• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TAPINA:
    ZABITULKA: považuju těch pět za minimum až optimum, mám asi patery nebo šestery, doporučované troje by podle mě nestačily.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZABITULKA: Vždycky mi jich stačilo maximálně 5, i když jich teď mám víc.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    a jeste jeden dotaz k tem svrchnakum - kolikatery svrchnaky cca mate? nebo jste uzili na minimimi?
    HC_
    HC_ --- ---
    DALEEN: určitě to bude v sortimentu, ale zatím se připravuje e-shop s hlavními výrobky jako bamb. kalhotky, vkládačky, separačky, svrchňáky, vložky do podprdy a až se něco prodá, vždy přidám nějaký nový výrobek
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Mám dotaz na HC_ a zeptám se veřejně, třebas by to někoho taky zajímalo.
    Nepřemýšlela jsi o rozšíření sortimentu o tašitičky na použité pleny nebo vlhčené ubrousky v různých velikostech? Z PUL látky, třebas na patentek.....že by ladily ke svrchňáčkům :)
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ZABITULKA: skládám na osminy (obdélník) - mám méně čůrající děti s obvykle tužší stolicí už od narození, takže stačí jedna plena a do ní vkládám nějaké savé jádro (vkládačky z bamb.froté,..), na staršího jsem pak kolem roku dávala už dvě+vkládačku
    Na to pak PUL svrchňáky - taky mám teď od HC_ a je to s nima radost, jak jsou vesele barevný, sedí a neprotékaj. Ale je fakt, že na čtvercovky sedí i spousta jiných, s prvním děckem jsem hodně používala BambinoMio, Baby Lucy, HaipaDaipa,.. spíš se to pak chce ptát konkrétně, když si nějaké vybereš. Je teď toho už hrozná spousta, jak na to tak koukám.
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    DALEEN: v podstate taky tak :)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    DALEEN: supr, diky! trochu jsem doufala, ze ty HC_ckove sedet budou, pze na ne mam zalusk:-) a na ty osminky mi to prijde i rychlejsi, to uz muzu mit nachystane od zehleni. s tim novorozeneckym skladem jsem se kdysi dost prala...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ZABITULKA: Dávám dvě poskládané na osminky, jen na noc dávám jednu na novorozenecký sklad a další dvě na osminky. Svrchňáčky mi na ně sedí Haipa Daipa a šité od HC_ (Petit Lulu)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    holky, co pouzivate klasicke ctvercovky, jak je davate na mimino? novorozenecky sklad nebo jen klasicky na obdelnik? a jake svrchnaky vam na to pasuji nejlepe? cekame druhe mimco a po zkusenostech s prvnim se mi uz nechce kupovat zadne superpleny, ale jen svrchnaky, ctvercu mam az az. (plus mam doma kapsovky fuzzi bunz, s kteryma jsem byla nadmiru spokojena, ale mam jich malo a az pro starsi mimco)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Já musím říct, že Bartoloměj má všechny pleny spíš jako struhadlo, ale nestěžuje si, holt na nich vyrostl, jetsli je chce přestat nosit, rozhodně má šanci. Ale zatím nic takového zjevně neplánuje.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    EWICZZZKA: mě se po octu začaly trhat
    NINGEN
    NINGEN --- ---
    Abych to specifikovala, myslím látkové bavlněné plenkové kalhotky, na které žehlení bohužel moc aplikovat nejde a peru s octem. Ten trochu pomáhá, ale ne mnoho. Zkusím to drhnutí a taky nepřesušovat, díky za rady :)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    NINGEN: plenky žehlím a myslím, že ten efekt je značný... :-)
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    NINGEN: no, ale zase bacha, na bambusové froté je ocet opravdu špatnej ... já na to prděla a prala bamusový vkládačky v octu spolu s bavlněnejma čtvrtcovýma, a ty vkládačky jsou teď dost "vypelichaný" ... ale teda trvalo to tak rok, rok a půl praní, vyprat je tak jednou, tak se jim asi nic nestane

jinak mám teď hodně tvrdou vodu a ocet na to nezabírá .. jedině je dost promnout před použitím, nebo občas přidat trochu aviváže, na nic jiného jsem nepřišla
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    NINGEN: a jak peres? mne na tvrde pradlo obecne, a tedy i na plinky, pomaha ocet misto avivaze.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    NINGEN: nevím o tom, někdo je vášnivě tře a drhne o sebe před aplikací na prdelku, aby nebyly tak hrubé. lepší samosebou je, když je nesušíš úplně do sucha (ale kdo má čas to na tom topení zkoumat, že jo). Já spoléhám na to, že se to teplem na prckovi za chvíli přizpůsobí a taky dávám separačku. žádné z mých dvou dětí si nestěžovalo, otlačené také byly minimálně
    NINGEN
    NINGEN --- ---
    Mám dotaz ohledně látkových plenek. Používáme je skoro třičtvrtě roku a přes zimu, kdy jsem nucená je sušit v našem minibytě blízko radiátoru, mi strašně zhrubly. Je nějaký fígl, jak je vrátit (alespoň zčásti) do toho původního "fluffy" stavu? Dík předem za jakékoliv tipy. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já budu asi upřebalovaná brzy. Jsem myslela, že zdrhání s holou prdelí je zábava až běhajících dětí, a on to umí už plazivec a děsně ho to baví.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    EWICZZZKA: tak on se erik nepere, ale teď začal dost ječet a neumí se uklidnit jinak, než objetím, což se blbě dělá s posraným batoletem...
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    SINSEMILLA: Jasne, pekny svrchnaky na vonavym miminu, ktery se jeste necha v klidu prebalovat, to je potecha. Za rok a pul budu uprebalovana, ze to asi ani Sloni safari nezachrani. (No offence HC :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam