YMLADRIS: tak ja osobne treba pouzivam zatim na 14denni mimco jednu ctvercovku sbalenou na obdelnik - jak se rika na osminy. na to dam jen papirovou separacku, kterou pak vyhodim rovnou do kose, kdyz je pokadena, kdyz pocurana, hodim vyprat - vydrzi 3-4 vyprani. (pisou, ze se muze splachovat, ale my tu meli ucpany odpad, tak to riskovat nehodlam). a na to svrchnaky HC_. naprosto chapu tve i
TRISSIE: zdeseni ze slozitosti, ja na prvni decko mela 7 ruznych typu plen, nez jsem prisla na to, co vyhovuje mne. a zbytek sel dal do sveta. proto jsem na zacatek ani nekupovala plinky nove, ale z druhe ruky. jinak pro chlapy je celkem jednoduche reseni kapsovych plen nebo all in one. ale ze zkusenosti s mym chlapem - at to ma suchy zip, s patentkam se moc nekamaradil, nevedel, na kolikaty patentek to zapnout, aby to neskrtilo a neprotekalo.
a super je, kdyz mate nekoho, kdo vam to fakt muze ukazat osobne, neco rict o vlastni zkusenosti, muzete si to osahat, pripadne vyzkouset na svoje decko. pze jinak souhlasim, ze tech typu je hafo a vyznat se v tom je pro laika dost obtizne.
a casove narocnejsi to mne osobne taky neprijde, pze teda nevim, jak vase deti, ale ja obe dve nechavam casto rpokopat nahe a mam pod nima prave ty ctvercove latkovky - reps to mam prehozene pres jejich prirozeni, aby "neofouklo!. tzn. beztak furt peru ctverce pocurane nebo pokadene:-)
KEYA: a s tim zehlenim - u nas doma se zehli jen vyjimecne, ted kvuli miminu jo. ale u syna jsem zehlila do 3 mesicu, ted hodlam vydrzet tak tech 6 nedel a pak to zkusit bez. za A ty moderni latkovky jsou stejne nezehlici a davaji se na nejcitlivejsi/nejnamahanejsi pokozku decka a nic se jim nedeje. navic jsem ted nekde cetla, ze pojem "sterilizace" zehlenim je vlastne blbost, bo to pak beztak skladujeme v nesterilnim prostredi, nez to na to decko dame. neco na tom bude:-)