• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    NINGEN: nevím o tom, někdo je vášnivě tře a drhne o sebe před aplikací na prdelku, aby nebyly tak hrubé. lepší samosebou je, když je nesušíš úplně do sucha (ale kdo má čas to na tom topení zkoumat, že jo). Já spoléhám na to, že se to teplem na prckovi za chvíli přizpůsobí a taky dávám separačku. žádné z mých dvou dětí si nestěžovalo, otlačené také byly minimálně
    NINGEN
    NINGEN --- ---
    Mám dotaz ohledně látkových plenek. Používáme je skoro třičtvrtě roku a přes zimu, kdy jsem nucená je sušit v našem minibytě blízko radiátoru, mi strašně zhrubly. Je nějaký fígl, jak je vrátit (alespoň zčásti) do toho původního "fluffy" stavu? Dík předem za jakékoliv tipy. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já budu asi upřebalovaná brzy. Jsem myslela, že zdrhání s holou prdelí je zábava až běhajících dětí, a on to umí už plazivec a děsně ho to baví.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    EWICZZZKA: tak on se erik nepere, ale teď začal dost ječet a neumí se uklidnit jinak, než objetím, což se blbě dělá s posraným batoletem...
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    SINSEMILLA: Jasne, pekny svrchnaky na vonavym miminu, ktery se jeste necha v klidu prebalovat, to je potecha. Za rok a pul budu uprebalovana, ze to asi ani Sloni safari nezachrani. (No offence HC :)
    HC_
    HC_ --- ---
    SINSEMILLA: asi se mejch plen nechce zbavit :D
    HC_
    HC_ --- ---
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    EWICZZZKA: buď ráda, mě už čoveče nebaví ani dinosauři a puntíky, už jsem fakt upřebalovaná a to mí sravý dítě poslední dny nedá už ani jeden bobek ráno do nočníku...
    HC_
    HC_ --- ---
    radost vás tu číst, hned se z tý střevní chřipky začínám uzdravovat, paradoxně mi včera přišlo 6 objednávek :)
    no musím přiznat, že už mám jednu pomocnici na šití z rodiny, jinak by mě kleplo, také chystáme e-shop, můj sen je mít plenky např. v Bráně k dětem a tak, snad se to povede

mohla bych mít v záhlaví http://www.petitlulu.cz ?:)

LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    HC_: jsou fakt nádherný, já se taky musim držet ... mám toho po prvním dítěti až až, ale stejně :) a vybalila jsem teď i bamusový kalhotkový pleny Baby Lucy, co jsem měla právě už na synka a ty tvoje svrchňáky na ně pěkně padnou. Takže o to víc se musim držet, achjo :)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    HC_: nee, pomoooc, zabickoveeee!!! to je mor! ale ja si dala blbe predsevzeti, ze nekoupim na nove mimino nic, dokud nerozprodam aspon cast stare kolekce. a zatim se mi nedari:-) safra safra...
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    HC_: ja jsem se o tobe zminila pred bratrem a Frantiska ted k svatku od nej dostala Sloni safari. A jsou bozi, hned me to prebalovani bavi zase vic.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: tak ty "damaškové" jsou úplně nejlepší, tyhle vzory zbožňuju. Jenže na chlapečka se mi jaksi nehodí :)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    HC_: Ty s žlutými květy...!!!! Překrásné...
    HC_
    HC_ --- ---
    taková oda na hc_ díky holky
    mně se teď nejvíc líbí tyhle http://www.fler.cz/zbozi/svrchni-kalhotky-damasek-3621223
    a tyhle taky nejsou k zahození http://www.fler.cz/zbozi/svrchni-kalhotky-zlute-kvety-3637841?pos=2
    už se těším až budu šít z nových látek z kolekce Michaella Millera viz zde prvních 8 látek http://www.fler.cz/zbozi?ucat=227594

každopádně manžel mě furt nabádá, abych začla šít pleny pro seniory a už vymýšlí různé názvy plen pro seniory typu "zase pos*anej", "zase pochcanej""senilky apod":)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Nejlepší jsou ovšem se slony :D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CASTROL: vzorované pleny mě taky neberou, ale svrchňáky jo :-)

DALEEN: mně se od ní moc líbí dinosaurové a navíc jsou i super funkční.

IORETH: tak nějak.
    IORETH
    IORETH --- ---
    CASTROL: Nejde o děti, jde o rodiče :-). Miminu je fuk, do čeho koná, ale já si ráda zpříjemním otravnou činnost pohledem na estetiku :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    CASTROL: mě vyhovuje systém, kdy pleny jsou bílé (klasické čtverce) a přes ně mám barevné svrchňáčky.

Zrovna dneska jsem si vyzvedla na poště balíček od HC_ma musím říct, že svrchňáčky s autíčky jsou asi nejlepší:)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    HC_: já jsem tomu teda zdaleka tak nepodlehla. Spíš naopak nechápu, proč se ty plíny dělají tak vytuněný a s obrázkama. Vždyť do toho ty děti s prominutím ser.. a chč.... To je pro mě přijatelnější, když takovou věc dělají do normální plíny a nezasviňujou nějakou krásnou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam