• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    LEPEK: Myslíš ty extra quality?
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    Plánujete někdo koupi čtvercových bavlněných plen z Libštátu?
    Já ano a chystám se zjistit cenu v případě koupě 200 kusového balení.
    Plus mínus sto kusů bych si jich vzala, chtěl byste někdo ty další?
    Během dne sem dodám ještě cenu za kus při tomto množství.
    Kdyžtak mi napište do pošty, prosím.
    Díky
    K.

HC_
    HC_ --- ---
    ANNNA: jj moje mamča pak bude testovat :)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    ANNNA: Aha, tak ne, už jsem něco dogooglila. Ale vypadají hrozně :-)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    INUSHKA: neboj, ono to uteče, i kytky stihneš :-)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HC_: vložky dělá kdekdo, ale s inkontinencí bys byla myslím první na českém trhu! A myslím, že je to potenciálně velký trh - pojišťovna platí 2 papírový vložky denně, babky to suší na topení...
    HC_
    HC_ --- ---
    ANNNA: jj pořád přemýšlím nad inkontinenčními vložkami a vůbec mens. vložkami :-)

INUSHKA: kolekce nějakou chvilku vydrží, od každého vzoru je tak na 400 ks - 40 ks už je od vzoru pryč :-) takže 360, ale pokud budou hodně oblíbené zase objednám...
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    HC_: Ty zelené kytky jsou skvělé. A ty kytary! Škoda, že mi dítě začalo látkové pleny bojkotovat, nové svrchňáky teď rozhodně nepotřebujeme a do narození druhého je ještě hromada času. Jak dlouho tahle kolekce vydrží?
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HC_: A neplánujete už edici pro dospělé, až současné matky dospějí do onoho věku? Že bych si zamluvila ty zelené kytky, to pár desítek let v krabici vydrží, ne? ;)
    HC_
    HC_ --- ---
    budou zas i nové kalhotovky :-), ale furt nějak na dílně nestíháme.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HADE: někdo prostě nikdy nemá dost :-)
    ale my jsme vždycky považovali tři za minimum, čtyři za optimální (a pět za nepřekročitelné maximum :-)
    HADE
    HADE --- ---
    TRISSIE: Tak to klobouk dolů. Mně stačí úplně dvě děti. :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HC_: na cestě není nic, ale v plánu jo, teda aspoň zatím - rozhodně všechnu výbavu s láskou skládám do krabic a těším se, až ji zase vytáhnu :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: Tak já už se měsíc přesvědčuju, že když jsem to se synem zvládla se čtverci a pak HD Pastelkami, tak pro dceru nebudu potřebovat malou kalhotkovou sadu a pár svrchňáčků navíc......a teď tohle :)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    TRISSIE: Já zas nemůžu spustit oči z těch zelenejch kytek... z takové látky bych něco brala i já! Škoda, že (nebo ještěže?) další svrchňáky fakt nepotřebujem...
    HC_
    HC_ --- ---
    TRISSIE: čtvrté?????:))
    jinak díky, také bych ráda holčičku:)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HC_: ty jsou krásný! Skoro je mi líto, že už nelátkujeme, ty zajíce bych prostě musela mít!

bude sranda, jestli případné čtvrté mimino bude kluk - většina látkovací výbavy po holkách je v holčičích barvách :-)
    HC_
    HC_ --- ---
    myslím, že se povedly, tak se musím podělit, již zítra by měly být v prodeji :-) /sorry za spam

www.petitlulu.cz
    HADE
    HADE --- ---
    Stále nabízím sadu vícevrstvých plen Bambino mio pro novorozence a děti až do 7 kg a druhou sadu od 7 kg po nočník. Více informací na tržišti.
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Sada vícevrstvých plen od 7 kg po nočník / Praha 4 / 2500 CZK ]
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Sada vícevrstvých plen od narození po cca 7 kg / Praha 4 / 2500 CZK ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam