• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    TABBY: já tomu vůbec nerozumím. Svobodní maj v programu něco o plenkách?
    TABBY
    TABBY --- ---
    GIMEL: Ona to neni matka (deti nema). Jenom prudi. (Osobne si myslim, ze touto svoji aktivitou Svobodnym moc velkou sluzbu neudelala ;)
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    TABBY: hehe, tahle fotka obletěla celý fejsbuk.
    Tak já taky nechci, aby moje dítě mělo odřený zadek od látkovek. Někdo by měl této matce vysvětlit, že od toho jsou například flísové nebo celulózové vkládačky, či rovnou kalhotkové plenky z jemných materiálů, které zadeček nepoškrábou :)))
    TABBY
    TABBY --- ---
    Neuveritelne tohle...
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    tak me napadlo priserce poridit na dopoledni spani latkovku, aby kdyz spinka dele jak 2h nemel pocuranou postylku - jakou by jste doporucily ? ma 2roky a cca 12kg ?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MONIA: taky jsem v roce a půl přešla na papír, syn se budil a já přebalovala tak v půlce noci a nějak mi to nešlo se v noci probírat, když nebyl miminko...
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    PISTULE: jsem ráda, že haipa daipa svrchňáky to vydržely. Náš syn si je dokázal sundat (ale až mnohem později, než jakékoli jiné nebo třeba papírovku) taky, ale myslím, že až tak kolem dvou let. :)
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    tak haipa daipa svrchnacky to vydrzely a roza byla pekne sucha - myslim teda nad nima samozrejme :) nedavno mi je prinesla kamaradka po svych detech a ja na ne uplne zapomnela, jeste ze jste mi je vcera pripomnely :)
    chtela jsem zkouset i ty spodni kalhotky pres normalni se suchacema, ale nenasla jsem doma vhodnou velikost, bud ji plandaly, nebo byly malinke. jeste vyzkousim casem.
    MONIA
    MONIA --- ---
    Presne v tomhle obdobi jsem v noci presla na papirove,nas mlady pil opravdu hodne a nenasla jsem latkovou abz tu udrzela celou noc .
    HC_
    HC_ --- ---
    no nám Vojta rozepne i patentky, ale jakmile mu dám pyžámko, nebo overal tak toho teda nechá (aspoň do rána):)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    PISTULE: Tak držím palce .-)
    Já v noci přebaluju nenápadně v posteli.
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    KOTENCE: spici ji fakt neprebalim. po vyndani z postylky zacina zabava. zatim jsem nezeznamenala zadne naznaky, ze by ji mokra plena stvala.
    nasla jsem tu jedny haipa daipa svrchnaky na patentky, tak uvidime, co prinese rano
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    PISTULE: kamarádka to řešila patentkama. Spící jí nepřebalíš? Třeba se počůrá hned večer a pak až ráno, tak by to šlo než půjdeš spát ty a neštvala by jí ta mokrá plínka v noci.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    PISTULE: Jo, to může být taky pravda. :) Jinak patentky na haipa daipa PUL svrchňácích jdou rozepnout výrazně hůř, než na overalu například. Ale úplně bych si nebyla jistá, že odolají urputným snahám. S jinými svrchňáky na patentky zkušenost nemám.
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    THURINGWETHIL: uz jsem si nasla kalhotky a to bude prvni, co zkusim. myslim vsak, ze ji proste bavi ty suchy zipy. rozlepuje to ted porad. vlastne zipy celkove ji bavi :)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    PISTULE: řekla bych, že by obyč kalhotky navrch mohly fungovat. Otázkou je, jestli si tu plínku nesundavá, protože je jí nepříjemné být v mokru. nepodceňovala bych to a raději zkusila v noci přebalit.
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    RYBKA: vyzkousim postupne uplne vse a poreferuju :)

diky holky!
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    PISTULE: Ty obyč kalhotky by možná mohly pomoct. Zkus to, kdyby to nefungovalo, schováš je na pozdější bezplenkovou dobu :-)
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    MORPED: v pohode :) jo, petit lulu nocni maxi mam, bylo to celou dobu ok, az kdyz se zacala rozepinat... a je teda fakt, ze ted pije jeste vic

ANNNA: zkusim, myslim, ze by ji to nemuselo lakat...

a ty obyc spodni kalhotky pres pul svrchnaky jste nikdo nezkousel? asi je to blbost no...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    PISTULE: Co dát overal zapínáním dozadu? I když mezi nožkama to asi bude pořád dosažitelné...
    MORPED
    MORPED --- ---
    PISTULE: je promin,jest ezkus jednou naimpregnovat,jinak hodne doporucuji nocni plenky od petitlulu nebo majab.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam