala kolik čtvercovek sbalit. Svrchňáky bych vzala dvoje. Jak se novorozeňata tolik nehýbou, neprotéká to. Určitě záleží na tom, kde budeš rodit, dokážu si představit, že někde se to neobejde bez komentářů personálu a tvého obhajování. Jo - a nezapomenout něco vlastního na skladování špinavých plen.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    BERENIKEE: Zalezi asi na porodnici, umim si jich predstavit dost, kde by to problem byl... takze je to na domluve. Ale za me - ono se vubec nic nestane, kdyz to dite dostane tri dny jednorazovky a az pak latkovky, ani jemu, ani tobe, ani prirode ;-)
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    ahoj řeším výbavu do porodnice,chtěla bych tam být max ambulantně,ale kdyby se něco zvrtlo měla bych mít nachystanou klasickou tašku.Jen ve všech radách na seznam pro miminko píšou jednorázovky a já bych určitě chtěla látkovat v kombinaci s bezplenkovkou,myslím že ideál rovnou od narození.Bývá to v porodnici problém?Mám si projistotu jednorázovky vzít a nebo lepší neustoupit a vzít si prostě látkové plíny plus nočníček?Eventuelně prosím odhad kolik čtvercovek a kolik svrchňáčků mít v tašce nabaleno s sebou?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SINSEMILLA: Ale já to naprosto chápu, ono když má člověk ne zrovna pozitivní zkušenosti... :) To spíš jen, že jsem chtěla udat další zdroj :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    DALEEN: Jezis jasne, ja jen, ze moje sefova byla takova pica, ze proste ne, jinak to neni spatna firma..
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SINSEMILLA: Využívala jsem pracovní benefity... :) Ale jsem ráda, že jsou dobré
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    DALEEN: Ja ve firme, ktera provozuje lekarnu pracovala, takze tam nenakupuju, ale me fakt vyhovujou a pomer cena vykon super, tak snad ti taky poslouzi
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SINSEMILLA: Díky za recenzi, koupila jsem si je náhodou na www.lekarna.cz jen tak na zkoušku a ještě jsem neměla šanci je vyzkoušet (dítko ještě není na světě) :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Jednou jsme se s Annawou bavily o separackach, objevila jsem tyhle, 150 ks za 125 a maji fajn format a po vyprani jsou super a nemackaj se.. Kupuju je ve stary lekarne na ladvi v Buresove ulici, kdyby mel nekdo zajem. V pripade nedostatku objednaji a jsou tam moc fajn..

TAPINA
    TAPINA --- ---
    Inspirována zdejší debatou jsem zakoupila vonný olejíček a je to super. Peru jednou za tři dny a i třetí den se po otevření kýble na pleny vyline příjemná vůně místo smradu :o)
    KEYA
    KEYA --- ---
    CASTROL:
    SHARIE:
    Souhlas taky mám dobré zkušenosti s plenami z DM eko i normálními - dávám je na noc a většinou je Erik nepročůrá a to čůrá fakt hodně...
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    CASTROL: Taky na noc davam jednorazovky z dm, jak obyc tak ty eko jsou vyborny. Pampers strasne po pocurani pachnou a huggies nejak zahadne protekaji.
    MONIA
    MONIA --- ---
    CASTROL: na ty jejich eko se chystam,ale vetsinou do DM chodim pesky a nechce se mi je pak tahat :/

RENFRI: vsak to je jasne,ja treba ty tesco asi ani nikdy nevyzkousim,protoze do tesca skoro vubec nechodim :)) ale treba jednou .)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZABITULKA: To byly ty zelené, Tesco Essences, nebo jak se to jmenuje. Teď máme Pampers, já si jich vždycky pár vyndám na poličku, takže stihnou vyčichnout, než na ně dojde řada :o)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    SINSEMILLA: kupuju plíny v DM - mají tam i ekologické, pokud jednorázovek nepoužíváš moc a za celkem přátelskou cenu (zvlášť když přidáš nějakou 25% slevu)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    RENFRI: :-PPP hypernova, albert, stejnej brak:-))) nee, delam si legraci samo, kazdemu vyhovuje neco jineho:-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam