• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    HC_
    HC_ --- ---
    KEYA: diky, ja prave nevim, zda to u kalhotek nasivat, tak sonduju:) jo a diky za doporuceni, potesilo:)
    KEYA
    KEYA --- ---
    Jinak - zbavuji se kalhotkových plen - mám 6x biofroťáčky poppolini s vkládací plenkou. Dám za 100,- jedny. Jsou vcelku stále zachovalé, patentky na místě. K celé sadě zdarma přihodím jedny bioflanelky téže značky (ty mají bohužel vypadlou jednu patentku, ale jinak jsou stále funkční...)
    KEYA
    KEYA --- ---
    HC_: Přijde mi to sice fajn (mám to i na Thirsties), ale nevybírám si kalhotky podle toho. U mě je hlavní, že dlouho vydrží (zmenšovací patentky) a dobře sedí (tedy neprotečou) - s obojím jsem u Thirsties velmi spokojená. Tvoje kalhotky, co jsem viděla, mi je hodně připomínají, ale bohužel jsem už byla dost zásobena, když jsi začala šít :/. Ale už jsem tě na základě zdejších referencí doporučila dál :).
    HC_
    HC_ --- ---
    TORUVIEL: no tak to dělám já, tohle mi přijde rychlejší a můžeš to udělat hned, když plínu sundáš z dítěte (ikdyž je pokaděná)

DALEEN: díky
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    HC_: Vím co myslíš, ale není pak řešením suchý zip přilepit a pak kalhotky prostě obrátit naruby?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: Nápad je to dobrý, ale přiznávám že svrchňáčky peru v ruce, takže přilepení nehrozí.
    HC_
    HC_ --- ---
    chci se zeptat, využíváte, či byste uvítaly na svrchních kalhotkách, nebo kalhotkových plenkách - suchý zip navíc vedle suchého zipu na zapínání - prostě aby se plenky daly prát otevřené a suchý zip zůstal přesto uzavřený a uchráněný? nevím zda to popisuji srozumitelně - prostě naproti jediným háčkům by byl kus oček, jen by se to přilepilo
    vím, že už to některé značky mají např. Babylucy...mě o to poprosila jedna zákaznice, a já až teď pochopila proč to na těch Babylucy je ,)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    DALEEN: Dávat dvě čtvercovky na osminy přes sebe. :) máme dvě různé velikosti (vlastně 3 70*70, 80*80 a 90*90) a dávám dvě na sebe, větší "navrch" menší "dovnitř". Funguje to i na velmi močivé 15 měsíční dítě. :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    DALEEN: já jsem čtvercovky ani nezkoušela používat. Ty vícevrstvé jsou pro mou lenost lepší, toto zhruba http://www.latkovepleny.cz/vicevrstve

DALEEN: B má asi dost tlusté nožičky :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DALEEN: Ale ono i mu ty Bambino nějak divně sedí. Okolo bříška mi přijdou moc těsné a u nožiček moc volné
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ANNAWA: Čtvercovka na osminy mi tam nejde. Ale možná to není Bambinem, ale mojí tupostí. Nevyhovuje mi ani novorozenecký sklad, takže dávám jen čtvercovku na osminky. Co budu dělat až mu to bude malé netuším :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    DALEEN: já do Bambino používám vcelku spéokojeně vícevrstvé, ty tam sedí dobře.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    THURINGWETHIL: Mám HD svrchňáčky i Bambino Mio, používám čtvercovky a HD sedí mnohem líp. Nepřišla jsem na to jak Bambino Mio nainstalovat se čtvercovkou na dítě, vůbec to nesedí.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    TABBY: Já používám HD svrchňáky jak s tvarovanýma tak s čtvercovkama a problém s protékáním nemám. Naopak mi po čase začaly přes Pul vrstvu protékat ty Imse. Takže to těsní dobře. :))
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: :-)))
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    THURINGWETHIL: Přesně, já nad nima slintam pořád, jsou fakt krásný, taky mě mrzí, že už nemám důvod nakupovat.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    A to si ještě myslím, že flís by mohl být víc voděodolný, než ten polyester nebo čím to je obšité.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TABBY: Já střídám Imse Vimse s nohavičkou a Econobum bez nohavičky a drží oboje stejně dobře. Protečou jen když dostanou přímý zásah proudem, co se nevsáknul do pleny (už jsem se asi naučila balit tak, aby se to nestávalo).
    HC_
    HC_ --- ---
    ANNAWA: čoveče to za chvilku bude vypadat jakože si zaplacená :)))
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TABBY: mám HP i HC_ :-) a drží obojí perfektně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam