• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Ale co mě přijde zajímavé je, že dost často slýchám, že v látkových plenách se musí často přebalovat. Jako jo, přebalovala jsem maximálně po dvou hodinách (nebo jsem ho minimálně zkontrolovala). Ale i jednorázovku jsem přebalovala stejně často jako tu látkovou. Prostě jakmile mimčo vykonalo potřebu tak jsem přebalila. Nedovedu si představit nechat dítě v pročůrané pleně jen proto, že "se tam ještě něco vejde".
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    MIKEYLA: Hlásím se k těm co PL neprovlhly přes lemy. Ke konci používání už prvovlhávaly, ale neřekla bych, že to bylo kvůli lemům, ale že už byly dost opoužívané, oprané.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    SEBIEN: Mne jeste nikdy neprovlhly. Ja mam skoro vsechny svrchnaky s flisem, protoze ty gumicky mi prijdou nepohodlny. Pro dite s buclatejma nozickama obzvlast.

A pleny Xkko eko: Proti latce je jednorazovka dost nezvyk a nemam srovnani s jinejma, ale zadny zapareniny, zapinani funguje nekonecne dlouho a lepitka jdou lehko sundat. Akorat teda pocurany trochu smrdej, neni to chemicky, spis jak piliny v kleci u krecku.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    MIKEYLA: Tak já je asi zkusim:)
    Díky všem za reference:)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    SEBIEN: jsou příjemné, jak jsou velké (ale nemám ozkoušené jiné velké, takže nemůžu posoudit:), takže přebaluju fakt často, cca po hodině, max. po dvou a to už je mokrý..., takže jít někam ven a nemít možnost přebalit (v kočárku v zimě atd.), tak dám raději papírovku a mám klid (což teda dělám jen výjimečně), už jsme konečně zase v látce:), fyzioterapii kvůli neotáčení už máme za sebou:)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    MIKEYLA: petit lulu nám provlhnou právě vždycky, přes ty lemy, jinak nevim
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    Bamboolika jsem mela ty xs, kdyz byl prcek miminko a ty jsem mela fakt nejradsi:), protoze byly hezky malicke a krasne sedely.
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    WRNQ: za me jsou GroVia asi fakt nejlepsi:) co mam, jsou tedy spise na uzsi plenku, zadna HaipaDaipa, ale zpracovanim jsou skvele, mam ty na patentky a pouzivam je od narozeni prakticky do ted (11m.). Pak jsou fajn Petit lulu, alev tech prcek obcas provlhne (asi skrz ten flisovy lem, netusim). Ellas house a Thirties jsou tak na stejno, aktualne uz je moc nedavam (prcek uz se mi do nich nevejde) a to maji byt stejna vel., jako ty GroVia. Takze za me GroVia fakt super:)
    JOLA
    JOLA --- ---
    já teď měla možnost vyzkoušet různé svrchňáčky, co jsem si napůjčovala a musím říct, že největší spokojenost teda s petit lulu, pak celkem fajn bamboolik, ale třeba anavy pro mě naprosto nevyhovující. Petit lulu mi přijdou nejlepší tvarem, tím jak těsní i jak jsou tvárné... z vlněných pak disana.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    KOTENCE: Díky za tip!

SIKY: No, super, to by bylo fajn, tak se domluvíme!:)
    SIKY
    SIKY --- ---
    WRNQ: Mám petitlulu připravený, kdybys chtěla ozkoušet.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    WRNQ: ja mam jeste petitlulu svrchnaky a taky mi prijdou docela volny kolem nozek a vubec neskrtej.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Super, děkuju! No on je prostě velkej spíš než tlustej, ale nožičky má takový buřtoidní, takže ten prostor kolem kyčlí, tak, kde se to zapíná je prostě úzkej. Většinou dávám čtvercovku a vkládačku, popřípadě ty plenky od bambooliku, tak by se to snad mohlo vejít. Asi bych si koupila se sucháček, na patentky mám dvoje a úplně z toho rostu:)
    IORETH
    IORETH --- ---
    WRNQ: Tvarově byly perfektní, seděly krásně (na miminu "střední postavy" i na miminu spíše baculatějším). Měla jsem verzi s patentky. Je pravda, že se do nich nevejde moc velká plena - na jednu čtvercovku, případně na čtvercovku s vkládačkou tak akorát.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    WRNQ: s Grovia zkusenost mam, ja jsem s nimi spokojena. ale teda uprimne, ja mam obe deti stihle a ted jsem je doporucovala kamaradce na taky hubenoura. osobne mi prijdou prave spis na stihlejsi decka. jinak ja je na syna prestala pouzivat, ze se mi zdalo, ze nelepi suchac, ale na dceru to zas zahadne funguje. (2 roky mi lezla ve skrini)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    IORETH: Díky! A co tvar? Seděly dobře?
    IORETH
    IORETH --- ---
    WRNQ: Nevím, jak dnešní várky, ale kusy pořízené před cca 3 - 4 lety začaly po pár měsících prosakovat.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    ...a dodatek - máte někdo zkušenosti se svrchňákama GroVia? Díky!:)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Zkušené matky, jaké svrchňáky jsou na bocích nejužší? Myslím ty, kde je méně materiálu, resp. které jsou víc vykrojené....Mladý pán je buřt a když ho zapnu do babooliků, tak skoro nemůže hejbat nohama:)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    FRENNET: Ja mela na zacatek taky dvoje. Pak, jak ditko rostlo, se to nejak zvrhlo a mam jich spoustu, aby se hodily k ruznejm satickam :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam