Potřebovala bych radu/vaši zkušenost s bobajzy na látkovkách, kdo nemáte zájem číst, přeskočte, prosím!
Poraďte, prosím, jak nakládáte nekompaktními (= nevyklepnutelnými) bobky v látkovkách? Mám to tak 2x denně, plena pořádně plná, nálož nevyklepnutelná, ale všude :-(. Používám čč a fleecové separačky, papírové jsem přestala dávat, protože 8x denně je to jen čůrání a pak 2x takováhle hrůza.
Mám zas začít dávat papírové přes ty fleecové? Jako pomůže to, že nebudu z pleny dostávat 100% nálože, ale třeba jen 40%, stále mě to ale nezbaví té práce s (občas vcelku odpudivou) látkovkou.
Včera už jsem tu fakt už tiše zuřila, během doby, co jsem čistila plenu se mi dítě vyráchalo po lokty v záchodě (naštěstí už spláchnutém) a zbytek bobku z kalhotek si rozmázlo po vlasech a po WC...
Nebo mě napadla nějaká "stěrka", kterou bych to z toho dostala, fakt nevím. Možná jen nejsem dost kreativní, tak když byste někdo měl tip, budu ráda.
Tohle mě teda vcelku prudí, dítě, ač do 6ti měsíců jakž takž bezplenkované, na nočník, WC i nabízenou vanu či umyvadlo na velkou z vysoka kašle a než tohle, to budu radši, ač nerada, na přechodnou dobu používat papírovky.
Předem díky!