• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    ja treba pouzivam ty jednovelikostni svrchnaky od petit lulu od zacatku a to maji holky ted v mesici neco malo pres 3 kila, jako jsou trosku vetsi,ale dobre jim sednou okolo nozicek a narozdil od jinych mi zatim jeste neprotekly... treba xs bambinomio na novosklad s vkladackou proste nenarvu....
    MEUZNIC
    MEUZNIC --- ---
    HYSTERIA: Já začala SIO od Petit Lulu dávat až nedávno, když se mi holčička blížila k pěti kilům.
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    HYSTERIA: jj ty vetsi Petit lulu se ti neztratej:), i kdyby jsi mela v sestinedeli pouzivat papirovky a na latku prejit az po case, co se zabehnete..Ja zacala s malym latkovat cca 9. den po porodu. Musela jsem nejdriv nastudovat novosklad, ale tim, ze papirovky pomalu ubyvaly, hodila jsem obavy za hlavu a slo se na vec:)))
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Koupila jsem na začátek dvoje PUL novorozenecký a dvoje normální a prostě se v prvních dnech uvidí, jak to půjde a podle toho dokoupím další, pár dnů s jednorázovkama vždycky zvládnu...
    jsem na to zvědavá:)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    MIKEYLA: počitám s tím, díky :)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    HYSTERIA: ja jsem porizovala par kalhotkovek vel. xs-s.. a urcite to bylo prijemny. Jela jsem je na pul se ctvercema.., ty uz tak velky nebyly..Narvat ho hned do HP pastelky fakt neslo, za to ted patrej mezi nase oblibeny a uvazuju, ze nejaky dokoupim:). Ale musis pocitat s tim, ze ty vylozene maly mas fakt na par mesicu.., svrchnaky xs-s (Bamboolik) uz neoblecem dobry mesic (akt.4,5)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Díky za info holky :) Máme od petitlulu a když jsem porovnávala veliksot kalhotek oproti oblečkům, přišlo mi to monstrózní :) Tak možná pár těch menších ještě doobjednám :)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    HYSTERIA: ja jsem taky pouzivala svrchnaky novorozenecke, Bertik se narodil 3370g a ted ve dvou mesicich ma neco k sesti kilum a furt mu jsou ty normalni zmensene velke nebo asi by mu byly, ale ty novorozenecky jsou lepsi a teda o cislo obleceni rozhodne pouzivam, ale nevim jestli kvuli plence nebo kvuli velkemu diteti :))
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ANNNA: Jednovelikostní, jsem měla jen Pastelky a ani ty mi nepřišly obrovské. Ale je fakt že občas jsem nějaké body nezpala, ale na to fungovalo prodlužovátko zapínání.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    DALEEN: Čtvercovky jsou skladnější, než jednovelikostní plíny... Když jsem balila do vícevrstevných narovno, tak to většinou taky bylo OK... Ale ono to je asi i o proporcích - myslím (podle toho, jak padne všechno oblečení), že moje děti mají relativně dlouhej trup, tak to zvětšení plínou je asi víc cejtit...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    tohle mě překvapuje. Látkové pleny jsem používala od čtvrtého týdne dítěte. Klasické čtvercovky a nikdy mi ta plena nepřišla divně velká a nikdy jsem nemusela používat o číslo až dvě větší oblečení. A to jsem pak musela dávat i široké balení kvůli kyčlím :)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HYSTERIA: Měla jsem novorozence 3,5 kg a "normální" jednovelikostní plína na ní byla obrovská (Anavy AIO docela šly, ale PetitLulu SIO ani náhodou)... Asi to je spíš o pocitu, ale i teď, když má 5 kg, mi přijdou ještě lepší novorozenecký plíny...

Ono i v jednovelikostní na novorozence oblečeš jenom o 2 čísla větší oblečení, ve kterym pak plave horní půlka těla... Je to jenom estetická záležitost, ale mě to vadilo.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Dotaz - používali jste pro novorozence ty novorozenecké plenky, nebo se to dalo zvládnout i s "normálníma"?

přemýšlím, jeslti ještě nepořídit pár mini :/
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    cest ve spolek:D se tetim ditem jsem zacla koncne latkovat:DDDD .no jsem zacatecnik teprve BM s vv :D
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MIKEYLA: My ho pouzivali se synem celou dobu nez se odplenkoval, coz bylo kolem 2,5 let
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    MIKEYLA: Řekla bych, že dokud se do něj dítě vleze ;) Švagrová tak balila i rok a půl starý dítě...

JOLA: Jen na čůrání bych dala s klidem plínu narovno...
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    JOLA: k téhle otázce mě rovnou taky napadl dotaz? Do kdy se používá novorozenecký sklad? Odhadem? Díky:))
    JOLA
    JOLA --- ---
    Ahoj, mám dva dotazy:

- od kdy byste používaly sklad na draka nebo vícevrstvý sklad pro kluky? Jedeme BKM, takže jde spíš jenom o čůrání. Teď mu byli 3 měsíce.

- jak řešíte noční plenu? zkoušela jsem i jednorázovou papírovku, ale žádný rozdíl v délce spaní oproti látkovce se neprojevil. Řekla bych, že mu to je trochu jedno. nějaký tipy?

díky!
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ROXXA: Zkoušela jsi sůl na skvrny (z DM)? Na banán nemám vyzkoušené, ale na různé jiné jídlo fleky mi to docela funguje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam