• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Prodavam nasi kompletni vybavu, tzn Charlie Banana, Baby Lucy, svrchnaky Grovie, Fuzzy Bunz, proste vsechno, co lze videt na tech mych videich, nez to roztridim, nafotim a hodim na MMB, tak kdybyste nekdo vedel, ze neco chcete, tak dejte vedet do posty. :-)
    KRKA
    KRKA --- ---
    TRISSIE: No ty jsou krásný :)) a jaky maji tváře!
    Hele a jsou cela ty, to neni mozny :D
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TRISSIE: Prarodice erikovi iniciativne davali pres jednorazovku, ktere meli jako zalozni, jeste svrchnacky, tak me to dost pobavilo.
    HC_
    HC_ --- ---
    ZEGA: já vím, nevím jen co dřív
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TRISSIE: já musím papírovky dávat B do školky a jemu padají všechny kalhoty nakoupený na velký zadek :-)
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    tak te prosím lulu, udělej je, nebo je nakoupim jinde !! :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jinak dneska jsem holkám na profi focení dávala pampersky, aby neměly tak velký zadky, a byla jsem z toho celá nervózní - furt jsem přemýšlela, jestli to neproteče, když na tom nejsou svrchňáčky :-))))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZEGA: nedělá, já jí to furt říkám, že by o ně byl zájem :-)
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    HC_: lulu vyrábíš i nepromokavý pytlíky na špinavý plíny na cestách? nejde mi tvůj web - nemůžu zjistit..
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    HC_: ok, dík, je fakt, že ty vkládačky co mám, jsou spíš takové novorozenecké...
    HC_
    HC_ --- ---
    GILLIATT: to se bohužel často u těchto kapsovek často stává, je tam prostě málo savé vrstvy, radím jen více dovycpat a častěji přebalovat
    HC_
    HC_ --- ---
    ROXXA: ne vážně, jsem výrobce petit lulu, určitě se rozhodněte podle sebe, myslím, že ani s jednou značkou neuděláte chybu
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    HC_: tak je to jasny, cena rozhodne.
    HC_
    HC_ --- ---
    ROXXA: no petitky jsou určitě savější, a taky levnější :)
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    ahoj, mám doma hromadu starších kapsovek Kawai baby a začaly nějak prosakovat. Je možný na takový plíny použít impregnaci nebo ta se dává jen na svrchňáčky?
    Jsou to tyhle:
    THIS WEEK SALE!! DayCare Package-24 OS Heavy Duty HD2 - Suede Cloth Inner - Kawaii Baby Diapers
    http://www.theluvyourbaby.com/...s-week-sale-daycare-package-24-os-heavy-duty-hd2-suede-cloth-inner/
    Ten vnitřní materiál je asi něco jako flís..
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    díky. Byly mi taky doporuceny plenky Anavy, ze rychle schnou a jsou hodne tenke coz jsou pro me priority a taky jsme je videlav realu, petitiky jen na obrazku, nicmene se mi ale libi vic, co do vzhledu, tak ted ktere by byly lepsi....nemuzu se rozhodnout.
    HC_
    HC_ --- ---
    ROXXA: ahoj novorozenecká PL není tak objemná jako klasická kalhotovka petit lulu, ale určitě rozdíl oproti jednorázovce tam je. já extendor ze začátku používala, ale pak jsem byla líná ho používat, nebo ho prostě nemohla najít, tak jsem jednodušše šáhla pro větší velikosti body. tyto plenky jsou hodně savé, střih testoval náš malý synoveček a byl spokojený i švagrová, dobré jsou tam ty dvě patentky na ochranu pupíčku. se schnutím počítej den dva, pokud nemáš sušičku.
    k novorozeneckým plenkám určitě doporučuji koupit nějaké separačky na vaječinu. buď od PL flísové a nebo ty viskozové/celulozove - ty se dají spláchnout do záchoda - ale zas oproti flísových jsou o něco hrubší a neudělají pocit sucha.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ROXXA: Tak extendor nebo větší oblečení budeš určitě potřebovat na jakékoliv látkové plenky. Výrobci oblečení počítají s tenoučkýma jednorázovkama.
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    Ahoj, mate nekdo zkusenosti s novorozencekyma plenkama petit lulu? Jake zkusenosti? Uvazuji, ze poridim tu novorozeneckou sadu. Sedí dobre? Jak moc jsou tluste? Potrebuji na body extendor ci o cislo vetsi obleceni na mimi? jak saji, jak schnou, zda se dobre perou atd.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    prosim nemate nekdo volnasek na vikendovou vystavu ForToys?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam