• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    YOUNGUNYOUNG: Skladovala jsem na sucho v kýblu. Nemáchala jsem. Přišlo mi, že se to zapařuje a zatuchá. Radši jsem nechala použitou plenku uschnout a skladovala na sucho. Vždycky se mi všechno vypralo. Používala jsem klasické čtverce a celulózovou separačku.
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    zdravim ve spolek.
    poradi mi tu nekdo, jak skladovat pouzity latkovy pleny (klasicky bavlnena/bambus) pred vypranim? pereme 2x tydne, takze po kazdym prebaleni nahrubo vymachame a hazime do kyblu s poklici. je lepsi plinky vyzdimat pred tim nez je hodim do kyblu, nechat je mokry nebo napustit kybl vodou a nechat je v tom plavat az do prani? dceri je 6 tydnu, tak zatim kaka tekuty.
    diky!
    BARBARA0709
    BARBARA0709 --- ---
    Nepredávate niektorá prosím fleecové separačky (nepoužívané alebo v top stave)? Brala by som tak 8 ks, preferujem olemované overlockom (napr. Petitky, majab, katyvbaby..). Ďakujem za ponuky.
    HADE
    HADE --- ---
    Stále prodávám na tržišti sadu vícevrstvých plen od Bambino Mio, dávám raději odkaz i sem. Doufám, že nevadí. Už bych se toho ráda zbavila. :-)
    sada od narození po cca 7kg: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=72722801&tab=4
    sada od 7 kg po nočník: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=72722973&tab=4
    KEYA
    KEYA --- ---
    Mám tady v tržišti pár plenek a svrchňáků k prodeji... :) Díky a omlouvám se za "reklamu" :). Jen už se jich chci zbavit. Zabírají místo...
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    pytlík na vkládačky do pračky používám z IKEA http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/50219063/
    Má super zip, který zaparkuje v chrániči, takže zip nepoškrábe pleny a ty pak nežmolkují (ideálně :)
    HC_
    HC_ --- ---
    WRNQ: díky, no byl to trošku boj, ted už mám naštěstí na to zaměstnance:)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    HC_: No tak pro člověka, kterej šije, asi ne, ale jinak klobou dolů:)
    HC_
    HC_ --- ---
    WRNQ: ne:)
    ale plíny nejsou žádný šití myslím:)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    HC_: ty už jsi uměla šít před tím, než ses pustila do plínek?
    HC_
    HC_ --- ---
    jj já šila pytlíky taky ze starých záclon:)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    ANNNA: No, já bych řekla žínka, ale vastně malej ručník taky.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KOTENCE: Fakt žínka? Je to prostě čtverec froté s našitým ouškem... U nás jedou hlavně jako malé ručníky pro batole, jako vkladačka jsou taky skvělý (složeno na třetiny, ale co mám bambusové vkladačky, tak tohle je dost nouzovka...), ovšem jako samostatná plena opravdu pouze takto ANNNA: :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    LUCHUB: Ty žínky jsou fakt žínky. My je teď hodně užijem s příkrmama, ale na miminko jsem je nepoužila skoro vůbec. A teda v nouzi už mi posloužily i jako vkládačka :-)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    anebo se tak dají zužitkovat staré záclony :) takové mám já, ségra je našila ze záclonoviny, co zbyla, když jsem koupila záclony délky 230 a chtěla jsem je jen na výšku okna. zbylo 6 metrů 80 cm širokého voálu... to máme obě sáčků, malých i velkých...
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNNA: dá se koupit i v té bráně k dětem a nebo já mám z HM
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    MIKATCHOU: :-) 10 cm na stranu.... :-)
    Ale vážně - používala jsem čtvercovky - výhradně... Ty 70 jsem používala, když byla Lenka mimčo uplně maličké... Ty větší byly fakt velké (těch 10 cm bylo znát překvapivě dost). Pak když poporostla, tak jsem používala jen 80 a ty 70 byly slintací, utírací... a pak když porostla ještě o fous, tak jsem ji používala jako vkládačku - dávala jsem dvě plenky jednu 80 a druhou 70 a bylo to tak akorát...
    Těch 70 jsem měla 30.... a přišlo mi to akorát... Těch 80 jsem měla víc, ale nevím přesně kolik...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    MIKATCHOU: pytlík na praní jemného prádla, ze síťoviny. Jednou za čas mají v Lidlu, low-end verze mívají vietnamci. Případně se dá použít povlak na polštář :)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    jakej je prosím vás rozdíl mezi 70 x 70 plenama a těma 80x80? jsou ty větší určený pro větší děti? Může novorozenec používat i ty 80cm? Nebo na střídačku?
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    ANNNA: diky, to zni rozumne. vyzkousim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam