• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ZABITULKA: Tak ono nejde o chozeni, ale o dobu stravenou lezenim po ctyrech. Ale treba ja nelezla vubec nikdy, sedela jsem jak pecka a pak jsem vstala a sla a zada mam uplne v pohode, pri pohledu na moje poprsi mi zenske rikaji, jak me musi bolet zada z toho a podobne a nic, proc by jako mela?
    No Majda vlastne lezla od 8m az do 15m, to je 7m aktivniho lezeni, tak musi mit pak zada uplne super :-))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZABITULKA: Tak samozřejmě že hraje roli víc věcí. Někdo má křivý zuby z dudlíku, někdo z toho, že má na svůj počet zubů moc malou pusu :o)
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    IORETH: Díky za inspiraci,chtěla jsem se zeptat jaké jednorázovky,když už, by kdo doporučil.Zvažovala jsem ty s Brány k dětem,ale je pravda,že baby love budou dostupnější :)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    TAPINA: no ja uz a tohleto moc neverim: s dudakem budou mit deti krive zuby, kdyz preskoci lezeni, budou mit kriva zada... ja dudlik mela jen hodne malo a v roce uz vubec ne a zuby jsem mela krivy hafo, chodila jsem az ve 14 mesicich a se zadama mam problem dlouho...
    MONIA
    MONIA --- ---
    RENFRI: já taky nejsem nadsena z toho,že M. už chodí kolem nábytku,ale od 6 měsíce seriozně leze,tak i pediatra říkala,že by to mělo být v pohodě...ale nemusel by být tak zrychlený :/
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Fakt je, že třeba já jsem podle vyprávění máti začala chodit hrozně brzy, vynechala jsem lezení - no a mám křivý záda. Tak ať si to napřed pěkně naposiluje.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    U Majdy to teda bylo hodne znat, pri lezeni a pak pri chozeni, oboji zacala delat, az kdyz byvala delsi dobu bez plen, v latkovce ji proste lezt po ctyrech neslo, mela vubec problem zvednout ten zadek, ale aspon se naposilovala, no :-) Ja to spis vidim jako pozitivum, ze hned nechodi nekde na 8m...
    MONIA
    MONIA --- ---
    HADE: to M. by byl asi stejný případ...takže jsem možná ráda,že látkuju :D
    HC_
    HC_ --- ---
    ja sem si teda hrozne oblilbila rychloprdky/kalhoty s otevrenym rozkrokem/, fakt super vynalez, zadny svlikani, prebalovani, plenu davam jen na spani..malej si na to tak zvyknul, ze se pline hrozne brani..navic jak furt vetra, nepotrebujeme zadny kremy...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    TAPINA: já jsem si všimla omezení pohybu až když prcek začal fakt běhat. do té doby, když se plazil, lezl po čtyřech nebo batolil, tak to bylo v pohodě - stejně nijak moc nesprintoval. Ale jakmile potřeboval běhat, tak ten balík byl dost omezující...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH:
    SHARIE: teoreticky snižují, ale mému dítěti je to v praxi nějak fuk, hýbe se v obou stejně. Ale fakt velký plíny má jen na noc, jinak mu dávám menší a častějc ho přebaluju, ale častěji znamená i jednou za až dvě tři hodiny.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Mým dětem teda velký plína překážela dost :-)). Obě děti mají na noc a delší cesty papírovky a rozdíl v pohyblivosti byl vidět na obou. V obdobích, kdy se učily něco nového, jim to v papíru šlo podstatně snáz. Ale nemyslím, že by to nějak vadilo, nebo že by se to muselo nějak řešit. V látkovkách se musí víc snažit, tak aspoň víc trénujou :-).
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    TAPINA: No a nebo ho nechas chvili uplne rozbalenyho,vsak to maj deti stejne nejradeji:)) a pak mu to pujde jako po masle. My jsme nejvic latkovali v obdobi 14dnu az pul roku a to kristian toho zvladl na pohyb hodne i s plinama ve vysledku. Chvili jsem si myslela, ze maji latkovky vliv na styl chuze-dle pozorovani kamoscinych deti,ale nemaji. Proste deti si k tem krokum musi dojit samy vlastnim tempem.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SHARIE: Já myslím, že ve finále to vyjde nastejno, až se rozleze a rozchodí, půjde to i s látkovkama. Ale já teď čekám na první přetočení na břicho a přijde mi, že ten bochník, co tam má, prostě nepřehodí a nepřehodí :o) No ale bude si muset poradit, případně využít chvilku s jednorázovkou, občas je mívá.
    HADE
    HADE --- ---
    SHARIE: Rozhodně ne. Látkovala jsem s oběma dětmi a obě už v osmi měsícíh stály a začaly chodit podél nábytku. Pokud by platilo, že je látkovky omezují, tak je mám motorové už v půl roce? :-)
    MONIA
    MONIA --- ---
    s hybnosti bych si nedělala hlavu,látkuju taky a mé dítě rozhodně není nijak omezeno, naopak je trochu napřed. Naši rodičové nás taky balili do látkovech a všichni chodíme, řekla bych,že je to čistě individuální záležitost než záležitost látkovek.
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    TAPINA: To by me taky zajimalo, jestli latkovky nejak nesnizuji hybnost. Latkuju porad a prvni mesice jsem jeste musela davat abdukcni baleni. Oproti tomu, kdyz dam jednorazovku, zda se mi, ze to musi byt pro mimco o hodne pohodlnejsi... Co myslite?
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    po spatne zkusenosti s babylucy svrchnackama, ktere mi komplet protekaly, jsem si objednala svrchnacky od zdejsi id HC_ a mohu jen doporucit, mam je tyden, ani jednou neprotekly, dobre se mi instalujou a navic maji prijemne lemovani kolem nozicek, uz jsme dohodnute na dalsich:))
    IORETH
    IORETH --- ---
    BERENIKEE: Čtverce ale rozhodně vem, ony se využíjí i jinak - pod miminko, aby neblilo na lidi, pod vás oba, abyste neměli mléko v posteli, pokud budeš kojit vleže atd...
    Ty papírovky pro novorozence mají často takovou jakoby hedvábnou vrstvu, která je na omak fakt příjemná. Používala jsem Babylove nature (rozložitelné neparfémované, bez zbytečné chemie). Neměla bych z toho vůbec strach, taky jsem najela na látky až doma :). Držím palce :-)
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    ANNAWA:
    NIENNA:

Děkuju moc.:)
    Nechám to hodně situaci jak vše bude probíhat,jak se budu já i dítko cítit atd.Zaopatřím se na všechny případy a bude,nebo alespoň budu klidnější :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam