• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    HC_
    HC_ --- ---
    díky díky holky snad něco klapne, kdyžtak dám vědět
    REZZZY:
    REZZZY
    REZZZY --- ---
    HC_: kdyby nic zadara neklaplo, tak bych vedela o volnym prostoru, neni to detske centrum ale na seminare by se to dalo uzpusobit
    KEYA
    KEYA --- ---
    HC_: Zkus to i tady: http://mc-repik.webnode.cz/ třeba u nás taky bude zájem :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    A ještě mě napadlo tohle http://www.kckampa.eu/
    HC_
    HC_ --- ---
    díky holky
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    HC_
    HC_ --- ---
    RYBKA: díky za tip
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    HC_: Můžeš zkusit tohle http://www.nova-trojka.cz/ Přijdou mi tam vstřícní, s poplatkama nevím, jak to mají.
    HC_
    HC_ --- ---
    nevíte holky prosím o nějakém mateřském centru v Praze (či jiném baby friendly prostoru), kde bychom mohly dělat semináře o látkových plenách - ideálně zadarmo, či malý poplatek..díky moc za jakýkoliv tip
    HC_
    HC_ --- ---
    DALEEN: jak píšeš, prostě takové minisvrchní, kde měníš jen vnitřní savou vrstvu
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: Takže bych je mohla použít míst tréninkových kalhotek, při učení na nočník....To se mi začíná líbít. Funguje to tak, že mám minimální plenu jako svrchňáčky a dávám tam čtvercovku? Nebo to při počůrání peru celé?
    HC_
    HC_ --- ---
    minimální pleny jsou na bezplenkovou metodu, nebo pak na učení na nočník, vydrží tak jedno čůrání - rychle se s nimi manïpuluje. ideální na doma, určitě ne na ven, nebo na noc...dají se do nich dávat jen čtvercovky. Když byl Vojta malej (3m), ušetřilo mi to plno plen
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    SEBIEN: Mně kadí uprostřed. Tak to dělám tak, že napřed dostane předkrm - cca 6-8min., pak rychle na nočník (naštěstí je šikula a drží dokud ji neposadím), a po přebalení dokrmíme a to už je v suchém a čistém a vydrží u prsu třeba čtvrt hodiny a pak spokojeně odpadne. Když se zadaří, tak je to ideální. Jen teda v noci je to opruz...
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ZABITULKA: ad BKM: presne, taky mi kadi pri probouzeni v noci, tak to fakt nedavam, jednu dobu pravidelne kadila tesne po kojeni - od chvile, kdy jsem si ke kojeni poctive brala kyblik a mela ji jen v pline, tak s tim prestala, resp. kadi o neco pozdeji a ponekud nepredvidatelne, tak jsem to ted ponekud zabalila a ani se nesnazim :-\
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    BADIANE: jo, kdyz to neni odepinaci ta vse v jednom, jo? jsem se s takovou asi zatim uplne nesetkala, proto se ptam. pze kde odepinaci jadro je, tak se prat ten vrch nemusi porad (pop-in, grovia - z toho, co jsem ja vyzkousela) jinak kapsovky jo, no. to je na nich blby. jinak mi tens ystem u syna vyhovoval hafo, s nim jsem jela jedine na kapsovkach na noc. u dcery i nevyhovuje vubec, tam jedu na ctverci, bambus nebo frote vkladacce a separacce.

jinak ty minimalni znam zatim jen z obrazku a jejich vyhoda by mela byt v tom, ze se daji oblect jako kalhotky, nemusis tudiz u otacejiciho se ditete strefovat protikus suchace nebo patentku poslepu. a ano, chci ji pouzivat rpevazne k ditku tolik neoblecenemu - saticky a minimalni plena.i an trenink na nocnik by to mohlo byt jednodussi diky tomu rychlejsimu systemu sundavani. no, uz se musim jen rozhodnout kolik, ale objednam, vyzkousim a poreferuju.

jinak drzim pesti s BKM, u syna se nam taky darilo kakani (curani ne) vychytat od miminka a od nejakeho pul roku jsem nevedea, co je to pokadena plina. s dcerou to moc nejde, navic se mi dost casto pokadi tesne po spani a jsem z toho ted krapet zoufala, nejak nejsem zvykla utirat rozmatlany bobky z 10 mesicniho zadku:-))) takze at se dari!!!
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    minimální pleny mě taky zajímaj. V čem je výhoda, když dítě stejně obleču, takže musim svlíkat?
    BADIANE
    BADIANE --- ---
    ZABITULKA: myslim tim bud kapsovky nebo proste komplet vse integrovane v jednom kusu (saci jadro, vnitrni vrstva, i vnejsi ochranna izolacni).

Aha a jak ty minimalni pleny vydrzi? Nedari se mi proklikat k info o nich, asi to na tabletu nefunguje...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Musím říct, že mě velký zadek u dítěte nevadi. Dokonce jsem za něj byla ráda. Měl docela velké problémy s kyčlema a díky Libštátským na osminky (dvě na sobě) jsem už nemusela tak moc balit na široko. Úplně v pohodě se v nich naučil přetáčet i lézt. Je tedy fakt, že jakmile se začal víc pohybovat nasadila jsem Pastelky, ale ne kvůli velkému zadku, ale kvůli tomu, že neprotékají a nemusela jsem prát troje svrchňáčky za den. Jediný problém velkého zadku je oblečení. Ne každý výrobce s tím počítá, takže něco mu bylo prostě úzké.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam