• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    HC_: koukala jsem na minimální plenu a chtěla jsem ji svému mláďátku pořídit, ale má už 11 kg, tak to jí bude za chvilku malé, jestli vůbec by jí byla - svrchňáky bamboolik mají být taky údajně do 15 kg a už zapínám na poslední patentku jinak ji škrtí (má se zapínat na 3). Co dát dítěti na BKM když tohle už nestačí?
    HC_
    HC_ --- ---
    Od dnešní půlnoci Akce na www.petitlulu.cz :)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    MONIA: Je to dobrý, zelený vovce nejsou skladem. Uf :)

A u nás se látkujou i panenky! Novosklad z IKEA žínky ;)

MONIA
    MONIA --- ---
    ANNNA: z toho si nic nedelej,me berou zase medvedi :) fakt me mrzi,ze mam plenkovou vybavu postarsi. (To jeste Petit L nebyly) jinak bych to brala vse :)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HC_: Ale co mi to děláš. Já furt že plen už je dost, SIO jsou skvělý... ale ty ovečky asi musím mít :)
    HC_
    HC_ --- ---
    MEUZNIC: díky, doufám, že s té chvály nezpychnu:)
    MEUZNIC
    MEUZNIC --- ---
    Chtěla bych veřejně pochválit Petit Lulu SIO plenky. Došly mi papírovky a já byla s velkýma obavama nucena vyzkoušet Petit Lulu i na noc. A chválím, chválím, chválím...malá se ráno vzbudila spokojená a SUCHÁ:)
    HC_
    HC_ --- ---
    MONIA: děkuji, to jsem ráda

malý spam:)
    MONIA
    MONIA --- ---
    Jak jsem slibila HC,tak pisi,ze jeji kalhotkova plena sedi do svrchnaku Pop In. Timto dekuji za konzultaci v poste a radim se mezi dalsi spokojene uzivatelky:-)
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Účast na semináři Moderní pleny pod lupou Plzeň 13. 8. od 17:00

Zaplatila jsem si účast na semináři Moderní pleny pod lupou ve Studiu Lammas v Plzni 13. srpna od 17:00. Více zde: http://www.studiolammas.cz/tehotne/moderni-pleny-pod-lupou/ . Bohužel se semináře nakonec nezúčastním, ale mohu přenechat svojí registraci a to za 70 Kč. Původně jsem platila 120 Kč, teď (týden před seminářem) by to bylo už za 160 Kč.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    PetitLulu svrchňáky jsou tak krásné, že jsem právě musela převlíknout batoleti plínu z estetických důvodů! Sloníky měla celé ráno, protože vzorně chodila na nočník, takže na spaní si vyžádala opičky. Nejen, že si převlíká šaty a trika, ona už chce převlíkat i plínu!!!
    HC_
    HC_ --- ---
    to mě těší holky, že jste tak spokojené, a že to co dělám má smysl a daří se:)
    jinak jsme se přestěhovali do jablonce nad nisou, kde chystáme showroom s možností nákupu
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    za me taky petit lulu spokojenost velika uz pred nejakou dobou na prvni dceri (cca kolem dvou let, 15 kg sio system a neprotekly) a ted na synovi (v podstate od narozeni novorozenecke, ve dvou mesicich zatim stale novorozenecke, sio system, 5,7 kg) proste neprotecou, muzu se na ne spolehnout, coz je super, na chalupe jsem pouzivala papirovky, protoze jsem se nejak zdrahala latkovek, ac tam mam pracku, ale kdyz sem videla, jak papirovky mizi a mizi, tak jsem minule latkovala i na chalupe a uplne super, i bez susicky (ale samozrejme se slunickem a teplem) to slo super:) svrchnaky protecou pouze tehdy, pokud je spatne nebo trochu krive zapnu, coz se mi stalo asi zatim dvakrat :)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    HC_: nebudou slevy i na svrchnaky nebo sio system?:)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    HC_: jj, ja jsem spokojena moc:), jsme u vas na veletrhu pokoupili 3 kalhotkove plenky ve sleve a dneska patrej k nasim nej:)).
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HC_: se taky stalo žejo :)
    HC_
    HC_ --- ---
    HYSTERIA: nojono, na někoho to holt vyjít musí, o to víc je důvod objednat znovu :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HC_: Já mám prosím malou reklamaci. Ve chvili, kdy objednám, tak začnou slevy, to mě vždycky stršně dožere :D
    HC_
    HC_ --- ---
    to jsem ráda, že se petit lulu ujala :) tak přidám malou reklamu..

DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    ja treba pouzivam ty jednovelikostni svrchnaky od petit lulu od zacatku a to maji holky ted v mesici neco malo pres 3 kila, jako jsou trosku vetsi,ale dobre jim sednou okolo nozicek a narozdil od jinych mi zatim jeste neprotekly... treba xs bambinomio na novosklad s vkladackou proste nenarvu....
    MEUZNIC
    MEUZNIC --- ---
    HYSTERIA: Já začala SIO od Petit Lulu dávat až nedávno, když se mi holčička blížila k pěti kilům.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam