SUCUBIS: já mám odzkoušené jen čtverce (nefungovalo) a kalhotkové (spokojenost), takže nejsem schopná až tak porovnávat, ale jedno pravidlo je univerzálnía: čím víc se do plenky vejde tekutiny (aka, čím dýl vydrží, než proteče), tím dýl pak taky bude schnout.
Kalhotkové systémy (ať už klasické, nebo SIO - to jsou svrchňáčky, do kterých přímo nacvakneš tu vkládací plenu) mají tu výhodu, že manipulace s nimi je velmi jednoduchá. Během minuty to vysvětlíš chlapovi, babičce nebo hlídací slečně - pokud umí nandat pampersku, zvládne tohle taky. Narozdíl od novorozeneckého skladu na čtvercích :-)
Mně přišlo, že vkládačky schnou stejně dlouho, jako kalhotkové plenky (když jsem sušila na sušáku), takže nevím, jak dalece se ušetří čas na sušení při použití SIO - třeba tu má někdo víc zkušeností. Kalhotkovky udrží vevnitř všechno, PL je má dobře řešené, protečou mi akorát, když maj holky fakt hodně drsný průjem. U těch SIO nevím, jak je to s miminčí kašovitou stolicí - jestli není furt zamazaná ta vnější vrstva a nemusí se pořád prát.