• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    HC_
    HC_ --- ---
    holky díky, ještě to zvážím
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: je to fajn, ale taky nevybírám kalhotky podle toho.
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    HC_: Jo, ja to pouzivam vzdycky:) zas me nikdy nenapadlo otocit naruby, jak tu radite:)))
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    DALEEN: Me na to pomohly zavazovaci plenky (babyidea). Z tech malokdy neco utece:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    DALEEN: No a ani pevná strava ještě není zárukou, že se nepodaří občas řídký případ :o) Nicméně už to není třikrát a víc denně, ale maximálně dvakrát.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HC_: Nepřekáželo by to tam? Já si to moc nedovedu představit a kalhotky peru provozně v ruce, jenom když mi přijdou už hodně jetý, tak je hodím do pračky, to pak není problém pozapínat a obrátit naruby. Za mě tedy spíš ne.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    DALEEN: Příkrmy, no nechci tě zklamat, ale u nás se pevnější stolice konala až poté, co dítě pije minimum mléka a jí kusovitou stravu, čili tak od 1 roka. Do té doby 10x denně nálož v plíně. Ale tak všude je to jinak že :-))
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    LANTHAL: Nejsou mu ani tři měsíce a s příkrmy nehodlám spěchat.....takže mi nezbývá nic jiného než vydržet a pořídit víc svrchňáčků. Stejně budu muset pořizovat, ty Haipa Daipa mu budou brzo malé :) Díky
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    DALEEN: pokud kadí x-krát za den a má pořád stolici blátivou, tak s tím nic neuděláš ... jen vydržet na příkrmy, stolice se zahustí a až ke svrchňákům se obvykle nedostane :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Mám úplně pitomý dotaz. Používám klasické čtvercovky poskládané na osminky a svrchňáčky od HC, Haipa Daipa nebo Bambino Mio (i když ty nemám moc ráda). Malej jakse začíná víc vrtět tak je schopen zadělat klidně i dvoje troje svrchňáčky za den. Po stranách rozkroku, u nožiček. Ne že by protekly, ale jsou špinavé. Je to normální a musím se smířit s tím, že budu každý den prát minimálně jedny svrchňáčky. Nebo jsem fakt lemra a dělám něco blbě?
    HC_
    HC_ --- ---
    KEYA: diky, ja prave nevim, zda to u kalhotek nasivat, tak sonduju:) jo a diky za doporuceni, potesilo:)
    KEYA
    KEYA --- ---
    Jinak - zbavuji se kalhotkových plen - mám 6x biofroťáčky poppolini s vkládací plenkou. Dám za 100,- jedny. Jsou vcelku stále zachovalé, patentky na místě. K celé sadě zdarma přihodím jedny bioflanelky téže značky (ty mají bohužel vypadlou jednu patentku, ale jinak jsou stále funkční...)
    KEYA
    KEYA --- ---
    HC_: Přijde mi to sice fajn (mám to i na Thirsties), ale nevybírám si kalhotky podle toho. U mě je hlavní, že dlouho vydrží (zmenšovací patentky) a dobře sedí (tedy neprotečou) - s obojím jsem u Thirsties velmi spokojená. Tvoje kalhotky, co jsem viděla, mi je hodně připomínají, ale bohužel jsem už byla dost zásobena, když jsi začala šít :/. Ale už jsem tě na základě zdejších referencí doporučila dál :).
    HC_
    HC_ --- ---
    TORUVIEL: no tak to dělám já, tohle mi přijde rychlejší a můžeš to udělat hned, když plínu sundáš z dítěte (ikdyž je pokaděná)

DALEEN: díky
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    HC_: Vím co myslíš, ale není pak řešením suchý zip přilepit a pak kalhotky prostě obrátit naruby?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: Nápad je to dobrý, ale přiznávám že svrchňáčky peru v ruce, takže přilepení nehrozí.
    HC_
    HC_ --- ---
    chci se zeptat, využíváte, či byste uvítaly na svrchních kalhotkách, nebo kalhotkových plenkách - suchý zip navíc vedle suchého zipu na zapínání - prostě aby se plenky daly prát otevřené a suchý zip zůstal přesto uzavřený a uchráněný? nevím zda to popisuji srozumitelně - prostě naproti jediným háčkům by byl kus oček, jen by se to přilepilo
    vím, že už to některé značky mají např. Babylucy...mě o to poprosila jedna zákaznice, a já až teď pochopila proč to na těch Babylucy je ,)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    DALEEN: Dávat dvě čtvercovky na osminy přes sebe. :) máme dvě různé velikosti (vlastně 3 70*70, 80*80 a 90*90) a dávám dvě na sebe, větší "navrch" menší "dovnitř". Funguje to i na velmi močivé 15 měsíční dítě. :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    DALEEN: já jsem čtvercovky ani nezkoušela používat. Ty vícevrstvé jsou pro mou lenost lepší, toto zhruba http://www.latkovepleny.cz/vicevrstve

DALEEN: B má asi dost tlusté nožičky :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DALEEN: Ale ono i mu ty Bambino nějak divně sedí. Okolo bříška mi přijdou moc těsné a u nožiček moc volné
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam