• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    MORPED
    MORPED --- ---
    PISTULE: je promin,jest ezkus jednou naimpregnovat,jinak hodne doporucuji nocni plenky od petitlulu nebo majab.
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    SUCUBIS: jo takhle snapku?! ja myslela, ze myslis snap plenky - all in one :) to je teda dobry napad, sponku taky mam, zkusim :) diky!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    PISTULE: budete muset v noci prebalovat, doporucuju nez pujdete spat vy, tak proste prebalit, delaji to i jednorazovky, to nemejte strach, snapi spoknu jsem videla prodavat za 25,-
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    MORPED: no, prave jak jsem psala, proto jsem zacala s vlnackama. ale ona cura proste tak hodne, ze i pres x vrstev to na dnesek proteklo pres cerstve naimpregnovane vlnacky..
    MORPED
    MORPED --- ---
    PISTULE: co koupit vlnacky,ty si prece nemoze vysleknout?!
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    SUCUBIS: diky, sice mne trochu odrazuji velke porizovaci naklady, ktrere souviseji s dlouhou dobou schnuti... uvidime. jednu tu mam, tak vyzkousim.

jeste mne ted napadlo pres puvodni variantu - maxi plena, vkladacka, svrchnaky na suchac dat treba nejaky obycejny vetsi kalhotky. nezkousel jste nekdo?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    PISTULE: sice nemame latkovky, ale syn me bez problemu slikne overalek (patentky) a pak u plenku (suchac) - doporucila bych teda tu snapku, prej je batoletivzdorna, predchozi dva tipy jsou pro dite hracka :)
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    prosim vas, jak to delate v noci? potrebuju poradit, povzbudit, ze nejak to pujde :)
    dcera (15 m) hodne pije - zhruba 1,5 l denne a hodne pije i v noci a proto taky dost cura. dlouho na to fungovala nocni maxi plena (pl) a svrchnaky na suchace (pl). nedavno jsme vsak zrusili spaci pytel, protoze je tu fakt teplo a ona se v noci slika, sundava svrchnaky apod. resila jsem to maxi nocni plenou, trivrstva vkladacka a vlnaky. ale i hned po impregnaci to protece. je teda pravda, ze ona jde spat kolem 7-8 a vstava vetsinou kolem 9. v noci neprebaluju, spi se.
    pomuzou na svlikaci deti svrchnaky na patentky? ona spi v overalu, ktery je taky na patentky, a ten si proste rozepne...
    nechce se mi kupovat dalsi svrchnaky, kdyz to tento problem nevyresi. na druhou stranu skoro kazdy den prevlikat postel mne taky nebavi...
    diky!
    BARBARA0709
    BARBARA0709 --- ---
    Nemáte niekto doma zbytočnú SIO od Petit Lulu na predaj alebo výmenu za úplne novú (ešte v originálním obale) Mio Solo od Bambino Mio (PC 490 Kč)? Chcela by som ju vyzkúšať, mám obříka (10 mesiacov/10 kg) a vačšina svrchňákov, s kterými mám skúsenosti, ju buď otláčajú (Anavy, Bambinex, Thirsties) alebo sú jej malé (Grovia). Vďaka za ponuky do zpráv.
    HC_
    HC_ --- ---
    dovolím si malý spam:)

Sleva se vztahuje i na sady
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    SUCUBIS: Koukám na to - jsou to kapsové pleny, takže prát se musí IMHO pokaždé celá plína (svrchňáky mají v sobě kapsu, do které se strčí savé jádro. Při použití se znečistí se i vnitřní vrstva svrchňáků, která je údajně bambuso-uhlíková, takže to bude nasákavý a třeba vyměnit i po čůrání). Gumičku na zádech to sice má, ale nevidím žádnou informaci o materiálu svrchňáků. Dost se bojím, že to budou nějaké igelitově šustivé potvory, kde se ta nepromokavá vrstva po pár praních poláme... taky bych do toho nešla.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    SUCUBIS: meni se to vnitrni jadro(pokud dite tu plenu neprokadi i se svrchnakama), ale jsou to nejaky no name, cili ja bych do toho nesla, vzdy, kdyz jsem si neco takovyho koupila, tak sem to pak stejne prodala, nebylo to tak savy a celej ten system nebyl uplne oka, hlavne ty svrchnaky nebudou tak vychytany jako treba drazsi plenky (budou tlacit gumicky na nohou, nebudou mit natahovani na zadickach, aby sly i na silnejsi dite, budou se rychle sepirat, o vkladacce se ani nebavim)...
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    SUCUBIS: jsem zapomela dat odkaz :)
    Textilní plenky a plenkové kalhotky v hravých barvách | Slevomat.cz
    http://www.slevomat.cz/...ewsletter_tag&utm_campaign=newsletter_tag_2014_04_24&hash=90a2cfac4589cba3
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ja v tom porad plavu - tohle me prijde jako docela slusna nabidka na novy plenky, ale zas nevim - musim k tomu pak jeste porizovat svrchnaky, nebo se jen mneni to vnitrni jadro ? jako plenka se pocita ten pocet kalhotek nebo ten pocet vkladacich plen ?
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    GLOBALISTA: Jojo, já se znovu rozhoupala v 17 měsících dítěte :) U nás na zabavení batolete nejvíc funguje dát do ruky svrchňáky - zvláště oblíbený je vzor slonů a opiček :)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Tak se vám musím pochlubit, že jsem konečně zase zabalila své desetiměsíční miminko do látkovek. Chvíli jsem látkovala v létě (mám sedm kalhotovek od PL) ale Matouš trpěl na prdíky (až donedávna) a vývojově byl hraniční a tak jsem měla lepší pocit, když měl nožičky volně v jednorázovkách. Takže plenky ležely přes půl roku v šuplíku a já už látkování pomalu ale jistě vzdala.
    Teprve včera mě napadlo, že bych je mohla zase vyzkoušet, jediné čeho jsem se bála bylo, jak mi vydrží dítě, když mám zase občas velké problémy obléct mu jen tu jednorázovku, jak se kroutí. To bylo nakonec úplně v pohodě, zafungovala peroucí pračka :)
    Takže tímto zdravím Petit lulu a chci dát vědět těm váhavějším, že začít se dá vždycky.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Jakej sklad se hodí po novorozeneckym, pls?
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    THERY: popoliny celulozove mi vyhovuji mnohem vic.
    THERY
    THERY --- ---
    ZABITULKA: A z jakého důvodu je nepoužíváš?
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    THERY: jo,klidne ti je poslu zdarma.mam je tu jeste po prvnim diteti a ani s druhym je nepouzivam. posli mi do posty adresu,nabidku myslim vazne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam