• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    RENFRI: Dekuji, kolik se ho dava? Na netu jsem nasla dost odlisna mnozstvi...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SHARIE: Jj, ocet :-)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    Chtela jsem se poptat: zjistila jsem, ze oproti jinym lidem, mam plinky po vyprani pomerne tvrde. Co byste na to poradily? Peru jen v mydlovem slizu a nic nepridavam, vodu mame dost tvrdou. Mam davat ocet?
    HC_
    HC_ --- ---
    TAPINA: diky, doufam, ze mi dorazi jeste dalsi latky (PUL) z USA, pak bude jeste vetsi vyber
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    HADE: pěkný, dík
    HADE
    HADE --- ---
    CASTROL: Máme něco takovéhoto: http://nocniky.heureka.cz/...edium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:.heureka.cz/&gclid=CMj84Yb92rMCFUhZ3godcB8Axg. Je to dost drahé, ale já to koupila od kamarádky za půlku. Pytlíky k tomu jsou taky drahé, ale my je nikdy nepoužívali. Nebo se tam dá použít nějaký větší igeliťák.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HC_: Až budu potřebovat větší svrchňáky, tak se ozvu. Máš to krásný :o)
    HC_
    HC_ --- ---
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    TORUVIEL: Pise mi to,ze odkaz neni k nalezeni:(((
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    nam paradoxne pomohly nestovice...byli jsme nuceni zustat 14dni v kuse doma a tak jsem toho vyuzila a plinu nedala synovi za cely den. bylo to jaro a byly mu cerstve dva roky. probehlo X pocurani se, ale nakonec to syn pochopil, ze si proste musi rict. pak mam jeste jednu zkusenost moji mamy se mnou a brachou. ta nam na doma natahla spodary a puncochace..no a kdyz jsme se pocurali, tak jsme rvali jak paviani, pac si predstavte ty komousske bezove puncochace mokre a nalepene na nohach od shora dolu. brrr. to byla dobra skola :))
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    HADE: jak to vybada a kde se to kupuje? :)
    HADE
    HADE --- ---
    CASTROL: Tak to já skutečně vozila v kočárku dlouho skládací nočník, neboť dcerka odmítala čůrat nebo kakat v držení. :-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RENFRI: Ta je sikovna, ja jsem rada, ze erik aspon zacal hlasit "kaka", kdyz se vykadi nebo kdyz ma hodne nacurano..
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    RENFRI: náš prcek by potřeboval, abych s sebou nosila všude nočník. Odmítal se vykadit někde v přírodě už v létě. Teď např. mají nočník v bazénu, kam chodíme, a štastně si na něj furt sedá. Takže my chodíme ven taky s plínou. Abych v kočáru vozila nočník, to mi připadá úchylný
    HC_
    HC_ --- ---
    ANNAWA: no u nas je to po ranu kazdejch deset minut:)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    RENFRI: No je to jednodussi odnaucovat v lete! :))) a s timjle ti neporadǐ,pro nas bez plen maprpsta utopie venku, bo kristian proste cura co pul hodiny:(( jako dneska sedel deset minut na zachode na velke, tak jsem si myslela, ze zesebe vymackal uplne vsechno,co slo!! A 10minut na to nam procural perinu:((
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    HADE: já pro změnu obdivuju, že to někdo v zimě aspoň doma ty děti naučí. první dceru jsem to začala učit na jaře, venku si furt říkala a nešlo ji včas vyslívknout a pak mi to doma bojkotovala neboť venku taky hlásila a maminka nesvlíkla. tak jsme to přesunuli na teplé počasí a fakt to venkovní čůrání pomohlo k tomu, že se bez plen má chodit celý den.
    a co bude s druhou dcerou, která je prozatím ve všem tak o 3měsíce zpožděná a narozeniny má v prosinci :o/ to nevim, čekat do jejích 2,5věku se mi teda nechce. už se mi pak dělalo blbě z toho kolik toho ty děti vyčůrají a aby jim člověk plínu měnil pomalu furt.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: B je 17m a čůrá pořád často, i když asi celkově méně, jasně.
    HADE
    HADE --- ---
    RENFRI: My to museli uderem zimy tehdy s Berinkou vzdat z duvodu, co uvadis. A na jare i diky narozeni Arusky jsme zacinali od zacatku, prestoze na podzim si uz obcas rikala sama. Zkus udrzet stav doma bez plen a venku hold s plenou.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Ja vubec ted nevim, jak resit curani venku, proste me nenapada, jak na to, treba ted je nemocna, ale ven chodime, doma uz plinky nema vubec, ale cura celkem casto, takze na ven ji proste davam plinu, protoze nevim, jak to resit, jestli jako na hristi curat nekde ve krovi, podle me by se ani nenechala drzet, chce ten zachod a proste driv jsme byly treba tri hodiny venku, no ale hlavne je hnusna vlezla zima a slikat ji z tech kalhot, kombinez a vseho, to bych asi ani nestihala, vubec nic me nenapada, at mi nikdo nerika, ze deti, co se odnaucuji plinam v lete to nemaj jednodussi :-)) Jak to resite vy, teda co mate holcicku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam