• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    PISTULE: kamarádka to řešila patentkama. Spící jí nepřebalíš? Třeba se počůrá hned večer a pak až ráno, tak by to šlo než půjdeš spát ty a neštvala by jí ta mokrá plínka v noci.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    PISTULE: Jo, to může být taky pravda. :) Jinak patentky na haipa daipa PUL svrchňácích jdou rozepnout výrazně hůř, než na overalu například. Ale úplně bych si nebyla jistá, že odolají urputným snahám. S jinými svrchňáky na patentky zkušenost nemám.
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    THURINGWETHIL: uz jsem si nasla kalhotky a to bude prvni, co zkusim. myslim vsak, ze ji proste bavi ty suchy zipy. rozlepuje to ted porad. vlastne zipy celkove ji bavi :)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    PISTULE: řekla bych, že by obyč kalhotky navrch mohly fungovat. Otázkou je, jestli si tu plínku nesundavá, protože je jí nepříjemné být v mokru. nepodceňovala bych to a raději zkusila v noci přebalit.
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    RYBKA: vyzkousim postupne uplne vse a poreferuju :)

diky holky!
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    PISTULE: Ty obyč kalhotky by možná mohly pomoct. Zkus to, kdyby to nefungovalo, schováš je na pozdější bezplenkovou dobu :-)
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    MORPED: v pohode :) jo, petit lulu nocni maxi mam, bylo to celou dobu ok, az kdyz se zacala rozepinat... a je teda fakt, ze ted pije jeste vic

ANNNA: zkusim, myslim, ze by ji to nemuselo lakat...

a ty obyc spodni kalhotky pres pul svrchnaky jste nikdo nezkousel? asi je to blbost no...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    PISTULE: Co dát overal zapínáním dozadu? I když mezi nožkama to asi bude pořád dosažitelné...
    MORPED
    MORPED --- ---
    PISTULE: je promin,jest ezkus jednou naimpregnovat,jinak hodne doporucuji nocni plenky od petitlulu nebo majab.
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    SUCUBIS: jo takhle snapku?! ja myslela, ze myslis snap plenky - all in one :) to je teda dobry napad, sponku taky mam, zkusim :) diky!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    PISTULE: budete muset v noci prebalovat, doporucuju nez pujdete spat vy, tak proste prebalit, delaji to i jednorazovky, to nemejte strach, snapi spoknu jsem videla prodavat za 25,-
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    MORPED: no, prave jak jsem psala, proto jsem zacala s vlnackama. ale ona cura proste tak hodne, ze i pres x vrstev to na dnesek proteklo pres cerstve naimpregnovane vlnacky..
    MORPED
    MORPED --- ---
    PISTULE: co koupit vlnacky,ty si prece nemoze vysleknout?!
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    SUCUBIS: diky, sice mne trochu odrazuji velke porizovaci naklady, ktrere souviseji s dlouhou dobou schnuti... uvidime. jednu tu mam, tak vyzkousim.

jeste mne ted napadlo pres puvodni variantu - maxi plena, vkladacka, svrchnaky na suchac dat treba nejaky obycejny vetsi kalhotky. nezkousel jste nekdo?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    PISTULE: sice nemame latkovky, ale syn me bez problemu slikne overalek (patentky) a pak u plenku (suchac) - doporucila bych teda tu snapku, prej je batoletivzdorna, predchozi dva tipy jsou pro dite hracka :)
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    prosim vas, jak to delate v noci? potrebuju poradit, povzbudit, ze nejak to pujde :)
    dcera (15 m) hodne pije - zhruba 1,5 l denne a hodne pije i v noci a proto taky dost cura. dlouho na to fungovala nocni maxi plena (pl) a svrchnaky na suchace (pl). nedavno jsme vsak zrusili spaci pytel, protoze je tu fakt teplo a ona se v noci slika, sundava svrchnaky apod. resila jsem to maxi nocni plenou, trivrstva vkladacka a vlnaky. ale i hned po impregnaci to protece. je teda pravda, ze ona jde spat kolem 7-8 a vstava vetsinou kolem 9. v noci neprebaluju, spi se.
    pomuzou na svlikaci deti svrchnaky na patentky? ona spi v overalu, ktery je taky na patentky, a ten si proste rozepne...
    nechce se mi kupovat dalsi svrchnaky, kdyz to tento problem nevyresi. na druhou stranu skoro kazdy den prevlikat postel mne taky nebavi...
    diky!
    BARBARA0709
    BARBARA0709 --- ---
    Nemáte niekto doma zbytočnú SIO od Petit Lulu na predaj alebo výmenu za úplne novú (ešte v originálním obale) Mio Solo od Bambino Mio (PC 490 Kč)? Chcela by som ju vyzkúšať, mám obříka (10 mesiacov/10 kg) a vačšina svrchňákov, s kterými mám skúsenosti, ju buď otláčajú (Anavy, Bambinex, Thirsties) alebo sú jej malé (Grovia). Vďaka za ponuky do zpráv.
    HC_
    HC_ --- ---
    dovolím si malý spam:)

Sleva se vztahuje i na sady
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    SUCUBIS: Koukám na to - jsou to kapsové pleny, takže prát se musí IMHO pokaždé celá plína (svrchňáky mají v sobě kapsu, do které se strčí savé jádro. Při použití se znečistí se i vnitřní vrstva svrchňáků, která je údajně bambuso-uhlíková, takže to bude nasákavý a třeba vyměnit i po čůrání). Gumičku na zádech to sice má, ale nevidím žádnou informaci o materiálu svrchňáků. Dost se bojím, že to budou nějaké igelitově šustivé potvory, kde se ta nepromokavá vrstva po pár praních poláme... taky bych do toho nešla.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    SUCUBIS: meni se to vnitrni jadro(pokud dite tu plenu neprokadi i se svrchnakama), ale jsou to nejaky no name, cili ja bych do toho nesla, vzdy, kdyz jsem si neco takovyho koupila, tak sem to pak stejne prodala, nebylo to tak savy a celej ten system nebyl uplne oka, hlavne ty svrchnaky nebudou tak vychytany jako treba drazsi plenky (budou tlacit gumicky na nohou, nebudou mit natahovani na zadickach, aby sly i na silnejsi dite, budou se rychle sepirat, o vkladacce se ani nebavim)...
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    SUCUBIS: jsem zapomela dat odkaz :)
    Textilní plenky a plenkové kalhotky v hravých barvách | Slevomat.cz
    http://www.slevomat.cz/...ewsletter_tag&utm_campaign=newsletter_tag_2014_04_24&hash=90a2cfac4589cba3
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ja v tom porad plavu - tohle me prijde jako docela slusna nabidka na novy plenky, ale zas nevim - musim k tomu pak jeste porizovat svrchnaky, nebo se jen mneni to vnitrni jadro ? jako plenka se pocita ten pocet kalhotek nebo ten pocet vkladacich plen ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam