• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    INANNA: Pres babylucy jdou jakekoliv svrchnacky, mne vyhovuji nejvice vlnene navlekaci. Ty vetsi babylucy budou lepsi pozdeji, ty S mi u male vydrzely do 7 kg myslim.
    MORPED
    MORPED --- ---
    INANNA: krom petitlulu sekoukni na latkovepleny.cz,maji tam jednoduche ctvercove pleny a nato svrchnacky, ktere nakupuju u petitlulu,bo je ma krasne. To je asi nejlevnejsi varianta,pakmuzesmit plenky vse v jednom,ale porizeni jedne takove plenky stoji asi 5 az 6 stovek.
    HC_
    HC_ --- ---
    INANNA: větší velikost svrchních i jednovelikostních by vadit neměla, ale musí mít zmenšovací druhy na výšku sedu, držet značky není třeba, ale třeba vybrat tu správnou značku, která neškrtí, neprotéká, a dobře těšní

mrkni na můj web je tam nějaký menší návod, závisí dost kolik do toho chceš dát, a jak moc chceš být pohodlná
    jestli jsi ochotná skládat čtvercovky, nebo chceš větší luxus a chceš kalhotkové plenky..no mrkni, pak klidně ráda zodpovím...univerzální návod není :)
    www.petitlulu.cz
    INANNA
    INANNA --- ---
    Vím, že když budu filtrovat - asi bych všechno našla, ale jako novopečená maminka na tohle nemám moc času. Byla byste se mnou některá trpělivá a doporučila mi, co si pořídit, když chci krom jednorázových plínek používat i látkové. Důležité je samozřejmě, aby byly funkční, ale cena hraje taky roli. Nebo nějakej web nezatížený na některou značu. Nebo klidně zatížený, pokud to bude dobrá značka:) - je toho tolik, že mi jde hlava kolem.

A jeden specifičtější dotaz, podědila jsem 2sx-s a 2 M-L bambusové baby lucy, k tomu jsou zřejmě potřeba svrchní kalhotky, musím se držet značky? A když mám teď miminko necelých 6 kilo proteče ta větší velikost?
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    HC_: ŽIRAFKY!!!! SLONÍCI!!! Vidět to Lenka, tak přestane čůrat do nočníku a u stromečků..... :-D
    HC_
    HC_ --- ---
    holky musím se pochlubit, myslím, že se povedly:) nové plenky
    jsou i na patentky, více na www.petitlulu.cz
    KEYA
    KEYA --- ---
    VERONIKA22: Ty nám zas naprosto nevyhovovaly - vždycky protekly (a to i přes den...) - používám jednorázovky jen na noc a dovolené a to fakt nešlo...
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    náhodou jsem našla
    Rady, tipy a doporučení k používání látkových plen
    http://prebalovani.cz/
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    BLANCHE1:
    QUAACA: tyjo holky a mohla bych vas v pondeli dopoledne objet, ze bych vyzkousela? staci urco jedna. posta, diky moc!
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    LAMIA: a já mám zas ty tesco baby essentials, všechny velikosti :) (praha)
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    LAMIA: A jakou velikost jednorazovek bys potrebovala? Mela bych dva druhy, vel.4, cili nejakych 7-14kg.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    LAMIA: je to toto http://www.mall.cz/plenky-bella/ prodávají to naprosto v každém velkém hypermarketu jsou drahé ale když je dají do letáku tak balík zlevňují o 200Kč.
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    VERONIKA22: já zas nedám dopustit na Tesco essentials, jednou za čas je na ně akce a vyjdou fakt dobře. vyhovovaly holce a kluk je s nima taky v pohodě.

LAMIA
    LAMIA --- ---
    QUAACA: trochu se bojim, ze kolem mne jsou same babylove holky, zkusim poprosit.ale stejne budu odkazana na to budou mit v baskicku
    ANNAWA: asi pripravim polovicni plan...zas by melo bejt pekne a ruzne se objevim u pracky
    VERONIKA22: eh to se prodava kde? nebo to je slang? pardon jsem fakt jednorazovkamanepolibena
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    QUAACA: třeba Háppy od belly jsou podle mě nejlepší a o žádném opruzení jsem ještě nikdy neslyšla.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LAMIA: já taky používám látkovky, ale na cestování ne, protože bych to prostě neměla kde prát a kde schnout - co kd\ž bude pršet a tak dále:
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    LAMIA: no a co vyzkoušet různé typy jednorázovek od kamarádek? po babylove se mi dítě taky oprudilo. no a pak vzít s sebou ty vyhovující.
    HC_
    HC_ --- ---
    LAMIA: stejně jako v poště, do minimální pleny se může dát cokoliv, co saje. jen ty savá jádra jsou vychytanější pro pohyblivější děti, protože je tam patentka na uchycení vkládačky vepředu
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    HC_: tyjo ty minimální pleny u tebe vypadaj parádně ... da se do ni taky dat prelozena ctvercovka jenom? ze bych jednu koupila a kombinovala?
    asi to tak vidim ... 3 svrchnacky rychloschnouci, 10 ctvercovek, separacky a asi tuhle minimal, i mi prijde dobra do vedra
    HC_
    HC_ --- ---
    LAMIA: asi bych vzala klasické čtverce, nejrychleji schnou a nebo pak jsou SIO pleny s nacvakávacím jádrem, ale to už by byla větší investice, a ty vkládačky zas tak rychle neschnou...ty čtverce mi přijdou jako nejlepší varianta, i to tak vídám u maminek, co jezdí třeba pod stan
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam