• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    RENFRI: Dekuji, kolik se ho dava? Na netu jsem nasla dost odlisna mnozstvi...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SHARIE: Jj, ocet :-)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    Chtela jsem se poptat: zjistila jsem, ze oproti jinym lidem, mam plinky po vyprani pomerne tvrde. Co byste na to poradily? Peru jen v mydlovem slizu a nic nepridavam, vodu mame dost tvrdou. Mam davat ocet?
    HC_
    HC_ --- ---
    TAPINA: diky, doufam, ze mi dorazi jeste dalsi latky (PUL) z USA, pak bude jeste vetsi vyber
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    HADE: pěkný, dík
    HADE
    HADE --- ---
    CASTROL: Máme něco takovéhoto: http://nocniky.heureka.cz/...edium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:.heureka.cz/&gclid=CMj84Yb92rMCFUhZ3godcB8Axg. Je to dost drahé, ale já to koupila od kamarádky za půlku. Pytlíky k tomu jsou taky drahé, ale my je nikdy nepoužívali. Nebo se tam dá použít nějaký větší igeliťák.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HC_: Až budu potřebovat větší svrchňáky, tak se ozvu. Máš to krásný :o)
    HC_
    HC_ --- ---
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    TORUVIEL: Pise mi to,ze odkaz neni k nalezeni:(((
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    nam paradoxne pomohly nestovice...byli jsme nuceni zustat 14dni v kuse doma a tak jsem toho vyuzila a plinu nedala synovi za cely den. bylo to jaro a byly mu cerstve dva roky. probehlo X pocurani se, ale nakonec to syn pochopil, ze si proste musi rict. pak mam jeste jednu zkusenost moji mamy se mnou a brachou. ta nam na doma natahla spodary a puncochace..no a kdyz jsme se pocurali, tak jsme rvali jak paviani, pac si predstavte ty komousske bezove puncochace mokre a nalepene na nohach od shora dolu. brrr. to byla dobra skola :))
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    HADE: jak to vybada a kde se to kupuje? :)
    HADE
    HADE --- ---
    CASTROL: Tak to já skutečně vozila v kočárku dlouho skládací nočník, neboť dcerka odmítala čůrat nebo kakat v držení. :-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RENFRI: Ta je sikovna, ja jsem rada, ze erik aspon zacal hlasit "kaka", kdyz se vykadi nebo kdyz ma hodne nacurano..
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    RENFRI: náš prcek by potřeboval, abych s sebou nosila všude nočník. Odmítal se vykadit někde v přírodě už v létě. Teď např. mají nočník v bazénu, kam chodíme, a štastně si na něj furt sedá. Takže my chodíme ven taky s plínou. Abych v kočáru vozila nočník, to mi připadá úchylný
    HC_
    HC_ --- ---
    ANNAWA: no u nas je to po ranu kazdejch deset minut:)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    RENFRI: No je to jednodussi odnaucovat v lete! :))) a s timjle ti neporadǐ,pro nas bez plen maprpsta utopie venku, bo kristian proste cura co pul hodiny:(( jako dneska sedel deset minut na zachode na velke, tak jsem si myslela, ze zesebe vymackal uplne vsechno,co slo!! A 10minut na to nam procural perinu:((
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    HADE: já pro změnu obdivuju, že to někdo v zimě aspoň doma ty děti naučí. první dceru jsem to začala učit na jaře, venku si furt říkala a nešlo ji včas vyslívknout a pak mi to doma bojkotovala neboť venku taky hlásila a maminka nesvlíkla. tak jsme to přesunuli na teplé počasí a fakt to venkovní čůrání pomohlo k tomu, že se bez plen má chodit celý den.
    a co bude s druhou dcerou, která je prozatím ve všem tak o 3měsíce zpožděná a narozeniny má v prosinci :o/ to nevim, čekat do jejích 2,5věku se mi teda nechce. už se mi pak dělalo blbě z toho kolik toho ty děti vyčůrají a aby jim člověk plínu měnil pomalu furt.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: B je 17m a čůrá pořád často, i když asi celkově méně, jasně.
    HADE
    HADE --- ---
    RENFRI: My to museli uderem zimy tehdy s Berinkou vzdat z duvodu, co uvadis. A na jare i diky narozeni Arusky jsme zacinali od zacatku, prestoze na podzim si uz obcas rikala sama. Zkus udrzet stav doma bez plen a venku hold s plenou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam