• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    PISTULE: taky mame velky kybl od nejake barvy. ted jeden slouzi i jako stolicka k umyvadlu, ktere mame pomerne vysoko:-)) multifunkcni, sikovna a levna vec to je.-)

HC_: osobne mam rada patentkove, na suchaci mi vadi, ze je hodne tuhy (jediny suchac, ktery mi vubec neva, ma grovia.) ale u nekterych patentek mam problem, ze mi nejdou zapnout, pripadne pak rozepnout. byt tebou, tak urcite zaradim do prodeje, sve priznivce si stopro najdou. ale dej si bacha pri vybru patentku, aby sly dobre zadelat/rozdelat.

REZZZY: ja od narozeni pouzivam od petitlulu a jsou supr.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    LIDA_12: Já jsem s nima maximálně spokojená. První jsem kupovala, když měl Radík tak tři měsíce a šest kilo. Teď má devět měsíců a devět kilo a pořád sedí. A navíc jsou krásné :)
    LIDA_12
    LIDA_12 --- ---
    DALEEN: Děkuju, to jsem chtěla slyšet, protože zrovna od Petit Lulu bych nějaké chtěla :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    LIDA_12: Já mám od Petit Lulu a sedí skvěle, jinak originál Haipa Daipa PUL svrchňáčky
    LIDA_12
    LIDA_12 --- ---
    Ahoj zkušenější látkařky, jaké svrchňáčky, kromě vlněných, doporučíte na Haipa Daipa Pastelky? Díky.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA: Upřímně - jsem hrozně vděčná za toto auditko....zavčasu jsem se zorientovala v látkování.... a měla jsem odvahu do toho jít (nepřipadala jsem si jako úplný exot)... :-D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA: tak, dovolená je dovolená, plus to místo v zavazadlech.
    REZZZY
    REZZZY --- ---
    Ahoj holky, jaké doporučujete svrchňáčky pro novorozence, trošku v tom tápu, díky moc za názory
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA: Taky látkuju výhradně....ve dne v noci....od začátku a mám to v plánu pořád... Jen na dovolené beru jednorázovky (tj. když jsme někde přes noc). Manžel snesl argumenty proč na dovolené ne (on byl dost proti)...a já jsem v zásadě souhlasila...Je fakt, že je to pohodlnější....i to zabere méně místa... Prostě jsem tu odvahu neměla....a mám to tak, že jednorázovky jsou super věc do nemocnice a na dovolenou a tak... Ale doma ráda látkuju...a je vidět, že Lenka to má raději...
    Takže můj obdiv každému, kdo to takhle v terénu dává....já si nějak neumím představit, jak to v umyvadle peru a pak suším...evidentně jsem pohodlná.... (ani oblečení nám neperu - bereme kolik budeme potřebovat)...Prostě mám dovolenou jako dovolenou....
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LAMIA:
    NIENNA: ja bezne pouzivam latkovky ve dne v noci, i na jednodenni vylety, ale na dovolene jsem tak odvazna nebyla, ackoli taky jsme byli na par dni v penzionu s latkovkami, co si pamatuju.
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    INANNA: Ja mam radeji suchy zip, je to rychlejsi, nejak mi nikdy patentky nesly zapnout:) mam imsevimse i petitlulu a oboji na suchac bezva.
    HC_
    HC_ --- ---
    tak díky asi budu muset na těch patentkových zapracovat:)
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    NIENNA: tak ja beru i jednorazovky, ale jedem na 3 tydny, tak mi to prijde peklo nepouzivat je. A chlap jel do brany k detem pro protismradlavou tasku, takze ja podporu mam i podporu proti smradu. Ted se uvidi kdo to bude mit v baglu.)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    LAMIA: Taky držím palce....takhle odvážná jsem nikdy nebyla....dost to zjednodušil manžel, který doslova řekl, že odmítá řešit posrané pleny na dovolené....
    IORETH
    IORETH --- ---
    LAMIA: držím palce :-)
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    IORETH: žlučáka vezu taky, tak uvidíme jestli se prokleju, že jedu s látkovkama nebo ne:)
    IORETH
    IORETH --- ---
    LAMIA: v mýdle s jelenem, to je vedle žlučového mýdla ultimátní prostředek i ve studené vodě.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_:
    TAPINA: ale sucháč pokročilé dítě rozepne, patentky ne - takže ačkoli sama ráda sucháče, patentky taky užijeme.
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    INANNA: ja mam velky kybl od primalexu. sezenes kdekoli a tesni paradne.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    RYBKA: aha a to asi nestihnu, jedem zitra rano,ale v baskicku by ho mohli mit.diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam