• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    HADE: jak to vybada a kde se to kupuje? :)
    HADE
    HADE --- ---
    CASTROL: Tak to já skutečně vozila v kočárku dlouho skládací nočník, neboť dcerka odmítala čůrat nebo kakat v držení. :-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RENFRI: Ta je sikovna, ja jsem rada, ze erik aspon zacal hlasit "kaka", kdyz se vykadi nebo kdyz ma hodne nacurano..
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    RENFRI: náš prcek by potřeboval, abych s sebou nosila všude nočník. Odmítal se vykadit někde v přírodě už v létě. Teď např. mají nočník v bazénu, kam chodíme, a štastně si na něj furt sedá. Takže my chodíme ven taky s plínou. Abych v kočáru vozila nočník, to mi připadá úchylný
    HC_
    HC_ --- ---
    ANNAWA: no u nas je to po ranu kazdejch deset minut:)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    RENFRI: No je to jednodussi odnaucovat v lete! :))) a s timjle ti neporadǐ,pro nas bez plen maprpsta utopie venku, bo kristian proste cura co pul hodiny:(( jako dneska sedel deset minut na zachode na velke, tak jsem si myslela, ze zesebe vymackal uplne vsechno,co slo!! A 10minut na to nam procural perinu:((
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    HADE: já pro změnu obdivuju, že to někdo v zimě aspoň doma ty děti naučí. první dceru jsem to začala učit na jaře, venku si furt říkala a nešlo ji včas vyslívknout a pak mi to doma bojkotovala neboť venku taky hlásila a maminka nesvlíkla. tak jsme to přesunuli na teplé počasí a fakt to venkovní čůrání pomohlo k tomu, že se bez plen má chodit celý den.
    a co bude s druhou dcerou, která je prozatím ve všem tak o 3měsíce zpožděná a narozeniny má v prosinci :o/ to nevim, čekat do jejích 2,5věku se mi teda nechce. už se mi pak dělalo blbě z toho kolik toho ty děti vyčůrají a aby jim člověk plínu měnil pomalu furt.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: B je 17m a čůrá pořád často, i když asi celkově méně, jasně.
    HADE
    HADE --- ---
    RENFRI: My to museli uderem zimy tehdy s Berinkou vzdat z duvodu, co uvadis. A na jare i diky narozeni Arusky jsme zacinali od zacatku, prestoze na podzim si uz obcas rikala sama. Zkus udrzet stav doma bez plen a venku hold s plenou.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Ja vubec ted nevim, jak resit curani venku, proste me nenapada, jak na to, treba ted je nemocna, ale ven chodime, doma uz plinky nema vubec, ale cura celkem casto, takze na ven ji proste davam plinu, protoze nevim, jak to resit, jestli jako na hristi curat nekde ve krovi, podle me by se ani nenechala drzet, chce ten zachod a proste driv jsme byly treba tri hodiny venku, no ale hlavne je hnusna vlezla zima a slikat ji z tech kalhot, kombinez a vseho, to bych asi ani nestihala, vubec nic me nenapada, at mi nikdo nerika, ze deti, co se odnaucuji plinam v lete to nemaj jednodussi :-)) Jak to resite vy, teda co mate holcicku?
    HC_
    HC_ --- ---
    ANNAWA: venku ma normalne latkovky, pokud je sme nekde, kde je zima nebezplenkujem ani nevetrame rozkrok :-), na navsteve ma normalne rychloprdky a nočník
    tesim se az bude vetsi a nebude curat tak casto:)
    v lete to bude jednodussi, to bude moct litat takhle i venku (ted teda jeste ani neleze:)
    jinak prevaznou cast sme ted spis doma, takze po jidle de hned na nocnik, to se vetsinou vykadi, a pak de do rychloprdek, samozrejme pod nej davam nepromokavou deku, protoze ne vzdycky to vychytam...ale kdybych ho mela neustale prevlikat, tak me asi klepne..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: a jak to řešíš někde venku, na cestách, na návštěvě?
    IORETH
    IORETH --- ---
    ZABITULKA: nejde o to, že KAŽDÝ, kdo neleze, má křivá záda, nebe KAŽDÝ, kdo si cucal palec, má křivé zuby. Je tam příčinná souvislost, ale míň než sto procent šance, že se to skutečně projeví. Přesná čísla neznám, ale zrovna u těch zad jsou dost markantní.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ZABITULKA: Tak ono nejde o chozeni, ale o dobu stravenou lezenim po ctyrech. Ale treba ja nelezla vubec nikdy, sedela jsem jak pecka a pak jsem vstala a sla a zada mam uplne v pohode, pri pohledu na moje poprsi mi zenske rikaji, jak me musi bolet zada z toho a podobne a nic, proc by jako mela?
    No Majda vlastne lezla od 8m az do 15m, to je 7m aktivniho lezeni, tak musi mit pak zada uplne super :-))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZABITULKA: Tak samozřejmě že hraje roli víc věcí. Někdo má křivý zuby z dudlíku, někdo z toho, že má na svůj počet zubů moc malou pusu :o)
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    IORETH: Díky za inspiraci,chtěla jsem se zeptat jaké jednorázovky,když už, by kdo doporučil.Zvažovala jsem ty s Brány k dětem,ale je pravda,že baby love budou dostupnější :)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    TAPINA: no ja uz a tohleto moc neverim: s dudakem budou mit deti krive zuby, kdyz preskoci lezeni, budou mit kriva zada... ja dudlik mela jen hodne malo a v roce uz vubec ne a zuby jsem mela krivy hafo, chodila jsem az ve 14 mesicich a se zadama mam problem dlouho...
    MONIA
    MONIA --- ---
    RENFRI: já taky nejsem nadsena z toho,že M. už chodí kolem nábytku,ale od 6 měsíce seriozně leze,tak i pediatra říkala,že by to mělo být v pohodě...ale nemusel by být tak zrychlený :/
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Fakt je, že třeba já jsem podle vyprávění máti začala chodit hrozně brzy, vynechala jsem lezení - no a mám křivý záda. Tak ať si to napřed pěkně naposiluje.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    U Majdy to teda bylo hodne znat, pri lezeni a pak pri chozeni, oboji zacala delat, az kdyz byvala delsi dobu bez plen, v latkovce ji proste lezt po ctyrech neslo, mela vubec problem zvednout ten zadek, ale aspon se naposilovala, no :-) Ja to spis vidim jako pozitivum, ze hned nechodi nekde na 8m...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam