• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    KOTENCE: Díky za tip!

SIKY: No, super, to by bylo fajn, tak se domluvíme!:)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    WRNQ: ja mam jeste petitlulu svrchnaky a taky mi prijdou docela volny kolem nozek a vubec neskrtej.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Super, děkuju! No on je prostě velkej spíš než tlustej, ale nožičky má takový buřtoidní, takže ten prostor kolem kyčlí, tak, kde se to zapíná je prostě úzkej. Většinou dávám čtvercovku a vkládačku, popřípadě ty plenky od bambooliku, tak by se to snad mohlo vejít. Asi bych si koupila se sucháček, na patentky mám dvoje a úplně z toho rostu:)
    IORETH
    IORETH --- ---
    WRNQ: Tvarově byly perfektní, seděly krásně (na miminu "střední postavy" i na miminu spíše baculatějším). Měla jsem verzi s patentky. Je pravda, že se do nich nevejde moc velká plena - na jednu čtvercovku, případně na čtvercovku s vkládačkou tak akorát.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    WRNQ: s Grovia zkusenost mam, ja jsem s nimi spokojena. ale teda uprimne, ja mam obe deti stihle a ted jsem je doporucovala kamaradce na taky hubenoura. osobne mi prijdou prave spis na stihlejsi decka. jinak ja je na syna prestala pouzivat, ze se mi zdalo, ze nelepi suchac, ale na dceru to zas zahadne funguje. (2 roky mi lezla ve skrini)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    IORETH: Díky! A co tvar? Seděly dobře?
    IORETH
    IORETH --- ---
    WRNQ: Nevím, jak dnešní várky, ale kusy pořízené před cca 3 - 4 lety začaly po pár měsících prosakovat.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    ...a dodatek - máte někdo zkušenosti se svrchňákama GroVia? Díky!:)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Zkušené matky, jaké svrchňáky jsou na bocích nejužší? Myslím ty, kde je méně materiálu, resp. které jsou víc vykrojené....Mladý pán je buřt a když ho zapnu do babooliků, tak skoro nemůže hejbat nohama:)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    FRENNET: Ja mela na zacatek taky dvoje. Pak, jak ditko rostlo, se to nejak zvrhlo a mam jich spoustu, aby se hodily k ruznejm satickam :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    FRENNET: Před porodem jsem si koupila dvoje malé Haipa Daipa abych měla na začátek. A postupem času, jak dítko rostlo, jsem se dopracovala k rostoucím Petit Lulu.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Kdy jste kupovali svrchni kalhotky a kolik kusu?
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    MALA_MISIA: ja cetla, ze kompostovatelny jsou jen kikko (z 98%). On teda ani ten ekosystem se po tejdnu nezhrouti, ale pro pocit :-)
    Jeste teda bojuju s nejakou svou umanutosti, ze to chci dat s latkama vsechno, ale nejedem jen my tri rodina, tak to asi nebudu hrotit.
    TRISSIE: Jo, to by slo, pro jistotu. Ani nevim, jak se pozna takova pocurana jednorazovka...
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    ja na cesty taky pouzivam babylove nature a jsou v pohode...
    MALA_MISIA
    MALA_MISIA --- ---
    Já jsem v bráně k dětem koukala na eko jednorázovky, co se daj kompostovat :D (tedy po odstrizeni plastovych casti, kterych tam ale asi neni moc) , takze by mi neprislo blby koupit 2-3 baleni techto, co jsou nejake prima.. a bud se s nima domluvit, nebo to proste nejak poresit. Taky bych pokadaky uplne nikomu nedavala, plus s tim praskem, to je snad ten hlavni problem.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Jako myslim, že pokud to dítě nemá vyloženě problémy, tak mu pár jednorázovek opravdu neublíží.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KOTENCE: co dát flísovou separačku přes jednorázovku? Ta se dá přeprat i v umyvadle, uschne rychle a omezí kontakt s tělem jednorázovky.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    WRNQ: no, tak ja bych jim tam neposilala hovna :-) Moc se nam to nestava a v nejhorsim jsem zvykla to hned predeprat. Ale ten neznamej prasek me ani nenapadl a to by mohlo bejt blby... Takze muj sen o tom, jak mi nekdo prinese nazehleny plenky, je v tahu :-(
    Z opruzenin mam obavy i u tech jednorazovek. Mozna budu davat aspon na noc latku a vemu s sebou oboji.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Jedno i druhý. Přišlo by mi to blbý a taky nevědět, v čem to perou...
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    KOTENCE: Já bych se asi bála, aby to neprali v něčem, po čem se mi dítě osype. Ale naše děti mají k ekzémům sklony, možná se to normálně nemusí tak řešit.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KOTENCE: Teď jsem zjistila, že je tam taková ta hotelová služba praní prádla, tak jim to asi vrazim a jednorázovky vezmu pro jistotu. Přijde vám blbý dát jim vyprat posraný plenky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam